Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#34921 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 00:06

Τέτοια ταινία για μένα είναι η Mulan. Αυτήν την ταινία την είδα όταν είχε βγεί στον κινηματογράφο το 1998 και από τότε όσες φορές και αν την δώ, απλά δεν την βαριέμαι. Είναι τόσο ωραία.

Spoiler:

το 1998 δεν ησουν 4 χρονων?:hmmm: :hahaha:(btw καιρο εχουμε να τα πουμε, θα αναιβεις καμια φορα θεσσαλονικη μεστο καλοκαιρι?)

κατω τα free antivyrous, κατεβαστε σπασμενα ή με κλειδια τα γνωστα..

#34922 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 00:20

Καταραμμένο avast δεν θα ξεχάσω ποτέ τί μου έκανες. Έπαιζα που λέτε manager και το avast αποφάσισε να με ενημερώσει οτι η virus database has been updated. Δεν του έφτανε όμως ενα απλό ηχητικό μήνυμα. Όχιι!!! Έπρεπε να κάνει minimize και το παράθυρο του manager.
Ενοχλημένος απο την διακοπή προσπάθησα να επαναφέρω το παράθυρο. Πού νά 'ξερα όμως; Πού νά 'ξερα οτι θα crashάρει; Και είχα κάνει όλες τις μεταγραφές του καλοκαιριού(περίοδος τριών μηνών) χωρίς να έχω σώσει(είχα απενεργοποιήσει το autosave γιατί με καθυστερούσε).
Χρειάστηκαν εβδομάδες για να ξεπεράσω το σόκ ώσπου το avast ξαναχτύπησε... Μετά απο ενα αθώο update, τοσοδούλι με το συμπάθειο, μου «πρότεινε» την καθιερωμένη επανεκκίνηση. Όπως θα έχετε ήδη υποψιαστεί, ο υπολογιστής δεν εκκινούσε! Safe mode και οριστική απεγκατάσταση του avast λοιπόν.
Ηθικό δίδαγμα;

Να σώζετε συχνά.

#34923 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 00:22

Έξω ρίχνει βόμβες...Έχω πεθάνει από τον φόβο :nanana::kowai:

xbJ3b2w.jpeg

#34924 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 00:24

O.O Βόμβες; Τί έγινε καλέ Mono;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34925 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 00:27

Όχι δεν είμαι στο Ιράκ but it sure as hell sounds like it :nanana:

Ρεεεεεεε ρίχνει κάτι βροντές που απλά δεν υπάρχουν! Είναι σαν εκρήξεις...Τρίζουν μέχρι και τα διπλά τζάμια που έχω...Και γενικά φοβάμαι τις βροντές αλλά εδώ πέρα γίνεται πόλεμος :Crying2:

xbJ3b2w.jpeg

#34926 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 00:31

Ρεεεεεεε ρίχνει κάτι βροντές που απλά δεν υπάρχουν! Είναι σαν εκρήξεις...Τρίζουν μέχρι και τα διπλά τζάμια που έχω...Και γενικά φοβάμαι τις βροντές αλλά εδώ πέρα γίνεται πόλεμος :Crying2:

Καλά εε όντως, μας έχουν ταράξει οι βροντές. Μιλάμε πριν λίγο έριξε μία δυνατή. Πρώτη φορά παίζει να έχω ακούσει συνεχόμενα τόσο δυνατές βροντές.
Τώρα βρέχει. Πονούσε η μεσούλα μου το πρωί Τ_Τ.

Ναί ρε (μα)Τάσε 4 ήμουν. Το θυμάμαι όμως το σκηνικό. Γι'αυτό σε λέω. Με Mουλάν μεγάλωσα με Μουλάν θα γεράσω :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#34927 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 01:50

που ρε? στην θεσσαλονίκη όλα γαλήνια είναι..

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34928 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 03:39

Αθήνα. Και τώρα αραιά και πού ακούγονται ακόμα.

Μόλις είδα το "Αναμνήσεις μιας Γκέϊσας". Μου άρεσε πολύ η ταινία. Δεν θα με χάλαγε όμως, αν μιλούσαν ιαπωνικά και είχε μέσα λίγα αγγλικά. Αλλά Αμερικάνος σκηνοθέτης οπότε...

Nevermind, το αποτέλεσμα ήταν καλό :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#34929 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 04:10

ποιος εχει στο pc του το avast antivirus να νιωσει τον πονο μου;;
δεν μπορω καθε μερα να μου λεει 800 φορες virus database has been updated :mad:

Ψαξε τις ρυθμισεις του, ολο και καπου θα εχει μια για να απενεργοποιεις τα automatic updates.

σας τα ελεγα αλλα κανεις δε με πιστευε.

Γι'αυτο λεμε οτι πρεπει να γραφετε εστω μια γραμμη περιγραφης οταν ποσταρετε ενα YouTube video.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#34930 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 07:21

Ηθικό δίδαγμα;

Να σώζετε συχνά.

Και να έχετε δύο ή τρία διαφορετικά save files γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν το τελευταίο που κάνεις μπορεί να γίνει λάθος και μετά να μην φορτώνει!:unlucky:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#34931 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.281 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 07:40

Για οτιδηποτε απο την αμερικη, μια-δυο σαιζον αρκουν.μετα καταντα βαρετο.

Εγω εχω το avιrα premιum ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ με συνδρομη και δεν εχω παραπονο. Βεβαια αποφευγω τα πακετα ασφαλειας ολα σε ενα. Ενα αντιικο φτανει.Απο την αλλη πρεπει να τα θελει και ο κωλος σου αν κατεβαζειs cracks κλπ, αλλα αυτο το παρατησα.

:hahaha::hahaha: Τι Kung Pow και Kung-Fu Hustle ρε σεις, το Kung fu panda είδε το παιδί, της DreamWorks είναι η ταινία:P Είναι με κινούμενα σχέδια, πολύ μαμάτη, αμα δεν την έχετε δει, ρίχτε μια ματιά, εχει τρελό γέλιο.

Δυστυχώς σε kung fu panda δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο, εντελώς ασχετο αλλα με εξίσου τρελο γέλιο είναι τα Ice age, τα οποία 99% θα έχεις ήδη δει..

Μετα ομως απελπισμενη ζητησε οποιαδηποτε ταινια. Τι να εκανα, να μην τις προτεινα;

#34932 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 07:55

Και να έχετε δύο ή τρία διαφορετικά save files γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν το τελευταίο που κάνεις μπορεί να γίνει λάθος και μετά να μην φορτώνει!:unlucky:

Πολύ "πόνος" στην τρύπα.. να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου, οταν κάνετε update το PSP μην ανεβαίνεται απότομα τα firmware.. αργά και σταθερά, ένα ένα, γιατι το Corrupted Savegame στο Final fantasy καραδοκει...:terror2:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#34933 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 11:53

Δεν ήταν τέλεια χτες βράδυ?Δεν ήθελα να κοιμηθώ,ώσπου σταμάτησαν τα αστραπόβροντα και η βροχή και είπα να την πέσω...

#34934 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 12:14

Δεν ήταν τέλεια χτες βράδυ?Δεν ήθελα να κοιμηθώ,ώσπου σταμάτησαν τα αστραπόβροντα και η βροχή και είπα να την πέσω...

Έβγαλα και φωτογραφία ορισμένους κεραυνούς από το παράθυρό μου! :tensai:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34935 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 12:16

Βροντές, αστραπές, κατακλυσμοί? Εγώ γιατί δεν κατάλαβα τίποτα?? (Α ναι ήμουν στο 4 όνειρο!! :hahaha:)
Τι στο yaoi συμβαίνει?