Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94136 replies to this topic

#3676 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 20:08

Είμαι η Υπουργός και στο όνομα της προπαγάνδας θα σας συνετίσω!!!!!

Posted Image

Posted Image
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3677 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 21:08

Posted Image

Heet mi wiht dat swornt!
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#3678 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2007 - 21:13

Ρε παιδιά συνειδητοποιείτε τι γίνεται στην Ελλάδα σήμερα??
Εγώ έχω τρελαθεί
19 νεκροί από φωτιές...
Πιάνεται η καρδιά μου.Δε μπορώ να το πιστέψω...
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3679 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2007 - 09:05

Ρε παιδιά συνειδητοποιείτε τι γίνεται στην Ελλάδα σήμερα??
Εγώ έχω τρελαθεί
19 νεκροί από φωτιές...
Πιάνεται η καρδιά μου.Δε μπορώ να το πιστέψω...

βασικά έχω συγκλονιστεί.
ότι και να πω θα έιναι λίγο.

#3680 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2007 - 12:09

41 μέχρι στιγμής. Μέχρι τώρα είχαμε να κάνουμε "απλά" με εμπρησμούς. Τώρα έχουμε να κάνουμε με μαζικές δολοφονίες. Βάλανε φωτιά περιμετρικά και τους κάψανε σαν τα ποντίκια. Ντροπή και αίσχος.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#3681 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2007 - 12:21

41 μέχρι στιγμής. Μέχρι τώρα είχαμε να κάνουμε "απλά" με εμπρησμούς. Τώρα έχουμε να κάνουμε με μαζικές δολοφονίες. Βάλανε φωτιά περιμετρικά και τους κάψανε σαν τα ποντίκια. Ντροπή και αίσχος.

Αυτές οι 2 λέξεις είναι άγνωστες για αυτή τη χώρα.Οχι ότι δεν υπάρχεουν ασυνίδιτοι έξω,αλλά εδώ έχουν γίνει θεσμός.Επίσης και 'μείς που ανεχόμαστε να πλακώνουν διαδιλωτές αστυνομικές δυνάμεις για λογαριασμό ενός καζίνου είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Σταματάω την γκρίνια εδώ,δεν νομίζω να αλλάξει κάτι.Α,για όσους δεν άκουσαν,νέα εστία στο Λυκαβιτό.:bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3682 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1.175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2007 - 12:29

Ειμαι απο αυτές τις περιοχές 2 μέρες μετά την αναχώρησή μου συνέβησαν τα ακατανόμαστα.

Απλά παιδιά να ξέρετε ΑΜΑ πιάσουν υπόπτους και βρεθούν στοιχεία της ενωχής τους...
δεν τους δίνω πάνω από 2 ώρες ζωής.

(Στην περιοχή μας δεν συγχωρουντε τετοιες καταστάσεις)

Brothers To Arms NOW...It might allready be to late.

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3683 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2007 - 14:13

Παιδια το Νεο Ψυχικο εκει κοντα στο 5γωνο την παλευει? Ή θα καει το σπιτι του φαδερ και δεν θα χω τι να ποτισω.... :erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3684 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2007 - 14:20

Εδω στο Αιγαλεω ο αερας μυριζει καμμενο και η αναπνοη πλεον δεν ειναι και οτι πιο ευκολο...

EDIT:Μας κοψαν και το ρευμα για καμια ωριτσα,τελεια...

#3685 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2007 - 16:30

Εδώ και ώρες βρέχει στάχτη και ο ουρανός έχει καλυφθεί με καπνούς, έχουμε ζαλιστεί... Δεν έχει τέλος το κακό.

#3686 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2007 - 21:45

σήμερα από τις 14:00 και μετά η adsl μου τα έχει παίξει. Ναι μεν κάνει την σύνδεση
αλλά σε όποιο site πάω να μπω μου βγάζει Unable το connect, εδώ με την δέκατη προσπάθεια
αξιώθηκε να μου ανοίξει την σελίδα. Επιπλέον όταν βάζω να κατεβάσω κάποιο torrent
τίποτα νέκρα. Oύτε κατεβάζει,ούτε ανεβάζει,τίποτα. Απελπισία σκέτη.
Και οι βλάβες τα Σαββατοκύριακα είναι μόνο μέχρι τις 14:00 και δεν μπορώ
και να πάρω τηλέφωνο να μου πούνε τι παίζει.
Έχει κανεις άλλος παρόμοια προβλήματα σήμερα?? ή μονο εγώ είμαι η κωλόφαρδη
αλλά με την κακή ένοια... Τέσπα εγώ Μοσχάτο(Αθήνα) μένω, αν ξέρει κανείς τι τρέχει ας μου πεί please

p.s.: πάντως το firewall μου δεν νομίζω να φταίει αυτό, γιατί ακόμα και disable όταν
το κάνω πάλι να ίδια προβλήματα έχω. Οπότε για αυτό λέω ότι κάτι παίζει με την adsl μου.

Βέβαια θα μου πείτε εδώ η μισή Ελλάδα καίγεται και εγώ με την adsl.
Πάντως αν είχα την δυνατότητα να βοηθήσω τότε θα έτρεχα και θα πήγαινα να βοηθήσω,
αλλά εφόσον δεν ξέρω από αυτά μόνο εμπόδιο στο έργο των πυροσβεστών θα μπορούσα να γείνω.
Και θα συμφωνήσω ότι πλέον έχουμε να κάνουμε με μαζικές δολοφονίες, όπως
και με αλόγιστη καταστροφή. Όσο για τους εμπρηστές πιστεύω ότι δυστυχώς δεν θα τους πιάσουνε
αλλά αν γίνει το ύψιστο θαύμα και τσακώσουν κανένα μακάρι να τον κάνουν ψητό ζωντανό,
ότι έκανε να λάβει δλδ. Και ακόμα πιο μακάρι όπου υπάρχει φωτιά να αρχίσει να βρέχει
και να την σβήσει, δεν αντέχω να βλέπω τόσους ανθρώπους να υποφέρουν και να ξέρω ότι
αμέτρητα ζωάκια, όπως και άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους.
Ελπίζω να μην υπάρξουν άλλα θύματα

rrmr.png

#3687 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2007 - 23:13

Ο Υμηττός που κάηκε για άλλη μια φορά (αλλά αυτήν την φορά κάηκαν και σπίτια, αλλά ευτυχώς χωρίς τους ενοίκους τους) βρίσκεται δίπλα στην Ηλιούπολη που μένω. Ακόμα και κλεισμένος στο σπίτι σου να ήσουν και να είχες έστω και λίγο ανοιχτό το παράθυρο θα μύριζε κάπνα (έλειπα δουλειά το πρωί όταν ξέσπασε η πυρκαγιά). Βλέποντας τον ουρανό λίγο πριν την δύση του ηλίου να είχε πάρει το έντονο κόκκινο χρώμα από τον καπνό της πυρκαγιάς μαύρισε η ψυχή μου. Όχι μόνο επειδή είναι ψυχοπλακωτικό ως θέαμα αλλά επειδή αντιπροσωπεύει το πένθος στ' οποίο έχει βυθιστεί όλη η Ελλάδα για τις 50 αδικοχαμένες ψυχές.

#3688 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2007 - 23:29

Ο Οτές είχε προβλημα στην Αθήνα απο το μεσημερί, μπορεί και εξαιτίας τησ φωτιάς αλλά τι να πεί κανεις όταν βλέπεις μπροστά σου να έχει γεμίσει ο τόπος στάχτες και να μυρίζει καμμένο! Πόσο μάλλον αυτοί που τα ζήσαν και περάσαν τα χειρότερα :blingeye2:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#3689 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 00:46

Χαιρετώ την κοινότητα του anime.gr μιας και μόλις επέστρεψα από τις διακοπές μου.
Με βαριά καρδιά όμως καθώς αυτό που γίνεται τελευταίες μέρες με τις φωτιές με έχει ψυχοπλακώσει...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ!!!:cry:
Μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα είτε από ανεγκέφαλους πυρομανείς ή από οικοπεδικά συμφέροντα ή από εχθρικά κράτη...ή από όλα τα παραπάνω μαζί!!!
Κατέβηκα στην Αθήνα με το τραίνο από την Κατερίνη και σε δύο σημεία είδα φωτιές, κοντά στον Δομοκό και κοντά στην Λειβαδιά όπου και πλησίαζαν ένα χωριό οι φλόγες!
Νιώθω λες και κάποιος εχθρός κάνει εισβολή στην Ελλάδα και αμυνόμασθε για τα πάτρια εδάφη!
Και εν μέσω πανικού και εθνικού πένθους άκουσα και δηλώσεις του κ.Παπανδρέου για κομματικές ευθύνες της κυβέρνησης(δεν το λέω αυτό επειδή υποστηρίζω Ν.Δ.,κανέναν δεν υποστηρίζω,την μούτζα μου θα ζωγραφίσω στο ψηφοδέλτιο και θα τους την ρίξω!!!).
Κάποια πράγματα όπως οι ανθρώπινες ζωές δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για κομματικές σκοπιμότητες!Μπορεί να είμαστε σε προεκλογική περίοδο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν εξυπηρετούν οι αλληλοκατηγορίες αλλά η συνεργασία για την επίλυση του προβλήματος των πυρκαγιών που έκαψαν την Ελλάδα φέτος...:cry:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#3690 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2007 - 02:52

Και μην ξεχάσω και το άλλο, εκλογές 16 Σεπτεμβρίου > την ημέρα των γενεθλίων μου
ε! άντε στον κόρακα να πάνε!! :mador2: Έχω τα γενέθλια μου τότε

Είδα μια στο δελτίο του Star που είχε τα γενέθλια της τότε.Μπας και ήσουν εσύ;

Θα το καταλάβατε αλλά και επίσημα Jiraiya is back:hero:

Δημοσιευμένη  εικόνα