On another tone mangatraders is back!
Καιρός ήταν...
ΣΚΑΩ!
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:11
On another tone mangatraders is back!

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:13
Μαζί σου. Κάνει αφόρητη ζέστη
Ακόμα και το βράδυ νιώθω τέτοια δυσφορία που δεν μπορώ να κοιμηθώ.
. Δεν θα αντέξω κι'άλλη αύξηση της θερμοκρασίας.
Κάνεις μπάνιο και μετά από λίγες ωρίτσες πάλι το ίδιο. Χίλιες φορές ο χειμώνας. Εκεί τουλάχιστον χρησιμοποιείς και τα ρουχαλάκια σου, ενώ το καλοκαίρι ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματος σου... Τι να κάνουμε να σκίσουμε και το δέρμα μας; Ούτε γυμνοί δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε γιατί ζεστενόμαστε
Δίκαιο είχε η σοφή Erisadesu, αυτό ---->
θα φορεθεί πολύ φέτος...
:heat:
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:23
φαίνεται ότι τελικά τον αγαπάς πολύ τον ανεμιστήρα.[...] και την παλεύω με έναν ανεμνηστήρα [...]

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:28
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:29
Lucy Heartfilia, ..φαίνεται ότι τελικά τον αγαπάς πολύ τον ανεμιστήρα.
Eγώ απλά κοιμάμαι και τριγυρίζω στο σπίτι μόνο με μια αθλητική βερμούδα.Try this.Και μετά ανοίγω το ψυγείο και χώνω μέσα τη μούρη μου.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 14 Ιούνιος 2010 - 23:37
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:34
Eγώ απλά κοιμάμαι και τριγυρίζω στο σπίτι μόνο με μια αθλητική βερμούδα.Try this.Και μετά ανοίγω το ψυγείο και χώνω μέσα τη μούρη μου.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:34
να υποθεσω οτι ειμαι ο μονος ανθρωπος που ειναι σε normal θερμοκρασια και κοιμαται ακομα με κουβερτα then....?
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:35
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:40
Αδυνατω να πιστεψω πως αυτο το βλεπουν παιδακια...Προβλεπεται να εχω εφιαλτες το βραδυ
Youtube Video
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:57
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:57
ο.Ο Να ρωτήσω αν είσαι ακόμη Αθήνα όπως βλέπω στα στοιχεία σου? Αν ναι πραγματικά είσαι πολύ τυχερή.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:58
Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2010 - 23:59
Είναι ιδρωμένο το δέρμα σου και πχ το χέρι ακουμπάει άλλα μέρη του σώματος σου και ζεστένεσαι ακόμα περισσότερο. Δεν το αντέχω...
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 00:01
Είναι ιδρωμένο το δέρμα σου και πχ το χέρι ακουμπάει άλλα μέρη του σώματος σου και ζεστένεσαι ακόμα περισσότερο. Δεν το αντέχω...