Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#36151 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 03 August 2010 - 20:30

να και ενα ωραιο καλοκαιρινο τραγουδακι απο δυο αγαπημενες μου μουσικους
Akiko Yano & Hiromi Uehara - Children In The Summer

[media]http://www.youtube.com/watch?v=yek2D4Kjwgc[/media]

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#36152 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 August 2010 - 20:42

Btw who delete my last post?? Αν ειναι δυνατον ρε παιδια!! Black hole λεγεται το ρημαδι κ μπορουμε να σπαμαρουμε οσο θελουμε -.-

Ανέκαθεν τα posts του ενός emoticon ήταν ανεπιθύμητα, ακόμα και στο Black Hole. Ναι, ακόμα και στο spam υπάρχουν όρια.

Anyway...

(not-so-)random song mode on:

Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες
η δουλειά κάνει τους άντρες
το γιαπί το πιλοφόρι το μυστρί~

Δημήτρης Ευσταθίου - Η Δουλειά Κάνει Τους Άντρες

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#36153 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 03 August 2010 - 20:48

Μάζευα φράουλες πριν λίγο και με κούρασαν. Μα δεν μπορούσαν να έχουν διάφανα φύλλα για να μην κρύβονται οι φράουλες; Μέχρι και τα vista έχουν transparency στις μέρες μας.

#36154 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 03 August 2010 - 21:30

αυτο το topic πραγματικα το αξιζει το ονομα του.....

#36155 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 03 August 2010 - 22:03

[media]http://www.youtube.com/watch?v=3dK85zN418Y[/media]
Στην Black Hole λεμε ΝΑΙ!

2bbd14fc.jpg

#36156 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 03 August 2010 - 22:16

μόλις γύρισα από τραυματική εμπειρία. καθόμουν λοιπόν με ένα κολλητάρι μου κοντά στις σκάλες του metro στο σύνταγμα γιατί θα φεύγαμε μετά από λίγο, όπου ξαφνικά πετάγεται μια κατσαρίδα τεραστια πάνω στο κεφάλι του. ευτυχώς πέτυχα το reflex save και πετάχτηκα 5 μετρα μακριά στη στιγμή. περιττό να πω πως έπαθα system shock.

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#36157 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 03 August 2010 - 22:19

μόλις γύρισα από τραυματική εμπειρία. καθόμουν λοιπόν με ένα κολλητάρι μου κοντά στις σκάλες του metro στο σύνταγμα γιατί θα φεύγαμε μετά από λίγο, όπου ξαφνικά πετάγεται μια κατσαρίδα τεραστια πάνω στο κεφάλι του. ευτυχώς πέτυχα το reflex save και πετάχτηκα 5 μετρα μακριά στη στιγμή. περιττό να πω πως έπαθα system shock.

Spoiler:

Posted Image

2bbd14fc.jpg

#36158 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 03 August 2010 - 22:20

Spoiler:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=WqFEK7tfRJI[/media]
:OMG3::OMG3::OMG3::OMG3:

#36159 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 August 2010 - 22:22

Χτες είχα την πρώτη μου συνάντηση με κατσαρίδα γι αυτό το καλοκαίρι. Στις 4 τα ξημερώματα. Με άκουσε όλη η πολυκατοικία να τσιρίζω.

Η κατσαρίδα χτυπήθηκε 8 τουλάχιστον φορές με παπούτσι, ψεκάστηκε με ένα μπουκαλάκι οινόπνευμα και μισή φιάλη τέζα πριν ψοφήσει.

I mean είχε πραγματικά τον απέθαντο. >.< Πάει θα τα ξεράνω τα φυτά στον κήπο.

Η πλάκα είναι ότι τώρα πρέπει να βγώ να ποτίσω τα φυτά στο μπαλκόνι και φοβάμαι.

#36160 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 03 August 2010 - 22:25

hopefully δεν έχουμε βρει ούτε μια φορα κανονική μεγάλη κατσαρίδα σπίτι μου. μάλλον έχουν παρθεί όλα τα measures για να αποφύγουμε τέτοιο πράγμα. gawd τι ήταν αυτό που είδα. δεύτερο encounter άσχημο με κατσαρίδα μέσα σε λιγότερο από 2 weeks. την πρώτη φορα είχα πάει να δω ένα σπίτι και σωτ μπάνιο είδα την μεγαλύτερη κατσαρίδα που έχω δει ποτε. το μέγεθος της είναι beyond imagination

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#36161 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 03 August 2010 - 22:25

Χτες είχα την πρώτη μου συνάντηση με κατσαρίδα γι αυτό το καλοκαίρι. Στις 4 τα ξημερώματα. Με άκουσε όλη η πολυκατοικία να τσιρίζω.

Η κατσαρίδα χτυπήθηκε 8 τουλάχιστον φορές με παπούτσι, ψεκάστηκε με ένα μπουκαλάκι οινόπνευμα και μισή φιάλη τέζα πριν ψοφήσει.

Η πλάκα είναι ότι τώρα πρέπει να βγώ να ποτίσω τα φυτά στο μπαλκόνι και φοβάμαι.

καθαρη βενζινη απο το σ/μ και καθαρισες
και φυσικα απολυμανση πριν το καλοκαιρι για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

xhH5lXP.jpg

#36162 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 03 August 2010 - 22:26

Ποιοθ θελει αγκαλιτθα?
Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#36163 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 posts

Posted 03 August 2010 - 22:28

παλιες καλες εποχες

[media]http://www.youtube.com/watch?v=kg0lYv0VKD0[/media]

xhH5lXP.jpg

#36164 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 03 August 2010 - 22:31

Spoiler:

Μου θύμισες μια φάση που είχε γίνει στα γενέθλια μου πριν κανά δυο χρόνια.

Είχα καλέσει στο σπίτι μερικά παιδιά από το forum και καθόμασταν στο κάτω σαλόνι.Ξαφνικά σκάει μύτη μια κατσαρίδα και αμέσως όλοι πεταγόμαστε από τον καναπέ/πολυθρόνες και αφού πάμε σε απόσταση ασφαλείας από την κατσαρίδα,κοιτάμε ο ένας τον άλλο για να δούμε ποιος θα κάνει την παληκαριά να τη σκοτώσει.Ήμασταν γύρω στους 6-7 άντρες και μια κοπέλα.Τελικά τη σκότωσε η κοπέλα.

Ποια ήταν βρείτε το μόνοι σας:hihi2:

Posted Image

#36165 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 03 August 2010 - 22:38

ρε πως κανετε ετσι. ενα μικρο εντομο ειναι. δεν θα σας φαει. ελεος.....