Posted 20 August 2010 - 09:03

Posted 20 August 2010 - 09:37
ok θα το δοκιμάσω!Γι' αυτό υπάρχει το pause
Αλλιώς χάνεις και πολλά διαμάντια της SHAFT, πχ Sayonara Zetsubou Sensei, Arakawa Under Bridge, Bakemonogatari κλπ.
Posted 20 August 2010 - 10:27
Posted 20 August 2010 - 11:14
Posted 20 August 2010 - 11:14

Posted 20 August 2010 - 11:18

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 20 August 2010 - 11:35
Posted 20 August 2010 - 11:39
Posted 20 August 2010 - 12:15
Posted 20 August 2010 - 12:22
Posted 20 August 2010 - 12:55
Είδα το Expendables χθες.
Άξιζε την αναμονή και το hype και ότι το συνόδευε.Η καλύτερη περιπέτεια που είδα για φέτος ,με διαφορά.Ξέρετε πόσες γυναίκες εμφανίζονται στην ταινία;ΜΙΑ.Και μόνο για περίπου 10' από τα 104 της συνολικής διάρκειας.Όλη η υπόλοιπη ταινία είναι εκρήξεις ,πυροβοσιμοί και άνθρωποι που πεθαίνουν με βίαιους τρόπους.Κάτι που μου έκανε εντύπωση πάντως είνια πόσο φρέσκια είναι η ταινία από σκηνοθετικής πλευράς.Πόσοι τρόποι υπάρχουν άραγε να κινηματογραφήσεις έναν άνθρωπο που γυρνάει ανάποδα και πυροβολεί;Ένας ,δύο;Ε ο Σταλλόνε αποδεικνύει το αντίθετο.Είδα σκηνές που έχω ξαναδεί άπειρες φορές ,σκηνοθετημένες τόσο διαφορετικά που φαινόντουσαν τελείως διαφορετικές.Ειδικά η σκηνή που ανατινάζουν το ελικόπτερο και η σκηνή που πολεμάει ο Λούντγκρεν με τον Λι είναι εξαιρετικές από άποψη σκηνοθεσίας.Δεν περίμενα τόση προτωτυπία ,αλλά ο Σταλλόνε ποτέ δεν απογοητεύει τους φανς του.Κάτι που επίσης μου έκανε εντύπωση ήταν πόσο καλά κατανεμημένος ήταν ο χρόνος σε κάθε πρωταγωνιστή!Κανεις τους δεν αδικήθηκε ,αλλά όλοι είχαν επαρκή χρόνο.Απορώ πως το κατάφερε αυτό.Όλοι οι χαρακτήρες πάντως ήταν συμπαθείς και αστείοι ( in a manly way of course) ειδικά ο Jet Li που δεν τον έχω ξαναδεί σε τόσο χαβαλέ ρόλο.
Το δίλεπτο που ήταν μαζεμένοι οι τρεις μεγάλοι ( Σλάι,Άρνιε και Γουίλις) ήταν η πιο αστεία σκηνή της ταινίας.Σχεδόν και οι τρεις ηθοποιοί γελούσαν!
Το μοναδικό μελανό σημείο είναι το ψηφιακό αίμα.Πίστευα ότι εδώ θα είχαμε επιτέλους κανονικό μιας και στο Ράμπο 4 είχαμε ψηφιακό ,αλλά και πάλι το αίμα ήταν ψηφιακό.Ήταν όμως τόσο καλή η ταινία που της το συγχωρείς αυτό.
Όσοι είστε για τελείως άμυαλο ξύλο,ατάκες από άλλο πλανήτη θα το απολαύσετε τόσο πολύ που θα θέλετε να το ξαναδείτε.Εγώ σε ένα σημείο προς το τέλος,κόντεψα να κλάψω από τη χαρά.Ευχαριστώ Σταλλόνε.Που υπάρχεις όλα αυτά τα χρόνια.
Και για τέλος ένα κέρασμα.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 20 August 2010 - 13:23

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 20 August 2010 - 13:54