Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94147 replies to this topic

#37411 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 September 2010 - 10:28

πω πω έχω μείνει πολύ πίσω στο θέμα των anime ¨(
θέλω να κάω και εγώ ξανά.

#37412 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 September 2010 - 10:43

πω πω έχω μείνει πολύ πίσω στο θέμα των anime ¨(
θέλω να κάω και εγώ ξανά.

Εσύ να κανονίσεις να σε δούμε λίγο. Έχεις χαθεί από τη γη..... αα χαμένη! :P

In other news, χθες που καθόμουν στη νέα παραλία (Θεσ/νικη) δίπλα από το Μουσικό Μέγαρο, ήρθαν: αστυνομία, πυροσβεστική, ασθενοφόρα.

Ο λόγος είναι ότι έπεσε ένα αμάξι μέσα στη θάλασσα. Ο άνθρωπος πρόλαβε και σώθηκε, ενώ το αμάξι το έψαχναν με βάρκες μπας και το βρουν. Ωραία πράματα βραδιάτικα.

(και εγώ που νόμιζα ότι γύριζαν νέο επεισόδιο CSI : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ βερζιον) :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#37413 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 September 2010 - 10:47

Εσύ να κανονίσεις να σε δούμε λίγο. Έχεις χαθεί από τη γη..... αα χαμένη! :P

In other news, χθες που καθόμουν στη νέα παραλία (Θεσ/νικη) δίπλα από το Μουσικό Μέγαρο, ήρθαν: αστυνομία, πυροσβεστική, ασθενοφόρα.

Ο λόγος είναι ότι έπεσε ένα αμάξι μέσα στη θάλασσα. Ο άνθρωπος πρόλαβε και σώθηκε, ενώ το αμάξι το έψαχναν με βάρκες μπας και το βρουν. Ωραία πράματα βραδιάτικα.

εμένα με έχει φάει η μαρμάγκα...

Μα σοβαρά το είδες το επεισόδιο του CSI που υποτίθεται ήταν γυρισμένο στη Θεσσαλονίκη;
Επικό;

#37414 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 04 September 2010 - 12:10

Posted Image

Απλά LOL
Posted Image

#37415 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 04 September 2010 - 13:12

Εγώ πάντως έχω δει CSI: Athens που ο αστυνομικός να βαζεύει τους κάλυκες από το crime scene με γυμνά χέρια και να τους βάζει σε σπιρτόκουτα... :sigh2:
Posted Image
Posted Image

#37416 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 September 2010 - 13:26

Εγώ πάντως έχω δει CSI: Athens που ο αστυνομικός να βαζεύει τους κάλυκες από το crime scene με γυμνά χέρια και να τους βάζει σε σπιρτόκουτα... :sigh2:

Πω πω λες και συμβαίνει μπροστά στα μάτια μου είναι!Και εγώ έχω δει κάτι κορυφαία κατορθώματα της ελληνικής αστυνομίας,αλλά το πιο χαρακτηριστικό που θυμάμαι είναι το παρακάτω.

Οδηγώ και βλέπω μπροστά μου έναν πανικό από πυροσβεστικές και αστυνομικά οχήματα.Σταματάω κι εγώ ,κοιτάω κάτω ο δρόμος γεμάτος αίματα και ένας μηχανόβιος ξάπλα στην άσφαλτο να σφαδάζει από τους πόνους.Και δύο αστυνομικοί από πάνω του να κάνουν την επική συζήτηση:
-Να του βγάλουμε λες το κράνος;
-Όχι ρε ,τρελάθηκες ο Κώδικας λέει να περιμένουμε το ασθενοφόρο θα του το βγάλουν αυτοί.
-Ρε δες τον άνθρωπο που πονάει ρε ,να του βγάλουμε το κράνος να πονάει λιγότερο και να αναπνέει καλύτερα.
-Μα άμα του το βγάλουμε μπορεί να το κάνουμε χειρότερα αν έχει κάποιο χτύπημα στο κεφάλι.
-Καλά είσαι μ......; Αφού μπορεί και χτυπιέται ,άρα δεν έπαθε τίποτα εσωτερικά ,εγώ θα του το βγάλω.
Και τελικά πήγε και τραβούσε το κράνος για να του το βγάλει! :Crying2: Πάλι καλά που δεν είχε τελικά κάποιο κάταγμα στο κεφάλι ο άνθρωπος ,αλλιώς θα πέθαινε για πλάκα.
Long Live Greek Police.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#37417 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 September 2010 - 13:33

Οποιος εχει εστω και ελαχιστη γνωση του ανιμε Yu-Gi-Oh αξιζει να δει το epic fail που ειδα σε ενα περιπτερο :terror2:

Posted Image

Spoiler: Hint

Posted Image

#37418 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 September 2010 - 13:34

^ Άμα ήταν έτσι ο Pegasus, δε θα εξαφανιζόταν στο τέλος από τη σειρά.

Posted Image

Απλά LOL

Πέρασε από το thread, παρακαλώ παιδί μου. :mafia:

Originally Posted by LDMTHEAWESOME Posted Image
dragon ball sucks! one piece owns!:canthelp:

Ο Oda διαφωνεί μαζί σου. :redcard2:

Posted Image

#37419 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 04 September 2010 - 13:56

Οποιος εχει εστω και ελαχιστη γνωση του ανιμε Yu-Gi-Oh αξιζει να δει το epic fail που ειδα σε ενα περιπτερο :terror2:

Spoiler:

Καλά σε αυτές τις σακούλες το τι fail πέφτει δεν λέγεται. Μέχρι και λάθος ονόματα πόκεμον είχα δει :lol:
Posted Image

#37420 exonvirus

exonvirus

Nihilistischen Rächer

• Members
  • 76 posts

Posted 04 September 2010 - 14:13

Posted Image

xaxaxaxaxaxaxaxa νταξει δεν υπαρχει...epic fail xD
Posted ImageFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!

ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte

#37421 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 04 September 2010 - 14:53

Αυτό.

Attached Files

#37422 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 04 September 2010 - 15:32

hail to the duke :burningbe3:

Νταξ, νέο Worms και τώρα νέο Duke*:burningbe3:
rsrGbGx.gif

#37423 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 September 2010 - 19:10

Επίκληση του κανόνα 30 του internet, your honor!

edit: Ψάχνω να δω καμιά ταινία με brainless fun, λίγο ξύλο, καμιά έκρηξη, κανά μανάρι...Τα γνωστά...Καμιά πρόταση?

xbJ3b2w.jpeg

#37424 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 04 September 2010 - 19:15

Max Payne
Posted Image

#37425 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 September 2010 - 19:42

Α, κάτι άλλο που ξέχασα να πω πριν.

To Black Hole δεν είναι chatroom.

Απευθύνομαι κυρίως στον LDMTHEAWESOME, αλλά και στους υπόλοιπους. Για totally mindless, ό,τι-κατεβάζει-η-γκλάβα-μου chat, χρησιμοποιήστε το κανάλι μας στο IRC. Don't flood this thread. I'll lock it if I have to.

Και πριν με ρωτήσετε μερικοί "Ε, και τότε για τι πράγμα είναι το Black Hole;"... Το Black Hole είναι για να πεις 2-3 κουβέντες τη μέρα, κατά προτίμηση κουβέντες που θα βρουν ενδιαφέρουσες πάνω από 10 άτομα. Όποτε πιάνετε τον εαυτό σας να κάνει στιχομυθίες της μιας γραμμής με 5-6 άλλους επί κάμποσες σελίδες, μάλλον δεν θα έπρεπε να βρίσκεστε στο Black Hole. Πάτε στο IRC, ή ανταλλάξτε instant messengers.

I hate this job.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||