Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#34726 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:32

εγω απο την αλλη περσυ εκοβα τα νιχια μου και καταλαθος εκοψα ενα κοματακι πετσας απο το μικρο δαχτυλακι , ακομη θυμαμαι ποσο με εξυνε η μυτη
Spoiler:

#34727 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:47

εγω απο την αλλη περσυ εκοβα τα νιχια μου και καταλαθος εκοψα ενα κοματακι πετσας απο το μικρο δαχτυλακι , ακομη θυμαμαι ποσο με εξυνε η μυτη

Spoiler:

Your the real man, thats why! :bleh:

Εγω θυμαμαι ειχα μαλωσει με την αδερφη μ κ με εσπασε το μικρο δακτυλο κ ειμουν γ 1μηνα με γυψο :cry:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34728 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:53

Εγω δεν εχω σπασει χερια ποδια..πολλα ραμματα ομως...ενα που με ειχε τσουξει ηταν οταν ετρεχα με το ποδηλατο,(πατητος πηγαινα ο γκαζιαρης) προσπαθησα να μπω στην αυλη του σπιτιου στο χωριο με στυλ Rossi moto gp(γονατο κι ετσι) αλλα εστρηψα λιγο ατσαλα με αποτελεσμα να βρεθω σε καναλι γεματο τσουκνιδες...(10χρονων, καλοκαιρι,χωρις μπλουζα,παντοφλες και σορτσακι, feel the pain :S) τελικα με εκανε κανει μπανιο η μανα μου με ξυδι... :/

2bbd14fc.jpg

#34729 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 13:12

H μοναδικη φορα που χτυπησα σοβαρα (σπασιμο χεριου, ραμματα, αιματα κτλ) ηταν στην 6η δημοτικου. Η βλαμμενη η δασκαλα ειχε βαλει σε εμενα κ ενα φιλο μου 6 στον ελεγχο κ ετσι συννεοηθηκαμε να την εκδικηθουμε.
Πηραμε τα ποδηλατα μας κ προσποιουμενοι οτι καναμε μεταξυ μας κοντρα, πεσαμε με φορα (με πολυ φορα ομως) πανω στην δασκαλα!!! :hahaha:

Αν κ πονεσα παρα πολυ, ηταν ωραια εκδικηση + δεν μπορουσε να πει κ τπτ γιατι μαζι μ'αυτη χτυπησαμε κ εμεις!!

sigpic10697_5.gif

#34730 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 13:14

Αμάν ρε παιδιά, διάδρομος του ΕΚΑΒ έχουμε καταντήσει εδώ μέσα!

Και πρέπει να ήμουν πολύ ήσυχο παιδάκι, μιας και δεν έχω σπάσει ποτέ μου τίποτα (μόνο ένα σοβαρό στραμπούληγμα στα δάχτυλα, κι αυτό το έπαθα 3η λυκείου από τα νεύρα μου) και τα μόνο ράμματα που έχω είναι από εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34731 aiswpos

aiswpos

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 13:15

kamikaze δηλαδη....

Ειναι κανεις στη Σιγκαπουρη??? Παω τη δευτερα για 3 μηνες.
Spoiler:
The absolute anime babe

#34732 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 13:54

Εμένα με είχε σπρώξει σε τσουκνίδες ενα παιδάκι επειδή δεν έκανα αυτό που μου ζήτησε. Απο τότε ούτε τσουκνιδόσουπα δεν θέλω να βλέπω μπροστά μου.

#34733 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 14:04

Εγω μια φορα εκλασα και λερωσα το βρακι μου.......................!!!!!

Spoiler:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#34734 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 14:10

Εγω μια φορα εκλασα και λερωσα το βρακι μου.......................!!!!!

Spoiler:

http://www.facebook.com/#!/pages/xaxparaligo-na-gineis-asteios/132497036775854?ref=search
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#34735 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 14:16

Ο αδερφός μου σας έχει όλους (έκτος του Serestrum). Έτρεχε στο σχολείο και του κλείνει το δρόμο μία χοντρή. Πέφτει πάνω της, η χοντρή άνιωθη ενώ ο αδερφός μου σκάει σα σακί. Τελικά έσπασε την κλείδα του. Μιλάμε για τρελή διαφορά στα κυβικά τους XD
Eγώ δόξα το θεό δεν έχω σπάσει τίποτα.

#34736 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 14:31

εγώ από την άλλη και τι δεν έχω πάθει. Μικρή πάντα τα γονατα μου ήταν χτυπημένα και οι αγκώνες μου γδαρμένοι γιατί εκεί που έμενα παλιά ήταν έρημος οπότε τα χτυπήματα ήταν πιό έντονα.
Τα μόνα σοβαρά που είχα πάθει ήταν όταν μου βγήκε το γόνατο μετά από άσχημο στραμπούληγμα στο τέννις. Πέρυσι είχα σφηνώσει ανάμεσα στον τοιχο και σε ενα τεράστιο αυτοκίνητο(ήταν στενό το δρομάκι και ο οδηγός δεν με πρόσεξε) και πρόσφατα που ράγισα το χέρι μου στην προσπάθεια να φτιάξω την καμένη λάμπα της γιαγιάς.
Αλλά μια χαρά, κανένα παράπονο δεν έχω

#34737 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 14:36

Πέρυσι είχα σφηνώσει ανάμεσα στον τοιχο και σε ενα τεράστιο αυτοκίνητο(ήταν στενό το δρομάκι και ο οδηγός δεν με πρόσεξε)

:hahaha::hahaha: there is a winner!

#34738 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 14:46

και πρόσφατα που ράγισα το χέρι μου στην προσπάθεια να φτιάξω την καμένη λάμπα της γιαγιάς.

Ελπίζω να μην ήταν αυτό που γράφεις, γιατί μου θύμισες τη σκηνή στο Lucky Star με την Tamura Hiyori που σκοντάφτει. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#34739 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 14:52

Και μόλις δοκίμασα το νέο κουμπί του YouTube... :frozen:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#34740 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 14:54

1) Ήμουν πολύ μικρός και η σατανική μεγάλη μου αδερφή με κρατούσε απ'τους ώμους και με έσπρωχνε για να περπατήσω ανάποδα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να πέσω με το κεφάλι σε πέτρα και να κάνω ούτε που ξέρω πόσα ράμματα..ωραία...

2) Έχω σπάσει το δεξί χέρι και έχω ραγίσει το αριστερό. Το πρώτο το έσπασα μια μέρα που έπαιζα με τον ξάδερφο μου, ο οποίος μου έριχνε ένα καπέλο και εγώ προσπαθούσα να το αποφύγω, οπότε σε μια ρίψη εγώ τρέχω στην αντίθετη κατεύθυνση με 1000 και πριν το καταλάβω πέφτω πάνω σε τσιμεντένιο τοίχο με άμυνα το χέρι. Από τότε κατάλαβα ότι δεν κάνω για rugby XD . Το 2ο από βολίδα σε ματς ποδοσφαιρικό (αχ ρε Adventurer, μας έκαψε η μπάλα..)

3) Επίσης σε άλμα κάτω από μπαλκονόπορτα χτύπησα στο αλουμινένιο οριζόντιο δοκάρι της XD και είχα καρούμπαλα για καναδυό μέρες. Το αστείο στην ιστορία είναι ότι έγινε σε διάλειμμα απ'το φροντιστήριο και είχαμε διαλυθεί στο γέλιο στην υπόλοιπη ώρα χαχαχαχαχχα τέλειες στιγμές!!!
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]