Just don't complain if your ass hurts afterwards...I'd pay to see that...
:kill4u:
:hehehe:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 14:09

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 14:21
do you speak out of experience???Just don't complain if your ass hurts afterwards...
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 14:25

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 14:28
ψιτ δεσποινίς... μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Μη μου βγάζεις την φουντωτή ουρίτσα σου απ'έξω κατόπιν εορτής. Έχω ντοκουμέντα εγώωωωω........nws δεν έχεις δει την Iristella, σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ yaoi ντελίριο...It's actually scary
If by any chance you do, run run RUN
Just don't complain if your ass hurts afterwards...
Τελευταία φορά που τσέκαρα δεν είχε κανείς από τον περίγυρό μου τέτοια εμπειρία. Τουλάχιστον όχι κάποια για την οποία να ευθύνομαι εγώ και το διακριτικό fangirling μου, και όχι ένα διπλό πιτόγυρο με extra τζατζίκι. >.< I honestly don't know what are you implying.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 13 Αύγουστος 2010 - 14:37
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 14:30

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 14:36

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 14:43
*φαντάζεται την iristella και τη mono σε πάνελ μεσημεριανάδικου να θάβουν η μία την άλλη* XD
Εντάξει με πέθανες όμως...
Εγώ θα τσίριζα για το πώς με έριξε στα yaoi και αυτή με την κλασική ψυχραιμία που την διακατέχει θα μου απαντούσε " Μα χρυσή μου τα θελε ο ποπαρίκος σου"
Και μετά θα κάναμε την ανατροπή, θα τα βρίσκαμε και θα αρχίσαμε να φανγκερλίζουμε παρέα εισπράτοντας ένα γερό πρόστιμο από το ΕΣΡ
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 14:53
/hairflip

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 15:24
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 19 Αύγουστος 2010 - 18:52
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 15:56
No need for panic !Τί έγινε στο AniDB??
Γιατί δεν ανανεώσανε το domain τους??
Τί θα κάνουμεεεεεεεεεε?!?!?!?!?
As you may have noticed we *cough* forgot to renew the dns for anidb.net. We instantly renewed it when we noticed this, but some people might have connectivity issues because of this. This might last from a few minutes to a few days depending on how fast the DNS gets refreshed by your ISP. We are sorry that it has come to this, but there is nothing we can do about it now but wait...
ψιτ δεσποινίς... μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Μη μου βγάζεις την φουντωτή ουρίτσα σου απ'έξω κατόπιν εορτής. Έχω ντοκουμέντα εγώωωωω.....
Κι εσύ να σταματήσεις να μαγαρίζεις αθώες ψυχές στον βωμό των Yaoi
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 16:28
Βλακεια σου. πηγαινε με τα νερα της,ριξ'την στο κρεβατι και φευγα.. την διέκοψα για να φύγω επειδή είχα να πάω στην σχολή μου ζήτησε μέχρι και το τηλέφωνό μου (κινητό και σταθερό) για να συνεχίσει την διάλεξή της (φυσικά δεν της τα 'δωσα). Αϊντέεεεεεεεεεεεεε!
: Dota stuff:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=QwwD1onnQ3Y[/media][media]http://www.youtube.com/watch?v=Ziq9HIkXWYM[/media]
Χαχα. ποσο μικρος ειναι ο κοσμος ε?
Για οσους δεν ξερουν,πετυχα το παλικαρι στο garena και παιξαμε 2-3 games μαζι ^^
Σήμερα ειδα δυο Τσουτσουνια ή αλλιως ψολιόγκους, γνωστα και ως σκουλικια της θαλασσας. ( μαλλον επρεπε να πω το αντιθετο
)
Ιδου
Εμοιαζαν με το 1ο στην εικονα
μορ ινφο χιαρ...
http://www.greekdivers.com/forum/index.php?showtopic=13339&st=20&p=201610entry201610
Χαχα.τα εχω ποιασει. χρησιμοποιουντε για δολωμα. ο πατερας μου βλεπεις εχει για hobby το ψαρεμα και εχω ψαρεσει κι εγω πολλες φορες. ^^
Επισης ειναι και κυνηγος αγριογουρουνων αλλα δεν εχω παει ποτε και ουτε θελω διοτι ειναι μεγαλη ψωρα.
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2010 - 19:53