Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 22 September 2010 - 16:23
Posted 22 September 2010 - 17:17

Posted 22 September 2010 - 17:23
Posted 22 September 2010 - 17:38
Απο το site του δίοδος
Η υπηρεσία παρέχεται από επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) μέσω των δικτύων ADSL των τηλεπικοινωνιακών παρόχων, τα οποία διασυνδέονται με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) για την εξυπηρέτηση της κίνησης των συνδρομητών φοιτητών.
οπότε θεωρητικά ναι είναι σαν να κατεβάζεις μεσα απο το πανεπιστήμιοΚάθε Ίδρυμα που συμμετέχει στο ΔΙΟΔΟΣ παρέχει διευθύνσεις IP για την υλοποίηση της πρόσβασης στο Διαδίκτυο και έχει το δικαίωμα να ορίζει λίστες πρόσβασης (access lists) για τις αντίστοιχες συνδέσεις.
ειχα ξανακούσει για άλλη μια περίπτωση παλιότερα που είχαν στείλει παρόμοιο mail αλλά δε νομίζω να γίνεται κάτι στη τελική
Posted 22 September 2010 - 17:52

NOOOoooOOOOOOOOooooooooOOOOOOo!
http://en.wikipedia.org/wiki/Ming_the_Merciless
Posted 22 September 2010 - 17:57
Posting image from the future!
NOOOoooOOOOOOOOooooooooOOOOOOo!
http://en.wikipedia.org/wiki/Ming_the_Merciless
I've got your present right here Ming

PS. inb4Gordon'salive?!
Posted 22 September 2010 - 20:17
Το e-mail μου το έστηλαν από τμήμα ασφάλειας του ΑΠΘ και στην πράξη από την δίοδο (από εκεί ήταν το e-mail). Απλά αυτό που γίνεται είναι ότι υπάρχουν κάποια torrents που παρακολουθούνται και στέλνουν όλα τα ip addresses στους αντίστοιχους ISP.Και που βρηκαν το email σου?>
@phm
Απο το site του δίοδος
οπότε θεωρητικά ναι είναι σαν να κατεβάζεις μεσα απο το πανεπιστήμιο
ειχα ξανακούσει για άλλη μια περίπτωση παλιότερα που είχαν στείλει παρόμοιο mail αλλά δε νομίζω να γίνεται κάτι στη τελική
Ναι είναι αλλά αν και όντως το έχω φουσκώσει το δίκτυο τελευταία δεν θα μου κάναν παρατήρηση για ένα torrent που είχα κατεβάσει πριν μήνες. Επιπλέον, δεν γίνεται νομίζω ο παροχός να ξέρει τι κατεβάζεις από μόνος του.
Και για να φύγει και η περιέργια βάζω το e-mail εδώ:
Posted 22 September 2010 - 20:22
Λέγονται αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα για την μεταβολή του τοπίου στο filesharing και είναι κρίμα να χαθούν στον καταγισμό από ποστ και στην χαβαλετζίδικη διάθεση του BH. Plus θα εξυπηρετούσε ακόμη καλύτερη ανάπτυξη του θέματος.
Posted 22 September 2010 - 20:28
Το e-mail μου το έστηλαν από τμήμα ασφάλειας του ΑΠΘ και στην πράξη από την δίοδο (από εκεί ήταν το e-mail). Απλά αυτό που γίνεται είναι ότι υπάρχουν κάποια torrents που παρακολουθούνται και στέλνουν όλα τα ip addresses στους αντίστοιχους ISP.
Ναι είναι αλλά αν και όντως το έχω φουσκώσει το δίκτυο τελευταία δεν θα μου κάναν παρατήρηση για ένα torrent που είχα κατεβάσει πριν μήνες. Επιπλέον, δεν γίνεται νομίζω ο παροχός να ξέρει τι κατεβάζεις από μόνος του.
Και για να φύγει και η περιέργια βάζω το e-mail εδώ:
Μωρε ετσι που το διατυπωσες νομιζα το βρηκε αυτος που ειχε τα πνευματικα δηκαιωμα αλλα ετσι θα μιλαγαμε για υποκλοπη.οσο για την παρακολουθηση IP φαινετε ξεκαθαρα οτι απλα ειναι μξια προηδοποιητηρια επιστολη.Θα εσκασε απο καπου MPIAA κλπ μια συσταση στο ISP αλλα αυτος δεν υποχρεωμενος να ξερει τι πακετα κατεβασες στο pc γιαυτο και ειναι τοσο αοριστο και φαινεται απο το
*** Η αναφορά που μόλις λάβατε αφορούσε διαμαρτυρία για το παρακάτω ψηφιακό υλικό ***
Iri-chan αμα τα μετεφερες σε ενα νεο νημα καλα θα ηταν
Posted 22 September 2010 - 20:40
Απλά πάλι καλά που στην Ελλάδα ακόμα είναι χαλαρά τα πράγματα. Αλλιώς θα είμουν σε πρόβλημα.
http://fora.demonoid.com/index.php?topic=86965.0
Posted 22 September 2010 - 22:34
ask me anything
Posted 22 September 2010 - 22:36
Posted 22 September 2010 - 22:37
Μολις γυρισα απο την συναυλια των Ημισκούμπρια
ask me anything
Πάχυνε κι άλλο ο Πρύτανης?
Posted 22 September 2010 - 22:44