Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#34711 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 01:21

Eγώ πάντως googlarωντας το ιταλικός πολυέλαιος έπεσα πάνω σε αυτό. Μάλλον αυτό εννοεί.:hahaha:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

I really lol'ed with that. HOF'ed.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#34712 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 02:06

Στη 2α λυκειου παιζαμε μπαλα και ημουν τερματοφυλακας. Σε καποια φαση κανει ο επιθετικους της αντιπαλης ομαδας (και καλυτερος παικτης τους) ενα σουτ κεραυνο εξω απο τη (νοητη) μεγαλη περιοχη το οποιο αποκρουω σε κορνερ. Απο αυτη την απλη φαση ΡΑΓΙΣΕ κοκαλο του δεξιου μου χεριου το οποιο ειχα τρεις βδομαδες στον γυψο.

Το συμπερασμα απο τη δικη μου ιστορια : Μην παιζετε ποδοσφαιρο :bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#34713 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 02:34

εγώ έσπασα τον αστράγαλο μου πέφτοντας από μια ράμπα όταν ήμουν 20.και όταν ρώτησα τον γιατρό που το είδε ''πως είναι γιατρέ?'' αυτός μου απάντησε''το γαμ*σες''.έχω και τις ουλές για να το αποδείξω.

#34714 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 04:18

Εμένα είναι φρέσκια εμπειρία. Στις 23-6 στη Σόφια μέσα στα διάφορα pit, αποτέλεσμα πρισμένο γόνατο στο δεξί πόδι (με δυσκολία το λυγίζω) και στο αριστερό πόδι πρισμένος αστράγαλος (δεν πατιέται και μάλλον πάω ορθοπεδικό). Για να είμαι πιο πολύ στο πνεύμα των σοβαρών τραυματισμών, στο δημοτικό άνοιγμα κεφαλιού με 14 ράμματα, μετά από κατακόρυφο άλμα, στη γωνία παραθύρου (άνοιγε προς τα μέσα)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#34715 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 06:56

Δύο φορές ράμματα στο πιγούνι. Μία φορά επειδή στούκαρα στις σκάλες και μία φορά επειδή στούκαρα στο έδαφος.

Συμπέρασμα:Little brothers.More powerful and bloodthirsty than anything else.

Μην το λες...Μία φορά έσκισα τα ράμματα του μικρού μου αδερφού μου και μία φορά τον πέτυχα με εκείνα τα τόξα που πουλάνε οι μαύροι στο χέρι (με το βέλος βασικά).

#34716 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 08:40

Πωωωωω, δε μπορουσα ποτε να φανταστω οτι οι συμφορουμιτες μου θα ηταν LEGO!!!
Μπραβο συναρμολογηση ολοι σας!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#34717 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.281 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 09:48

Θυμαμαι τη σκηνη ακομα και τωρα. Ειχαμε παει εγω και τα δυο μικροτερα αδελφια μου (αγορι, κοριτσι) σε μια πιτσαρια με τη γιαγια μας.
Ο αδελφος μου, 4 χρονων τοτε, σηκωνεται και τρεχει προς την εξοδο. Μονο που δεν ειδε πως ειχε τζαμαρια μπροστα του και πεφτει με δυναμη πανω, σπαει το τζαμι και τον βλεπω ξαπλωμενο κατω να ουρλιαζει με ενα κομματι τζαμι να κρεμεται ετοιμο να καρφωθει πανω του. Ευτυχως γλιτωσε με μερικα ραμματα.

#34718 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 11:58

αφου το συνεχισατε...

επεσα απο τον 2ο οροφο ενω εβαφα τον εξωτερικο τοιχο του σπιτιου και εσκασα πανω σε παρκαρισμενο αυτοκινητο απο κατω. μου βγηκε μονο ο ωμoς.

/thread
/hairflip

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#34719 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:02

Πριν 1 μήνα. Περπατάω χαρούμενος για τη δουλειά, έχοντας τον ωραίο δροσερό καιρό να μου φτιάχνει τη διάθεση. Επιτέλους σκέφτομαι, όλα πάνε καλά, όλα πάνε όπως πρέπει. Ύστερα από ένα λεπτί, τσαλαπατάω...στην άκρη του πεζοδρομίου και λυγίζω τον αστράγαλο. Διάστρεμμα μου είπαν ότι είχα και έμεινα 2 εβδομάδες με νάρθηκα.

Κατά τα άλλα, η μέρα στη δουλειά σήμερα είναι πιο βαρετή από το θάνατο.:wet2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#34720 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:04

αφου το συνεχισατε...

επεσα απο τον 2ο οροφο ενω εβαφα τον εξωτερικο τοιχο του σπιτιου και εσκασα πανω σε παρκαρισμενο αυτοκινητο απο κατω. μου βγηκε μονο ο ωμoς.

/thread
/hairflip

Μεγάλη ζημιά το αυτοκίνητο;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34721 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:06

Έκανα parkour στο σχολείο πριν 2 μήνες με αποτέλεσμα να σκάσω στο πάτωμα απ'τα 2 μέτρα με το κεφάλι...το γαμάτο είναι ότι στο κεφάλι δεν έπαθα τίποτα(τούβλο),άλλα έβαλα νάρθηκα στο δεξί πόδι και αριστερό χέρι :P Παραλίγο να χάσω την 5ημερη...

Serestrum wins all !

Berserk___Gatsu.jpg

#34722 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:06

παρατημενο ηταν, βουλιαξε λιγο... ε,το πηρε ο δημος μετα απο λιγο καιρο XD

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#34723 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:14

4 φορές ράμματα, όλες στο πρόσωπο, εκ των οποίων η μία έγινε με εγχείρηση ολικής αναισθησίας, διάρκειας 3 ωρών. Και εννοείται άπειρες τούμπες από ποδήλατα, μονόζυγα και λοιπές δυνάμεις της κολάσεως, εκ των οποίων η μία οδήγησε σε σπάσιμο δεξιού χεριού.

E5VV38U.jpg

#34724 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:21

Οταν ημουν μικρος(κλασικα) λογω σκανταλιας που δεν θυμαμαι με κυνηγουσε η αδερφη μου,και ενω εγω βρικομουν στην πισω αυλη του σπιτιου και αυτη στην βεραντα βρηκε μια γοβα(με μικρο τακουνι) και απο αρκετα μετρα αποσταστη πετυχε headshot,ευτυχως ομως το πηρε πλαγια και οχι με την μυτη.Ακομα δν μπορω να πιστεψω πως με πετυχε....:hahaha:

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#34725 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.281 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2010 - 12:24

Α, εγω εχω νιωσει πως ειναι να σου κανουν ενεση μες στο βολβο του ματιου. Σαν να σου βαζουν ενα σκουπιδακι που τσιμπα λιγο.

αφου το συνεχισατε...

/thread
/hairflip

Πανω σε σκαλωσια ησουν ή στηριζοσουν σε τιποτα προχειρο;
Φανταζομαι μετα προσλαβατε βαφεα, μην φαινεται και αταιριαστο το χρωμα του σπιτιου. Τί θα πει ο κοσμος.