Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 20:30
Akiko Yano & Hiromi Uehara - Children In The Summer
[media]http://www.youtube.com/watch?v=yek2D4Kjwgc[/media]
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 20:42
Ανέκαθεν τα posts του ενός emoticon ήταν ανεπιθύμητα, ακόμα και στο Black Hole. Ναι, ακόμα και στο spam υπάρχουν όρια.Btw who delete my last post?? Αν ειναι δυνατον ρε παιδια!! Black hole λεγεται το ρημαδι κ μπορουμε να σπαμαρουμε οσο θελουμε -.-
Anyway...
(not-so-)random song mode on:
Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες
η δουλειά κάνει τους άντρες
το γιαπί το πιλοφόρι το μυστρί~

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 20:48
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 21:30
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 22:03
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 22:16
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 22:19
μόλις γύρισα από τραυματική εμπειρία. καθόμουν λοιπόν με ένα κολλητάρι μου κοντά στις σκάλες του metro στο σύνταγμα γιατί θα φεύγαμε μετά από λίγο, όπου ξαφνικά πετάγεται μια κατσαρίδα τεραστια πάνω στο κεφάλι του. ευτυχώς πέτυχα το reflex save και πετάχτηκα 5 μετρα μακριά στη στιγμή. περιττό να πω πως έπαθα system shock.
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 22:20
μόλις γύρισα από τραυματική εμπειρία. καθόμουν λοιπόν με ένα κολλητάρι μου κοντά στις σκάλες του metro στο σύνταγμα γιατί θα φεύγαμε μετά από λίγο, όπου ξαφνικά πετάγεται μια κατσαρίδα τεραστια πάνω στο κεφάλι του. ευτυχώς πέτυχα το reflex save και πετάχτηκα 5 μετρα μακριά στη στιγμή. περιττό να πω πως έπαθα system shock.
Spoiler:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=WqFEK7tfRJI[/media]
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 22:22
Η κατσαρίδα χτυπήθηκε 8 τουλάχιστον φορές με παπούτσι, ψεκάστηκε με ένα μπουκαλάκι οινόπνευμα και μισή φιάλη τέζα πριν ψοφήσει.
I mean είχε πραγματικά τον απέθαντο. >.< Πάει θα τα ξεράνω τα φυτά στον κήπο.
Η πλάκα είναι ότι τώρα πρέπει να βγώ να ποτίσω τα φυτά στο μπαλκόνι και φοβάμαι.
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 22:25
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 22:25
Χτες είχα την πρώτη μου συνάντηση με κατσαρίδα γι αυτό το καλοκαίρι. Στις 4 τα ξημερώματα. Με άκουσε όλη η πολυκατοικία να τσιρίζω.
Η κατσαρίδα χτυπήθηκε 8 τουλάχιστον φορές με παπούτσι, ψεκάστηκε με ένα μπουκαλάκι οινόπνευμα και μισή φιάλη τέζα πριν ψοφήσει.
Η πλάκα είναι ότι τώρα πρέπει να βγώ να ποτίσω τα φυτά στο μπαλκόνι και φοβάμαι.
καθαρη βενζινη απο το σ/μ και καθαρισες
και φυσικα απολυμανση πριν το καλοκαιρι για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 22:26
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 22:28
Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 22:31
Spoiler:
Μου θύμισες μια φάση που είχε γίνει στα γενέθλια μου πριν κανά δυο χρόνια.
Είχα καλέσει στο σπίτι μερικά παιδιά από το forum και καθόμασταν στο κάτω σαλόνι.Ξαφνικά σκάει μύτη μια κατσαρίδα και αμέσως όλοι πεταγόμαστε από τον καναπέ/πολυθρόνες και αφού πάμε σε απόσταση ασφαλείας από την κατσαρίδα,κοιτάμε ο ένας τον άλλο για να δούμε ποιος θα κάνει την παληκαριά να τη σκοτώσει.Ήμασταν γύρω στους 6-7 άντρες και μια κοπέλα.Τελικά τη σκότωσε η κοπέλα.
Ποια ήταν βρείτε το μόνοι σας

Καταχωρήθηκε 03 Αύγουστος 2010 - 22:38
Χτες είχα την πρώτη μου συνάντηση με κατσαρίδα γι αυτό το καλοκαίρι. Στις 4 τα ξημερώματα. Με άκουσε όλη η πολυκατοικία να τσιρίζω.
ρε πως κανετε ετσι. ενα μικρο εντομο ειναι. δεν θα σας φαει. ελεος.....