Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 23:49
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 23:53
+1Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να ανεβαίνεις σ' ένα βουνό για φαγοπότι, να σε χτυπάει το δροσερό αεράκι, κι όταν κοιτάς τον ουρανό να βλέπεις όλα τα αστέρια, μέχρι και το γαλαξία... τα λατρεύω τα αστέρια...
Να ακουγοντε και τα τζιτζικια ή το ποταμι.
Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 23:55
Πάντως, όταν είμαι μέσα στην πόλη, μου τη δίνει που δεν φαίνονται τα αστέρια το βράδυ.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 00:00
Aπογοητευηκα. Ειμαι και απο χωριο παναθεμαμε.Το βράδυ δεν ακούγονται τζιτζίκια, μόνο τριζόνια. ;p
Πάντως, όταν είμαι μέσα στην πόλη, μου τη δίνει που δεν φαίνονται τα αστέρια το βράδυ.
Για ποιο λογο? Νεφος or what?
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 00:03

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 00:03
ΥΓ.Κι εγώ λατρεύω να χαζεύω τα αστέρια.Μπορώ να τα κοιτάω με τις ώρες.Εκεί που πάμε διακοπές φαίνονται αρκετά καλά.Μερικά φορές το βράδυ αράζω στη ξαπλώστρα στη παραλία,και χαζεύω τον ουρανό ενώ φυσάει το αεράκι και ακούγεται το κύμα.PRICELESS

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 00:07
Τhat's the jiraya for ya!Και έτσι όπως χαζεύεις τον ουρανό σκάει μέσα από το δάσος μια γκομενάρα έτοιμη για όλα και η νύχτα ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο
ΥΓ.Κι εγώ λατρεύω να χαζεύω τα αστέρια.Μπορώ να τα κοιτάω με τις ώρες.Εκεί που πάμε διακοπές φαίνονται αρκετά καλά.Μερικά φορές το βράδυ αράζω στη ξαπλώστρα στη παραλία,και χαζεύω τον ουρανό ενώ φυσάει το αεράκι και ακούγεται το κύμα.PRICELESS
Kenny συμφωνα με τις περσυνες βασεις δεν περναω θεσαλονικη για 160 μορια(στα 2000). Περναω Σερρες.
Θελω Αιωρα!
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 00:13
[/ζηλιαρόγατα που έχει ξεμείνει στην Αθηνα]
#@#(*$)@($*$ με τον πόνο μου παίζετε βραδιάτικα.
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 00:14

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 00:15
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 00:18
Aλλα επειδη εισαι Aizen wannabe [...]
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 00:19
Για ποιο λογο? Νεφος or what?
Φωτορύπανση. Το θέμα είναι πιο σοβαρό απ' όσο αναφέρεται στο άρθρο, αν ψάξεις στο internet θα βρεις πολλές πληροφορίες.
Η καλύτερη φάση με τα αστέρια είναι να πηγαίνετε το βράδυ με φίλους στην παραλία, να κοιτάτε ξαπλωμένοι όλο τον ουράνιο θόλο, να αναγνωρίζετε τους αστερισμούς και να μιλάτε με τις ώρες για τους μύθους από τους οποίους δημιουργήθηκαν. Και φυσικά να κοιμάστε επιτόπου στην αμμουδιά σε sleeping bags (ή και χύμα, no problem) δίπλα στη φωτιά που έχετε ανάψει μόνοι σας.
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 00:21
Η καλύτερη φάση με τα αστέρια είναι να πηγαίνετε το βράδυ με φίλους στην παραλία, να κοιτάτε ξαπλωμένοι όλο τον ουράνιο θόλο, να αναγνωρίζετε τους αστερισμούς και να μιλάτε με τις ώρες για τους μύθους από τους οποίους δημιουργήθηκαν. Και φυσικά να κοιμάστε επιτόπου στην αμμουδιά σε sleeping bags (ή και χύμα, no problem) δίπλα στη φωτιά που έχετε ανάψει μόνοι σας.
Και αφου εχετε τραγουδησει με μια κλασσικη κιθαρα.
Irrisella χωρις φτερα. ειμαι ακομα μικρα level.
Thnx για το λινκ παντως ^^
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 00:22
αν και μενω αρκετα ψηλα σε σημειο να βλεπω τεραστιο κομματι της θεσνικης και του "νεφους" (αυτες τις μερες ειναι πραγματικα βρομερο λογο καυσωνα λες και υπαρχει ομιχλη, αλλα συνηθως ειναι καθαρη η ατμοσφαιρα, το παρατραβας κεννυ) μπορω να δω ελαχιστα στερια και δεν φταιει το νεφος γι αυτο..
edit: με προλαβε ο phantom..