Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 13 August 2010 - 20:09
ειναι λες και ειμαστε μερος της..xD
keep them coming
Posted 13 August 2010 - 20:14
Πως στον κόρακα τα κατάφερες να πατήσεις αχινό και με τα δύο πόδια;Oταν ημουν μικρος ειχα πατησει αχηνο και ειχα 7 αγκαθια στο ενα ποδι και 5 στο αλλο.
D.Dragon, το πρώτο σας παιδί πως θα το ονομάσετε;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 August 2010 - 20:16
Βασικα παιζει να πατησα και δυο. δεν θυμαμαιΠως στον κόρακα τα κατάφερες να πατήσεις αχινό και με τα δύο πόδια;
D.Dragon, το πρώτο σας παιδί πως θα το ονομάσετε;
Το μωρο? χμμ. ας του βρουμε εμεις. τι θα ελεγες για το ''Αν(θ)ιμος''
Posted 13 August 2010 - 20:17
ελπιζω να μας κρατησεις ενημερους και για το οταν θα εχεις σεξουαλικη επαφη με την κοπελα σου αφου εχουμε ζησει αυτη την σχεση απο την εποχη που ακομα δεν τολμουσες να της πεις οτι την βλεπεις αλλιως....
keep them coming
Haha, that. XD

*waving intensifies*
Posted 13 August 2010 - 20:18
ελπιζω να μας κρατησεις ενημερους και για το οταν θα εχεις σεξουαλικη επαφη με την κοπελα σου αφου εχουμε ζησει αυτη την σχεση απο την εποχη που ακομα δεν τολμουσες να της πεις οτι την βλεπεις αλλιως....
keep them coming
Speaking of which, Dragon, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι έχεις βγάλει τη σχέση σου στο σφυρί δημόσιας συζήτησης. Η κοπέλα το ξέρει; Αν όχι, να ξέρεις ότι άπαξ και το μάθει, να φοβάσαι για τη σχέση σας.
Πρόσεχε. Κάποια πράγματα δε τα μοιραζόμαστε σε δημόσιο forum.

Posted 13 August 2010 - 20:22
Και ναι τέλος η συζήτηση γιατί η Tσαγάκι έχει δίκιο...εν μέρει. Δεν έβγαλα τρελές λεπτομέρειες αλλά ναι...συμφωνώ μαζί σου.
Posted 13 August 2010 - 20:33
Εγώ λέω να κάνουμε poll για το αν θέλουμε ή όχι ο D.Dragon να συνεχίσει να μοιράζεται μαζί μας τη σχέση του. Επίσης καλή ιδέα θα ήταν κάθε βδομάδα να κάνουμε και διαφορετικό poll για το πού να βγούνε ραντεβού και διάφορα άλλα, κάτι σαν το reality του anime.gr. Καλώ τους mods να το σκεφτούνε σοβαρά!
D.Dragon αγόρι μου συνέχισε, μας κάνεις περήφανους!
Posted 13 August 2010 - 20:38
Να το κάνει κάποιος σενάριο αυτό, for realΑμάν ρε Tea chan, αμάν βρε κοπέλα μου...Μη χαρούμε λίγη σαπουνόπερα, ένα άρλεκιν, ένα romantic comedy αμέσως να μας το χαλάσεις
Εγώ λέω να κάνουμε poll για το αν θέλουμε ή όχι ο D.Dragon να συνεχίσει να μοιράζεται μαζί μας τη σχέση του. Επίσης καλή ιδέα θα ήταν κάθε βδομάδα να κάνουμε και διαφορετικό poll για το πού να βγούνε ραντεβού και διάφορα άλλα, κάτι σαν το reality του anime.gr. Καλώ τους mods να το σκεφτούνε σοβαρά!
D.Dragon αγόρι μου συνέχισε, μας κάνεις περήφανους!
Σοβαρά τώρα τέλος...ήταν 2-3 λόγια που χάθηκαν στην δίνη της μαύρης τρύπας.
Posted 13 August 2010 - 20:40
Οπως λεει και το εμοτικον. Noooooooooo.
Posted 13 August 2010 - 20:46
Όχιιιι, είναι κι άλλοι που παρακολουθούν μη μας το κόβεις τώραα
Τα λεφτά μας πίσωωω
Όχι αλήθεια τώρα, εγώ δεν θεωρώ κακό να μοιράζεται κάποιος τις εμπειρίες του με άλλα άτομα.
Δε λέει κάτι προσβλητικό άλλωστε..
Posted 13 August 2010 - 20:49
Posted 13 August 2010 - 20:49
Posted 13 August 2010 - 21:29