Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 04 September 2010 - 10:28
θέλω να κάω και εγώ ξανά.
Posted 04 September 2010 - 10:43
πω πω έχω μείνει πολύ πίσω στο θέμα των anime ¨(
θέλω να κάω και εγώ ξανά.
Εσύ να κανονίσεις να σε δούμε λίγο. Έχεις χαθεί από τη γη..... αα χαμένη!
In other news, χθες που καθόμουν στη νέα παραλία (Θεσ/νικη) δίπλα από το Μουσικό Μέγαρο, ήρθαν: αστυνομία, πυροσβεστική, ασθενοφόρα.
Ο λόγος είναι ότι έπεσε ένα αμάξι μέσα στη θάλασσα. Ο άνθρωπος πρόλαβε και σώθηκε, ενώ το αμάξι το έψαχναν με βάρκες μπας και το βρουν. Ωραία πράματα βραδιάτικα.
(και εγώ που νόμιζα ότι γύριζαν νέο επεισόδιο CSI : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ βερζιον)
Posted 04 September 2010 - 10:47
Εσύ να κανονίσεις να σε δούμε λίγο. Έχεις χαθεί από τη γη..... αα χαμένη!
In other news, χθες που καθόμουν στη νέα παραλία (Θεσ/νικη) δίπλα από το Μουσικό Μέγαρο, ήρθαν: αστυνομία, πυροσβεστική, ασθενοφόρα.
Ο λόγος είναι ότι έπεσε ένα αμάξι μέσα στη θάλασσα. Ο άνθρωπος πρόλαβε και σώθηκε, ενώ το αμάξι το έψαχναν με βάρκες μπας και το βρουν. Ωραία πράματα βραδιάτικα.
(και εγώ που νόμιζα ότι γύριζαν νέο επεισόδιο CSI : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ βερζιον)
εμένα με έχει φάει η μαρμάγκα...
Μα σοβαρά το είδες το επεισόδιο του CSI που υποτίθεται ήταν γυρισμένο στη Θεσσαλονίκη;
Επικό;
Posted 04 September 2010 - 12:10

Απλά LOL
Posted 04 September 2010 - 13:26
Εγώ πάντως έχω δει CSI: Athens που ο αστυνομικός να βαζεύει τους κάλυκες από το crime scene με γυμνά χέρια και να τους βάζει σε σπιρτόκουτα...
Πω πω λες και συμβαίνει μπροστά στα μάτια μου είναι!Και εγώ έχω δει κάτι κορυφαία κατορθώματα της ελληνικής αστυνομίας,αλλά το πιο χαρακτηριστικό που θυμάμαι είναι το παρακάτω.
Οδηγώ και βλέπω μπροστά μου έναν πανικό από πυροσβεστικές και αστυνομικά οχήματα.Σταματάω κι εγώ ,κοιτάω κάτω ο δρόμος γεμάτος αίματα και ένας μηχανόβιος ξάπλα στην άσφαλτο να σφαδάζει από τους πόνους.Και δύο αστυνομικοί από πάνω του να κάνουν την επική συζήτηση:
-Να του βγάλουμε λες το κράνος;
-Όχι ρε ,τρελάθηκες ο Κώδικας λέει να περιμένουμε το ασθενοφόρο θα του το βγάλουν αυτοί.
-Ρε δες τον άνθρωπο που πονάει ρε ,να του βγάλουμε το κράνος να πονάει λιγότερο και να αναπνέει καλύτερα.
-Μα άμα του το βγάλουμε μπορεί να το κάνουμε χειρότερα αν έχει κάποιο χτύπημα στο κεφάλι.
-Καλά είσαι μ......; Αφού μπορεί και χτυπιέται ,άρα δεν έπαθε τίποτα εσωτερικά ,εγώ θα του το βγάλω.
Και τελικά πήγε και τραβούσε το κράνος για να του το βγάλει!
Long Live Greek Police.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 04 September 2010 - 13:33

Posted 04 September 2010 - 13:56
Οποιος εχει εστω και ελαχιστη γνωση του ανιμε Yu-Gi-Oh αξιζει να δει το epic fail που ειδα σε ενα περιπτερο
Spoiler:Spoiler: Hint
Καλά σε αυτές τις σακούλες το τι fail πέφτει δεν λέγεται. Μέχρι και λάθος ονόματα πόκεμον είχα δει
Posted 04 September 2010 - 14:13
xaxaxaxaxaxaxaxa νταξει δεν υπαρχει...epic fail xDΟποιος εχει εστω και ελαχιστη γνωση του ανιμε Yu-Gi-Oh αξιζει να δει το epic fail που ειδα σε ενα περιπτερο
Spoiler: Hint
For those who never learned to fail, failure is thought to be the one who made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!
ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte
Posted 04 September 2010 - 14:53
Attached Files
Posted 04 September 2010 - 19:10
edit: Ψάχνω να δω καμιά ταινία με brainless fun, λίγο ξύλο, καμιά έκρηξη, κανά μανάρι...Τα γνωστά...Καμιά πρόταση?
Posted 04 September 2010 - 19:15
Posted 04 September 2010 - 19:42
To Black Hole δεν είναι chatroom.
Απευθύνομαι κυρίως στον LDMTHEAWESOME, αλλά και στους υπόλοιπους. Για totally mindless, ό,τι-κατεβάζει-η-γκλάβα-μου chat, χρησιμοποιήστε το κανάλι μας στο IRC. Don't flood this thread. I'll lock it if I have to.
Και πριν με ρωτήσετε μερικοί "Ε, και τότε για τι πράγμα είναι το Black Hole;"... Το Black Hole είναι για να πεις 2-3 κουβέντες τη μέρα, κατά προτίμηση κουβέντες που θα βρουν ενδιαφέρουσες πάνω από 10 άτομα. Όποτε πιάνετε τον εαυτό σας να κάνει στιχομυθίες της μιας γραμμής με 5-6 άλλους επί κάμποσες σελίδες, μάλλον δεν θα έπρεπε να βρίσκεστε στο Black Hole. Πάτε στο IRC, ή ανταλλάξτε instant messengers.
I hate this job.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||