Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94148 replies to this topic

#37906 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 September 2010 - 10:38

Nτάξει τουλάχιστον με το τρυπάνι υποδηλώνεται ότι γίνεται μια χρήσιμη δουλειά, ότι εν πάση περιπτώση χρειάζεται αυτό που προκαλεί την ηχορύπανση.

Εγώ που πέρα από τα παιδάκια της πολυκατοικίας μου που μέχρι πρότινος τσίριζαν σαν δαιμονισμένα (αγαπάμε σχολείο) έχω και έναν μαντράχαλο οπαδό της trance να μοιράζεται το πάθος του με όλη τη γειτονιά όλη μέρα κάθε μέρα τι να πω? Ζητουνται προτάσεις death/black/idkw metal για να κάνω αντεπίθεση το απογευμα. Ή αυτό η θα περάσω κατευθείαν στα σκυλάδικα. Τ^Τ

#37907 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 21 September 2010 - 10:42

Nτάξει τουλάχιστον με το τρυπάνι υποδηλώνεται ότι γίνεται μια χρήσιμη δουλειά, ότι εν πάση περιπτώση χρειάζεται αυτό που προκαλεί την ηχορύπανση.

Εγώ που πέρα από τα παιδάκια της πολυκατοικίας μου που μέχρι πρότινος τσίριζαν σαν δαιμονισμένα (αγαπάμε σχολείο) έχω και έναν μαντράχαλο οπαδό της trance να μοιράζεται το πάθος του με όλη τη γειτονιά όλη μέρα κάθε μέρα τι να πω? Ζητουνται προτάσεις death metal για να κάνω αντεπίθεση το απογευμα. Ή αυτό η θα περάσω κατευθείαν στα σκυλάδικα. Τ^Τ

they aint death metal but they do the job alright :P

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=q-kJskwOzR0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=DyEsTIkFln8[/YOUTUBE]

in other news, είμαι με 38 πυρετό από το σάββατο και σήμερα αναγκαστικa να πάρω και αντιβίωση. that sure sucked.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#37908 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 21 September 2010 - 10:43

Σε πειράζει αν η πρόταση είναι λίγο πιο βλάχικη; Ξέρω π.χ. το παρακάτω κομμάτι που ενώ εγώ το λατρεύω, ο υπόλοιπος κόσμος το μισεί

Youtube Video

Υποθέτω ότι μπορεί και να βοηθήσει.
Posted Image

#37909 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 21 September 2010 - 10:46

οτι και να κανεις δεν νομιζω να φτασει στα αυτια του αν η κατασταση ειναι οπως περιγραφεις!
οποτε αν ειναι να βαλεις κατι δυνατα να ειναι τουλαχιστον κατι που σου αρεσει.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#37910 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 September 2010 - 10:49

Τhank you kind sirs. Όχι red pyramid δεν με πειράζει απλά θα μπεί πιο αργά λίγο πριν το λαικο πρόγραμμα. (ναι όπως καταλαβαίνετε ετοιμάζω την playilist του τρόμου XD)

acid black cherry ξέρω ότι τα death threats δεν φτάνουν στα αυτιά του σίγουρα. Αλλά πάλι έχω ψιλή φωνούλα οπότε ίσως φταίει και αυτό.Τ^Τ

EDIT: Και ένα τραγουδάκι από μένα σαν ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν.

Youtube Video

Edited by iristella, 21 September 2010 - 10:57.

#37911 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 21 September 2010 - 10:51

πάντα πιάνει acid black cherry. το έχω κάνει. γενικά δεν βάζω τι μουσική μου δυνατά αλλα οποτε κάποιος από απέναντι πολυκατοικία ξέρετε και βάζει στο διαπασών του απαντάω με αυτά τα τραγούδια στο full και ΠAΝΤΑ σταματάει :P

#37912 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 September 2010 - 10:53

πάντα πιάνει acid black cherry. το έχω κάνει. γενικά δεν βάζω τι μουσική μου δυνατά αλλα οποτε κάποιος από απέναντι πολυκατοικία ξέρετε και βάζει στο διαπασών του απαντάω με αυτά τα τραγούδια στο full και ΠAΝΤΑ σταματάει :P

Αυτό είναι αλήθεια. Στις μουσικές κόντρες πάντα νικάει ο μεταλλάς. Έχω κάτι CDs των Cannibal Corpse ειδικά για τέτοιες δουλειές.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#37913 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 21 September 2010 - 10:56

για αυτό έχω πάντα διπλα στο tab με την opera και την κλασική μουσική ένα tab για counterattack :P foobar ftw :P
Spoiler:

EDIT:
Youtube Video

#37914 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 21 September 2010 - 10:59

για αυτη την περιπτωση γουσταρω extreme noise terror
[media]http://www.youtube.com/watch?v=-X0al3zsZgc[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=cUMYKvKdhXs[/media]

και οποιος αντεχει ας ακουσει αυτη τη συλλογη:hehe:
http://boardsofelectronica.blogspot.com/2007/09/various-artists-extreme-music-from.html

Edited by acid black cherry, 21 September 2010 - 11:13.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#37915 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 21 September 2010 - 11:10

Γ@μώ τον πούτη που με ξύπνησε μεσημεριάτικα χτυπώντας το κουδούνι.....

Και δεν φταίει το ότι με ξύπνησε μόνο.... Χτύπησε το κουδούνι τρείς φορές και εγώ σκότωσα το πόδι μου στην πόρτα του σαλονιού για να ανοίξω μόνο και μόνο για να δώ οτι είχε φύγει...ο μ@λ@κ@ς

ΑΑΑΑΑΑΑΑ

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#37916 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 21 September 2010 - 11:15

Από ότι βλέπω για όλους είναι ένα υπέροχο και ήσυχο πρωινό το σημερινό, ε; :P
Posted Image

#37917 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 21 September 2010 - 11:16

τουλάχιστον εσείς κοιμηθήκατε :P εγώ έκανα βόλτες σαν φάντασμα από τις 4 το πρωί.

#37918 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 21 September 2010 - 11:23

EDIT: Και ένα τραγουδάκι από μένα σαν ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν.

Youtube Video

oh my fav! ^^
Μια συμβουλη παντως, απο το να κανετε κοντρες μουσικες για το ποιος εχει δυνατοτερα την μουσικη, μπορει πολυ απλα(τεμπελιδες) να πατε απεναντι να χτυπησετε το κουδουνακι και να κανετε μια μικρη παρατηρηση, ομορφα και πολιτισμενα, δεν σας φταιει ο κοσμος να ακουει απο την μια trance και απο την αλλη "metal". :kakaka:

ezgif.com-resize.gif

#37919 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 21 September 2010 - 11:31

η απλα μπορειτε να βαλετε το puru puru rin απο το nhk ποιο σπαστικο τραγουδι δεν υπαρχει

#37920 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 21 September 2010 - 11:33

γιατί δε βάζεις j-pop/j-rock να τους τρελάνεις;