Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#34741 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 June 2010 - 15:06

Εγώ μια φορά έκανα τσουλήθρα σε κάτι ξυραφάκια και μετά έπεσα σε μια πισίνα με οινόπνευμα...

Ειλικρινά μετά το hoshi no yakata δεν με αγγίζει τίποτα από αυτά που λέτε.

xbJ3b2w.jpeg

#34742 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 June 2010 - 15:07

what new youtube button?

Posted Image

#34743 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 June 2010 - 15:17

^η μπαλα δεξια απο εκει που αλλαζεις την αναλυση :)

qzMHWHd.png

#34744 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 24 June 2010 - 15:22

:iyaaa: το δοκιμασα κ εγω xD αμαν μ αυτες τς βουβουζελες!

Posted Image

#34745 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 24 June 2010 - 15:27

WTF? Όλο εξυπνάδες το youtube. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#34746 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 24 June 2010 - 15:32

κερδισε και τον δικαστικο αγωνα με την Viacom και ειπε να το γιορτασει φαινεται το youtube.com :bleh:

#34747 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 24 June 2010 - 15:35

Eχει γενεθλια το youtube.com γ αυτο ...απο οτι ακουσα δλδ!

Posted Image

#34748 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 24 June 2010 - 16:02

κερδισε και τον δικαστικο αγωνα με την Viacom και ειπε να το γιορτασει φαινεται το youtube.com :bleh:

Philip DeFranco much? XD

Spoiler:

[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#34749 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 24 June 2010 - 17:03

Ενας φιλος μου...ημουν και εγω στην κουρσα...XD
[media]http://www.youtube.com/watch?v=5GqhR0i_czk[/media]

2bbd14fc.jpg

#34750 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 24 June 2010 - 17:08

Όταν ήμουν μικρός , τεσσάρων μάλλον , έκανα γύρο-γύρο-όλοι και κάποια μεγάλα παιδιά αποφάσισαν να το κάνουν extreme sport οπότε άρχισαν να το γυρνάνε σαν δαιμονισμένα . Δεν αντέχω άλλο , αφήνω τα χεράκια μου από το σίδερο , εκσφενδονίζομαι ( κυριολεκτικά απογειώθηκα ) και σκάω με το κεφάλι στα χαλίκια με αποτέλεσμα να κάνω 3 ράμματα και να την λέει η γιαγιά μου στη μαμά μου πως είναι ανεύθυνη :P

Στο δημοτικό έτρεχα σε μια άδεια λίμνη σε ένα πάρκο , γλίστρησα κάπου και τσακίστηκα . Το αποτέλεσμα ήταν να μπει ένα γυαλί στο γόνατό μου και να απέχει κάτι χιλιοστά από το να μου κόψει τον τένοντα και να μείνει παράλυτο όλο το αριστερό πόδι . Τουλάχιστον έμαθα μετά ποιο είναι το δεξιά και ποιο το αριστερά , είχα ως σήμα κατατεθέν το γόνατο .

Στο δημοτικό επίσης κόντεψα να πνιγώ σε μια πισίνα . Είχα δει σε ένα εξώφυλλο από Μίκυ-Μάους τον Ντόναλντ να είναι ανάποδα σε ένα σωσίβιο ( τα πόδια πάνω από το νερό , το κεφάλι από κάτω ) και ο Μίκυ να είναι δίπλα και να γελάει . Αποφάσισα λοιπόν να το δοκιμάσω και γω στη πισίνα που πηγαίναμε που και που με τους γονείς μου και την αδερφή μου . Μόνο που τα σωσίβια που είχαν ήταν διακοσμητικά και είχαν ένα Χ από σχοινιά ανάμεσα , με αποτέλεσμα να μπλεχτώ και να μην μπορώ να ξεφύγω και να είμαι με το κεφάλι κάτω από το νερό ! Άρχισα να χτυπιέμαι πέρα δώθε , τα πόδια μου να κλωτσάνε στον αέρα ( κλώτσησα έτσι κατά λάθος και την αδερφή μου που ήρθε να με βοηθήσει και έτσι νόμιζε πως ήθελα να με αφήσει και πως το διασκέδαζα ) αλλά να ξεφύγω δεν μπορούσα , το κεφάλι δεν έφτανε οριακά την επιφάνια για να πάρω ανάσα . Στην τελευταία μου προσπάθειά και ενώ πάλι οριακά δεν το καταφέρνω αποφασίζω πως θα πεθάνω και με μια λογική «αντίο άπονε κόσμε » αφήνομαι εντελώς χαλαρά και με την φόρα που πείρα καθώς κατέβαινα τουμπάρισα εντελώς , ήρθα με το κεφάλι πάνω και με τα πόδια κάτω και κατάφερα να ζήσω .

Πάνω – κάτω την ίδια εποχή είχα βρει μια πολύ παλιά μπαταρία στο σπίτι της θείας μου , ήταν τόσο παλιά που είχε βγει το υγρό έξω και είχε γίνει σκόνη . Καθόμουν και την επεξεργαζόμουν ώσπου μου ήρθε η ιδέα να την φυσήξω , πράγμα που έκανα . Το αποτέλεσμα είναι να έρθει όλο το αποξηραμένο υγρό της μπαταρίας στα μάτια μου και γω να τρέχω πέρα δώθε ουρλιάζοντας από τον πόνο .

Στη θάλασσα επειδή έχω πολύ ευαίσθητα μάτια ( δεν φταίει το από πάνω :P) συνήθως δεν τα ανοίγω , με αποτέλεσμα να μην έχω συνηθίσει και να μπορώ να ξεχωρίζω πολλά πράγματα όταν κάποιες φορές τα ανοίγω . Έτσι , όταν ήμουν 4η δημοτικού , κατέληξα να παίρνω σφιχτή αγκαλιά μια τεράστια μοβ μέδουσα επειδή την μπέρδεψα με όμορφη πέτρα . Το αποτέλεσμα ήταν και πάλι να τρέχω πέρα δώθε ουρλιάζοντας από τον πόνο και να μου μείνει ένα σημάδια στο αριστερό μπράτσο που μάλλον δεν θα φύγει ποτέ .

Στην 2 Γυμνασίου κοπάνισα το πόδι μου με ένα τσεκούρι και κοίταζα με ανακούφιση να αναβλύζει το αίμα από την πληγή . Αφού δεν κόπηκε στα 2 το πόδι μου , τι είναι λίγο αιματάκι ; Βέβαια όταν θυμήθηκα μετά πόσες φορές είχα παραπονεθεί πως έχει στομώσει το τσεκούρι και πως πρέπει να το ακονίσουμε ζαλίστηκα λίγο :terror2:
Posted Image

#34751 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 24 June 2010 - 17:21

^this guy pwned us...:OMG3:

2bbd14fc.jpg

#34752 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 24 June 2010 - 17:28

Στη θάλασσα επειδή έχω πολύ ευαίσθητα μάτια ( δεν φταίει το από πάνω :P) συνήθως δεν τα ανοίγω , με αποτέλεσμα να μην έχω συνηθίσει και να μπορώ να ξεχωρίζω πολλά πράγματα όταν κάποιες φορές τα ανοίγω . Έτσι , όταν ήμουν 4η δημοτικού , κατέληξα να παίρνω σφιχτή αγκαλιά μια τεράστια μοβ μέδουσα επειδή την μπέρδεψα με όμορφη πέτρα . Το αποτέλεσμα ήταν και πάλι να τρέχω πέρα δώθε ουρλιάζοντας από τον πόνο και να μου μείνει ένα σημάδια στο αριστερό μπράτσο που μάλλον δεν θα φύγει ποτέ .
:

It wont, got one too. Βέβαια το χειρότερο ήταν ότι κολλούσαν τα πάντα στην πληγή μέχρι να θρέψει μετά από καιρό. Oh the pain...

Posted Image

#34753 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 June 2010 - 18:19

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

Posted Image

#34754 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 24 June 2010 - 18:32

Στη 2α λυκειου παιζαμε μπαλα και ημουν τερματοφυλακας. Σε καποια φαση κανει ο επιθετικους της αντιπαλης ομαδας (και καλυτερος παικτης τους) ενα σουτ κεραυνο εξω απο τη (νοητη) μεγαλη περιοχη το οποιο αποκρουω σε κορνερ. Απο αυτη την απλη φαση ΡΑΓΙΣΕ κοκαλο του δεξιου μου χεριου το οποιο ειχα τρεις βδομαδες στον γυψο.

Το συμπερασμα απο τη δικη μου ιστορια : Μην παιζετε ποδοσφαιρο :bleh:

Εγώ πριν 3 εβδομάδες στραμπούλιξα άσχημα το πόδι μου ενώ περπατούσα.
Το συμπέρασμα : Μην περπατάτε! :nosey:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#34755 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 24 June 2010 - 18:35

μετα απο 2 ωρες ποδηλατο μπορω να πεθανω ησυχη...:damn:

Posted Image