Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#36166 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 03 August 2010 - 22:38

Μου αρεσουν ΟΛΑ τα ζωα του πλανητη, ΟΛΑ τα εντομα του πλανητη.
ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ 2 που ΔΕΝ μπορω με ΚΑΜΙΑ ειναι η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ η καφετια, η μεγαλη με τα φτερα τα απαισια. Μα μεχρι και ο τροπος που περπαταει (ετσι γρηγορα-γρηγορα) με ανατριχιαζει.
Το αλλο βεβαια ειναι η ΤΡΙΧΩΤΗ καμπια. Δε μπορω ουτε να τη βλεπω.
Με ολα τα αλλα εντομα, μιλαμε, πινουμε καφε, αλληλοσκοτωνομαστε (παντα εγω νικαω) τα εξεταζω, κανω πειραματα κλπ.

Και ναι Ιριστελα μου , την κατσαριδα οτι και να τη κανεις, εχει τον αψοφηστο. Παλιο εντομο....
Τουλαχιστον μπορω και παω και τις σκοτωνω....(και ναι εχει τυχει πολλες φορες, τις μικρες τις ξανθες βεβαια, να τις σκοτωσω με το χερι κρατωντας χαρτοπετσετα).

Death to the roaches...

Tiger-stock-blog-header.jpg

#36167 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 August 2010 - 22:51

Χτες είχα την πρώτη μου συνάντηση με κατσαρίδα γι αυτό το καλοκαίρι. Στις 4 τα ξημερώματα. Με άκουσε όλη η πολυκατοικία να τσιρίζω.

Η κατσαρίδα χτυπήθηκε 8 τουλάχιστον φορές με παπούτσι, ψεκάστηκε με ένα μπουκαλάκι οινόπνευμα και μισή φιάλη τέζα πριν ψοφήσει.

I mean είχε πραγματικά τον απέθαντο. >.< Πάει θα τα ξεράνω τα φυτά στον κήπο.

Η πλάκα είναι ότι τώρα πρέπει να βγώ να ποτίσω τα φυτά στο μπαλκόνι και φοβάμαι.

Σιγά ωρέ... αν έμενες στο παλιό μου το σπίτι, θα τις είχες και για συντροφιά να μιλάτε. Μονόπλευρη συζήτηση, but better than nothing.

Μετά από τέσσερα χρόνια διαρκούς συγκατοίκησης, πλέον τις βλέπω και χασμουριέμαι. :borednn9:

Posted Image

#36168 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 03 August 2010 - 22:56

Anime.gr made me hate Greeklish!

Είδες; Κάνει θαύματα το φόρουμ μας. Εγώ από πάντα τα συχαινόμουν.

ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ 2 που ΔΕΝ μπορω με ΚΑΜΙΑ ειναι η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ η καφετια, η μεγαλη με τα φτερα τα απαισια. Μα μεχρι και ο τροπος που περπαταει (ετσι γρηγορα-γρηγορα) με ανατριχιαζει.
Με ολα τα αλλα εντομα, μιλαμε, πινουμε καφε, αλληλοσκοτωνομαστε (παντα εγω νικαω) τα εξεταζω, κανω πειραματα κλπ.

Και ναι Ιριστελα μου , την κατσαριδα οτι και να τη κανεις, εχει τον αψοφηστο. Παλιο εντομο....
Τουλαχιστον μπορω και παω και τις σκοτωνω....(και ναι εχει τυχει πολλες φορες, τις μικρες τις ξανθες βεβαια, να τις σκοτωσω με το χερι κρατωντας χαρτοπετσετα).

Death to the roaches...

:hahaha: Α ρε Άγγελε. Epic Post. :hihi2:

Edited by Night Wizard Seal, 03 August 2010 - 23:02.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#36169 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 03 August 2010 - 23:08

cancel, combo, super και ultra στο καπακιPosted Image

#36170 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 03 August 2010 - 23:09

Death to the roaches...

Εμένα πάλι με αιδιάζουν τόσο (ειδικά οι κάμπιες) που ούτε να τις σκοτώσω δεν θέλω :canthelp:
phmava.php

#36171 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 03 August 2010 - 23:38

Εμείς εδώ έχουμε κάτι μαύρες κατσαρίδες. Νυχτόβια έντομα, δεν με ενοχλούν και δεν τα ενοχλώ ούτε εγώ. Αμα συναντηθούμε δεν υπάρχει ένταση, παίρνει ο καθένας το δρόμο του.
Μια φορά που έβλεπα anime βραδιάτικα μια κατσαρίδα με ενοχλούσε και την εξόντωσα. Τίποτα προσωπικό βέβαια.
Σε γενικές γραμμές οι κατσαρίδες είναι αγαθές και θέλουν το καλό μας. Zerg rush!!!

#36172 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 03 August 2010 - 23:45

Ποια ήταν βρείτε το μόνοι σας:hihi2:

Erisadesu? :P

2bbd14fc.jpg

#36173 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 03 August 2010 - 23:47

:hihi2: Λολ ψάχνοντας κάτι εικόνες πέτυχα αυτό το site,....
::Marry your favorite Character Online::

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#36174 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 04 August 2010 - 01:05

Erisadesu? :P

+exp(0)
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#36175 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 04 August 2010 - 01:08

Πάλι δεν άνοιξα το στόμα στο θέμα με την κολλήτη :roar::despair::fromabove::sadist:
Posted Image

#36176 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 04 August 2010 - 01:11

Πάλι δεν άνοιξα το στόμα στο θέμα με την κολλήτη :roar::despair::fromabove::sadist:

Ειναι δυσκολη αποφαση... και εμενα με ειχε παρει καιρο να της το πω... στο τελος εφαγα το ακυρο βεβαια αλλα δεν πειραζει...:sadist:

2bbd14fc.jpg

#36177 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 04 August 2010 - 01:12

Εγω τι να πω, εχω βρει πανω απο 20 κατσαριδες αυτο το καλοκαιρι στο καινουργιο μου σπιτι, κυριολεκτικα μενω μονος μου, καθε φορα που σκοτωνω μία την πεταω στο μπαλκονι, την επομενη μερα μαζευονται πουλακια και κανουν τσιμπουσι.
Πριν λιγο γύρισα απο ενα Live που ειχα παει, γαματο live, μολις τελειωσε χαθηκα μεσα στην παλια πολη ξερετε καστρα και ετσι σε ολο αδιεξοδους επεφτα τελικα μετα απο μια ωρα βρισκω τον δρομο προς τα εξω, παω να παρω ταξι να παω σπιτακι μου και ετσι πως περπαταω βλεπω κατι να κουνιετε μεσα στο σκοταδι στο εδαφος, σαν μια σαρανταποδαρουσα, μιλαμε ηταν τοσο χοντρη, και ειχε κατι ασπρες τριχες ηθελα να την σκοτοσω αλλα δεν ηθελα να βρεξω το παπουτσι μου, ηταν τοσο χοντρη λες και την ειχαν γεμισει νερο το πυροσβεστικο σωμα.

Α να μην ξεχασω να αναφερω πως η κατσαριδες εδω εχουν ανοιχτο κοκκινο χρωμα, και οι περισσοτερες ειναι Hit n' run, ακουστε φαση, ειχα μπει στο μπανιο και βλεπω μια κατσαριδα, κατω απο την χ*στρα, παω λοιπον να την πατησω η κατσαριδα εκανε 20 στροφες γυρω απο την λεκανη σε 5 δευτερολεπτα ετρεχε απιστευτα γρηγορα, εγω ειχα ανατριχιασει του κερατα πιανω την σφουγκαριστρα, την εγκλοβισω και πιστευα οτι με το νερο δεν θα μπορεσει να τρεξει, ακομα ετρεχε παει ενα βγει εξω απο το μπανιο φτανει ακριβως απο κατω τραβαω μια με ολη μου την δυναμη περιττο να πω οτι η κατσαριδα εμεινε αδεια απο μεσα. Και ξερετε το κλασικο μετα τσιμπουσι στο μπαλκονι.
Η κατσαριδα εχει ερθει απο αφρικη απο οτι εχω ακουσει.
Απροσκαλεστες παντως ερχονται συνεχως αλλα εχω παρει τα μετρα μου. Baygon σε ολα τα παραθυρα, μπαινουν μεσα αλλα ψοφανε μετα απο κανα 20λεπτο.

ezgif.com-resize.gif

#36178 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 04 August 2010 - 01:15

Ρε παιδια τι γινεται? μολις ειδα μια κατσαριδα ... ελπιζω να ειναι τυχαιο και να μην ειναι κανα raid=/

2bbd14fc.jpg

#36179 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 August 2010 - 01:17

way to much info.... waaaaaaaaaaaaay to much :Crying2: I think I threw up in my mouth a little. :blurah5:

#36180 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 04 August 2010 - 01:18

ουυυ εχω και αλλα να σας πω

ezgif.com-resize.gif