Συμπερασμα: Kids raised on anime and tokusatsu are better prepared for the zombie apocalypse.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 28 August 2010 - 00:14
Ντάξει respect
Posted 28 August 2010 - 00:43
Πραγματικα ο μικρος ηταν ηρωας... δεν φοβοταν μια.. και ελιωσα εκει που ειπε ''Μην λες οτι δεν θα τα καταφερουμε,εσυ δεν μας βοηθας καθολου...''
Youtube Video
Συμπερασμα: Kids raised on anime and tokusatsu are better prepared for the zombie apocalypse.
Περαν της πλακα ομως, δεν μπορουν να δημιουργηθουν ψυχολογικα προβληματα στα παιδια?
Posted 28 August 2010 - 02:01
Posted 28 August 2010 - 07:05
Μετά απο αυτό,πιθανότερο είναι να έχουν δημιουργηθεί ψυχολογικα προβληματα στο zombie.Περαν της πλακα ομως, δεν μπορουν να δημιουργηθουν ψυχολογικα προβληματα στα παιδια?

Posted 28 August 2010 - 10:51
χεχε, το alter παίζει bakugan απέναντι από το ben 10 του σταρ!
ότι να ναι.
Posted 28 August 2010 - 11:21
Προσωπικά όχι μόνο δεν γέλασα αλλά μου ήρθε και μια αναγούλα. Τα παιδιά στο βίντεο το πιστεύανε όλο αυτό. Ήταν τρομοκρατημένα και φάνηκε αυτό. Ειδικά στην φάση που ο μικρός την έλεγε στον δημοσιογράφο, φαινόταν ότι ένιωθε απόγνωση. Σε τι ακριβώς θα ωφελήσει μια τέτοια εμπειρία τα παιδιά, πέστε μου.
Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι συνέχεια για το μέγεθος της παρανοιας των Ιαπώνων.
Posted 28 August 2010 - 11:35
Σε τι ακριβώς θα ωφελήσει μια τέτοια εμπειρία τα παιδιά, πέστε μου.
Σε τίποτα βασικά, εκτός και αν πραγματικά οι άνθρωποι μετατραπούν σε πεινασμένα για σάρκα ζόμπι. Το ερώτημα νομίζω είναι αν θα τα βλάψει ή όχι και νομίζω πως αν αυτό είναι το μοναδικό περιστατικό τέτοιου τύπου που ζήσουν σε αυτή την ηλικία.
Θα ήθελα όμως πολύ να δώ κάποια ανάλογη φάρσα στον δημοσιογράφο και να δούμε αν θα αντιδράσει τόσο γενναία όσο ο πιτσιρικάς
Posted 28 August 2010 - 11:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Vqq_cAz_PPY[/youtube]
proof that not only otaku watch anime in japan but small kids too!
Όσο για το αν θα τους δημιουργήσουν τραύματα... dunno, αλλά αυτό που ξέρω από την άλλη είναι ότι στην δικιά μας κοινωνία υπάρχει η τάση για υπερπροστασία. Βέβαια ούτε το ένα άκρο είναι καλό ούτε το άλλο.
EDIT:
πήγα να μπω στο explosm τώρα και έπεσα πάνω σε ένα κομιξάκι που ταιριάζει!
http://www.explosm.net/comics/951/
Edited by phm, 28 August 2010 - 12:17.
Posted 28 August 2010 - 13:20
Τωρα τι τα ωφελησε, apparently τιποτα, απλως εζησαν απο πρωτο χερι τα video games/ταινιες που παιζουν/βλεπουν ολη μερα.
Few things kids do are actually educational ετσι κι αλλιως και η Ιαπωνικη τηλεοραση εχει δειξει πολυ χειροτερα απο 3 πιτσιρικια που τα κυνηγαει σε slow motion ενας τυπας με πλαστικη μασκα zombie.
Ιmo at least.
Μετά απο αυτό,πιθανότερο είναι να έχουν δημιουργηθεί ψυχολογικα προβληματα στο zombie.
+1. Εφαγε και τοσο ξυλο το ερμο (και τα παιδακια οποιουδηποτε μεγεθους και εθνικοτητας εχουν βαρυ χερι -_-; )
5 euro says, he'd be a total chickenΘα ήθελα όμως πολύ να δώ κάποια ανάλογη φάρσα στον δημοσιογράφο και να δούμε αν θα αντιδράσει τόσο γενναία όσο ο πιτσιρικάς
Posted 28 August 2010 - 14:49
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 28 August 2010 - 15:04

Καθημερινά πράγματα...
Posted 28 August 2010 - 16:12
Καθημερινά πράγματα...
Posted 28 August 2010 - 16:33
Δεν εννοούσα το ζόμπι theme. Σε τι θα βοηθήσει η εμπειρία τρόμου που βιώσανε λέω. Το ίδιο άρρωστο θα έβρισκα αν τους δείχναν κάποιον δικό τους μες τα αίματα και να τους έλεγαν ότι πέθανε και θα κάνουνε κηδεία. Ή το ότι μπήκε κλέφτης να τους σκοτώσει ή οτιδήποτε άλλο που έχει ή δεν έχει σχέση με το υπερφυσικό. Αν και το θέμα ζόμπι είναι και λίγο μακάβριο παραπάνω.Σε τίποτα βασικά, εκτός και αν πραγματικά οι άνθρωποι μετατραπούν σε πεινασμένα για σάρκα ζόμπι. Το ερώτημα νομίζω είναι αν θα τα βλάψει ή όχι και νομίζω πως αν αυτό είναι το μοναδικό περιστατικό τέτοιου τύπου που ζήσουν σε αυτή την ηλικία.
Την ώρα αυτή, αυτά φοβόντουσαν αλήθεια. Τι κι αν τους είπαν μετα ότι καναν πλάκα. Και είναι εντελώς διαφορετικό να βλέπεις κάτι σε μια οθόνη απο το να το βιώνεις ο ίδιος, πόσο μάλλον σ' αυτήν την ηλικία που ήταν δεν ήταν το αγοράκι που αναφέρεστε 7. Δεν αναφέρομαι στο αν έπαθε κάτι, αυτό δεν το ξέρω ούτε εγώ ούτε εσείς όμως. Το γιατί να υποβάλλουν παιδιά σε εμπειρία τρόμου χωρίς λόγο δεν μπορώ να καταλάβω τι θα προσφέρει σε κανέναν. Δεν μας φτάνουν αυτά που γίνονται κάθε μέρα...
Εμένα με τρομάζει πιο πολύ πάντως που αυτό ήταν πρόγραμμα τηλεόρασης και το ότι αυτοί που το βλέπανε γελούσανε με την αγωνία των παιδιών.
Posted 28 August 2010 - 17:14
Καταλαβαίνω που το πας και σε ένα βαθμό έχεις δίκιο αλλά δεν νομίζω ένας άνθρωπος με μια μάσκα ζόμπι να είναι το ίδιο με το να σου πουν ότι οι γονείς σου πέθαναν...Για τα παιδιά το πρώτο μπορεί να θεωρηθεί παιχνίδι όπως το να ντυθείς τέρας τις απόκριες και να τα κυνηγάς...Anw εγώ πιο πολύ θα τρόμαζα με έναν κλόουν παρά με ένα ζόμπι XD