Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 21 September 2010 - 21:53
Posted 21 September 2010 - 22:09
ήταν η π΄ρωτη φορά στη ζωή μου που έπαιζα.Και μετά έκλαιγα γιατί ο πατέρας μου δεν μου έδινε και άλλα για να παίζω.τώρα που το σκέφτομαι, respect πάντως στον πατέρα μου που με πήγαινε στα ουφάδικα από τόσο μικρό.
Posted 21 September 2010 - 22:13
Posted 21 September 2010 - 22:21
Τελικά στο τέλος τα γυρίσαμε ο ένας στο άλλον.

*waving intensifies*
Posted 21 September 2010 - 22:27
Posted 21 September 2010 - 22:43
Και εγω καπου εκει, να παιζω Crash team racing και να εχω ελαχιστες αναμνησεις απο Final Fantasy 8Εγώ άρχισα να παίζω videogames στα 5 μου.Έχω ακόμα μια φωτογραφία που παίζω jazz jackrabbit και μια που παίζω prehistorik 2.
Posted 21 September 2010 - 23:12
Eγώ όταν λέω για games εννοώ στο pc. Στα ουφάδικα έπαιζα από μικρότερος (νομίζω από 3 χρονών). Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα 10 δεκάρικα που έχασα στο πάκμαν σε 6 λεπτά!
ήταν η π΄ρωτη φορά στη ζωή μου που έπαιζα.Και μετά έκλαιγα γιατί ο πατέρας μου δεν μου έδινε και άλλα για να παίζω.τώρα που το σκέφτομαι, respect πάντως στον πατέρα μου που με πήγαινε στα ουφάδικα από τόσο μικρό.
PC κονσολα το ιδιο.Παντως πανω κατω στην ιδια ηλικια επαιξα το Prince of Persia kai to Invaders σε win 95 στο γραφειο της οντοδιατρου μου.σκεψου δεβν επλενα τα δοντια μου ωστε να με παει στον οδοντιατρο η μανα μ να παιξω στο pc
Posted 21 September 2010 - 23:15
Μπα, δεν έχει την ίδια δυναμικότητα αυτή η φράση.
Posted 21 September 2010 - 23:20
Kαλά, τις ειδήσεις του Fox δεν είναι να τις παίρνεις στα σοβαρά. Τώρα όσο αφορά το πόσο εύκολος στόχος γίνεσαι με μια τέτοια στολή μάλλον το αντίθετο ισχύει: όταν είσαι σε πάρκο ή λούνα πάρκ όπου είναι συνηθισμένο να βλέπεις τυπάδες ντυμένους αρκούδους, γάτους ή δεν ξέρω εγώ τι να πουλάει μπαλόνια ή να βγάζει φωτογραφίες επί πληρωμής με τον κόσμο ποιός να σε υποψιαστεί; Aν κι υπάρχουν κι οι περιπτώσεις των furfags αλλά ας μην το πάμε αλλού το θέμα και το @#$%^&*.Επειδή αν είσαι παιδόφιλος που θέλει να αποπλανήσει παιδάκια, θα μπεις στον κόπο να φορέσεις μια φανταχτερή στολή που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου. Ναι.. αυτή η αστυνομία μόλις ανακάλυψε την αλήθεια που κανείς μέχρι τώρα δεν μπορούσε να βρει.
Btw αυτό το fox23 είναι αντιγραφή του foxnews; Αν ναι πιστεύω τα καταφέρνει αρκετά καλά.
Putting aside that...
GATTAI!!!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=zS6IT9UMC8U&feature=player_profilepage[/media]
Posted 21 September 2010 - 23:21
Posted 21 September 2010 - 23:24
Ένα πόστ δικό μου = Άλλα δύο από πάνω
Μην μπερδέψουμε και τους προλαλήσαντας. Έρε έφεση στα αρχαία Τ_Τ Σήμερα πάνω από 5ωρο έκανα ασκήσεις ενός φυλλαδίου. Π_Π Καλύτερα όμως, μπαίνω από νωρίς στο λούκι.
Το να γράφεις με μικρά είναι tentatio
Ok, just ignore me
Didimakia before i read your post i was like
Edited by Night Wizard Seal, 21 September 2010 - 23:39.
Posted 21 September 2010 - 23:30
Να διαχωρίσω την θέση μου σε κάποιο βαθμό. Αν είχα τον χρόνο, θα τα έπαιζα τώρα αυτά τα παιχνίδια που βγήκαν πριν γεννηθώ. Ήδη έβαλα SNES emulator και περιμένω ρεπό.^Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα meidei. Εγώ δεν έχω ιστορικό με τέτοια παιχνίδια. Ούτε και τώρα παίζω τέτοια games. Ποτέ δεν μου άρεσαν. Λίγο x-box και μέχρι εκεί.
Ένα πόστ δικό μου = Άλλα δύο από πάνω![]()
Μην μπερδέψουμε και τους προλαλήσαντας. Έρε έφεση στα αρχαία Τ_Τ Σήμερα πάνω από 5ωρο έκανα ασκήσεις ενός φυλλαδίου. Π_Π Καλύτερα όμως μπαίνω από νωρίς στο λούκι.
Το να γράφεις με μικρά είναι tentanionemαα μαζέψτε με πήγα και σε λατινικά τώρα.
Ok, just ignore me
Posted 21 September 2010 - 23:36
Να διαχωρίσω την θέση μου σε κάποιο βαθμό. Αν είχα τον χρόνο, θα τα έπαιζα τώρα αυτά τα παιχνίδια που βγήκαν πριν γεννηθώ. Ήδη έβαλα SNES emulator και περιμένω ρεπό.
γτ ρε μειdei ποσο χρονον εισαι και δεν προλαβες το Snes?
Posted 21 September 2010 - 23:39
Τι να πει κι ο μικρός ο αδερφός μου που όταν το Gameboy πουλούσε ακόμα αντάλλαξε το παγωτό του για το Robocop Vs Terminator. Ήταν τόσο χάλια το παιχνίδι που μετάνιωσε για το παγωτό που έδωσε.Θα πρεπει να ταν λιγο βλακακος για να δωσει την pokemon red για ενα αυτοκινητακι
Respect στον πατέρα σου κι από εμένα.τώρα που το σκέφτομαι, respect πάντως στον πατέρα μου που με πήγαινε στα ουφάδικα από τόσο μικρό.
Τσ, τσ, τσ, τσ! Ξεχνάς τα σκαμνάκια;Eφτανες τους μοχλούς στα 3 σου?
Φοβερή παιχνιδάρα! Το είχα για pc (αντεγραμένο κλασσικάΕγω το 1ο μου βιντεο γκειμ που θυμαμαι ειναι το Maui Mallard in Cold Shadow 6 χρονων μολις ειχε βγει και να τραβαω την μανα μ καθε μερα στα Μινιον στην Ομονοια να παιξω
.Μαλιστα με ενα παιδι ειχα παιξει κλωστοπατιναδα γιατι δεν με αφηνε να παιξω
Minion...Αααααχ...τι εποχές. Δυστυχώς όταν υπολειτουργούσε πήγαινα πρώτη γυμνασιού και στο τμήμα με τα videogames είχε 3-4 αλβανάκια που τσακωνόντουσταν για το ποιο θα πρωτοπαίξει κι ένας υπεύθυνος τους έκλεισε με τρόπο το ρεύμα και καλά ότι δήθεν χάλασε (που φυσικά εγώ κι ο ξαδελφός μου το καταλάβαμε και καλά έκανε ο τυπάς).
Μπορώ να δω την φωτογραφιά αυτή αν υπάρχει πρόχειρη; Please, please, pleaaaaaaaaaase;Και ξαφνικά ανοίγει απότομα η πόρτα και ήταν οι δικοί μου που με τράβηξαν φωτογραφία.Η έκφραση τρόμου στο πρόσωπό μου είναι ΤΟΣΟ επική που δεν περιγράφεται με λόγια...
Προσωπικά ακόμα κι όταν ήμουν μικρός δεν μάσαγα με κάτι τέτοια. Χαρακτηριστικά, θυμάμαι όταν ήμουν στο δημοτικό με τον φίλο μου όταν είχαμε δει την εισαγωγή της videogame μεταφοράς του Jaws για το Atari ST 520 όπου ο καρχαρία κάνει μια χαψία μια κολυμβήτρια ενώ ο φίλος μου είχε κλ@σει μέντες εγώ ήμουν μ' ένα σατανικό χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη.