Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#34051 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 20:42

Νομίζω δεν πλήρωσαν καν...Τους το παραχώρησαν για μια δεξίωση της ναυτιλιακής του γαμπρού και αυτοί από μόνοι τους έκαναν εκεί το γαμήλιο πάρτυ...

Πρώτον...Γιατί τα ξέρω όλα αυτά? :oo:

Δεύτερον...Έχει γίνει ήδη επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη αν θυμάμαι καλά...

Τρίτον...O tempora o mores...

xbJ3b2w.jpeg

#34052 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 20:49

Σε τέτοια απελπιστική ανάγκη που βρισκόμαστε για λεφτά ,δεν θα με πείραζε ακόμα και αν κάναμε club τον Παρθενώνα και βάζαμε μπουζούκια στην Αρχαία Ολυμπία...

Ασχολίαστο....
Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34053 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 20:56

meanwhile in japan...

Posted Image

Κάποιος θέλει να χρεοκοπήσει!
rsrGbGx.gif

#34054 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 20:57

Ωραία ιδέα σαν κίνηση,αλλά το γ@μησαν και λίγο με το συμπάθιο...Και δεν έχασε και τίποτα το κατάστημα με την όλη ιστορία,εκτός από αυτούς που θα έβαζαν τα προϊόντα πίσω στα ράφια(το χω ζήσει,βαρεμάρα του θεού).Νομίζω πάντως πως καλύτερα θα ήταν να οργανωθούμε πανελλαδικά ώστε να πηγαίνουμε μόνο σε συνοικιακά,παρά αυτό...Και ούτε αυτό θα γίνει ποτέ,μιας και μέχρι και γω που είμαι εναντίον των αλυσίδων πηγαίνω όταν βγάζουν κάποιες καλές προσφορές(όπως τις γαρίδες που βγάζει το carrefour σχεδόν κάθε χρόνο 1+1 δώρο:kill4u:),οπότε ανάλογα θα πράττει οποιοσδήποτε ξέρει τι είναι καλό για την τσέπη του :orly:

Eίναι πασίγνωστο πλέον το ποιά είναι η στάση των υπεύθυνων της αλυσίδας Mαρινόπουλος/Carefour προς τα παράπονα των καταναλωτών: τους έχουν γράμμενους στα παλιά τους τα παπούτσια. Και να σας αναφέρω δύο παραδείγματα:

Περιστατικό 1:
Σ' ένα από τα καταστήματα Mαρινόπουλος στην Λαμία μια μέρα ως συνήθως η ουρά στο ταμείο ήταν τεράστια κι υπήρχε μονάχα ένας υπάλληλος για να τους εξυπηρετήσει καθώς το προσωπικό ήταν ελάχιστο κι έτρεχαν και δεν προλάβαιναν (κι όλα αυτά για ένα μισθό της πείνας). Αγανακτησμένοι οι πελάτες παραπονιούνται στον διευθυντή του καταστήματος ο οποίος ήταν προκλητικός με απαντήσεις του στυλ "Εαν δεν σας αρέσει να πάτε αλλού." Εκείνη την στιγμή μια υπάλληλος σχολάει κι είναι έτοιμη να φύγει. Και γίνεται ο εξής διάλογος:

- Που πας εσύ;
- Σχολάω.
- Δεν μ' ενδιαφέρει! Πήγαινε πίσω στο ταμείο! Δεν βλέπεις τον χαμό που γίνεται;

Η όλη στάση του διευθυντή στην υπάλληλο φυσικά έβαλε λάδι στην φωτία και μόνο που δεν τον πλακώσανε οι πελάτες τον διευθυντή βλέποντα το πως μεταχειρίζεται τους υπαλλήλους του επειδή αυτός είναι φραγκοφονιάς.

Περιστατικό 2:
Στο κατάστημα Mαρινόπουλος στην Ηλιούπολη (όπου και μένω) όχι μόνο δεν υπάρχουν (ως συνήθως) αρκετοί υπάλληλοι για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες στο ταμείο αλλά υπάρχει κι εξωφρενική έλλειψη σε βασικά προϊόντα. Φυσικά, όταν παραπονέθηκα στην υπεύθυνο μου 'πε το κλασσικό "Εαν έχετε παράπονα πάρτε τηλέφωνο στην Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών." "Αυτό θα κάνω!" της απάντησα κοφτά συγκρατώντας τα νεύρα μου. Όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν το κλασσικό "Θα φροντίσουμε για το θέμα". Πέρασαν 2-3 μήνες και φυσικά η κατάσταση δεν άλλαξε καθόλου. Κι έτσι σταμάτησα να ψωνίζω από εκεί κι ας είναι το πιο κοντινό super market στο σπίτι μου (όπου απείχε 3 λεπτά με τα πόδια). Χίλιες φορές να τραβολογιέμαι με τ' αμάξι σε άλλα super market παρά να υποστηρίζω επιχειρηματίες που δεν λαμβάνουν στα σοβαρά τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Δεν πάνε να βάζουν και προσφορές, δεν θα τσιμπήσω το δόλωμα. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι πρόσφατα έκαναν πλήρης ανακαίνιση αλλά εξακολουθεί να έχει τα ίδια χάλια: ελάχιστο προσωπικό, έλλειψη βασικών προϊόντων.

H Xoυρσαλά μετέτρεψε το θωρηκτό Αβέρωφ σε club για το γάμο της.
Ωραία,από το χρόνου ας βάλουν μια πισίνα στην Ακρόπολη για να γίνονται poolside parties....
Έλεος! :burningbe3:

Γιατί; Σάμπως είναι καλύτερα από το να βλέπεις ανοιχτούς, αρχαιολογικούς χώρους τίγκα στα σκουπίδια (κυρίως στο κέντρο της Αθήνας) ή ν' απαγορεύουν την πρόσβαση στην Ακρόπολη λόγω απεργιών ταλαιπωρώντας έτσι τους τουρίστους που έρχονται απ' όλο τον κόσμο; Posted Image Στο κάτω-κάτω party κάνανε, δεν γυρίσανε και τσόντα. Ας μην παραχωρούσανε τον χώρο για γαμήλια εκδήλωση σε τελική ανάλυση. Λες και νόμιζαν ότι θα γινόταν με γαλλικά και πιάνο. Στην Ελλάδα ζούμε, ωρέεεεεεε! Τόσο στην κοσμάρα τους ήταν αυτοί που έδωσαν το OK;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 13 Ιούνιος 2010 - 21:04

#34055 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 21:05

worlds collide
[media]http://www.youtube.com/watch?v=jNqtHBAs-LY[/media]
Spoiler:

#34056 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 21:14

Γιατί; Σάμπως είναι καλύτερα από το να βλέπεις ανοιχτούς, αρχαιολογικούς χώρους τίγκα στα σκουπίδια (κυρίως στο κέντρο της Αθήνας) ή ν' απαγορεύουν την πρόσβαση στην Ακρόπολη λόγω απεργιών ταλαιπωρώντας έτσι τους τουρίστους που έρχονται απ' όλο τον κόσμο; Posted Image Στο κάτω-κάτω party κάνανε, δεν γυρίσανε και τσόντα. Ας μην παραχωρούσανε τον χώρο για γαμήλια εκδήλωση σε τελική ανάλυση. Λες και νόμιζαν ότι θα γινόταν με γαλλικά και πιάνο. Στην Ελλάδα ζούμε, ωρέεεεεεε! Τόσο στην κοσμάρα τους ήταν αυτοί που έδωσαν το OK;

'Οπως σου απάντησα και στο ΑΡ:Δεν είναι το ζήτημα ότι έγινε πάρτι σε ένα σύμβολο της νεότερης ελληνικής ιστορίας,αλλά η όλη μεταχείρισή,των αρχαιολογικών και μουσειακών χώρων από την πλευρά των υπευθύνων.Απλώς το συγκεκριμένο παράδειγμα,μαζί με αυτά που ανέφερες,καταδεικνύουν την πολιτιστική κρίση που βιώνει ο Τόπος τα τελευταία χρόνια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34057 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 21:20

Παιδάκια το παρακάνετε...Όπως έγραψα και πιο πάνω but nobody bothered to read για αλλο λόγο τους το παραχώρησαν και αυτοί απλά είπαν " Screw the Ministry of defense, I have money" and they did it anyway...

Επομένως ας ξαναβάλουμε τα μαχαίρια μέσα...Εντάξει η Χρουσαλά και το ζωντόβολο που παντρεύτηκε είναι ηλίθιοι, εδώ έκαναν και ιστοσελίδα για το γάμο τους λες και είναι το βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας, αλλά σίγουρα υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα για να κατηγορήσει κανείς τους υπευθύνους των διαφόρων Υπουργείων... :P

xbJ3b2w.jpeg

#34058 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 21:27

Παιδάκια το παρακάνετε...Όπως έγραψα και πιο πάνω but nobody bothered to read για αλλο λόγο τους το παραχώρησαν και αυτοί απλά είπαν " Screw the Ministry of defense, I have money" and they did it anyway...

Επομένως ας ξαναβάλουμε τα μαχαίρια μέσα...Εντάξει η Χρουσαλά και το ζωντόβολο που παντρεύτηκε είναι ηλίθιοι, εδώ έκαναν και ιστοσελίδα για το γάμο τους λες και είναι το βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας, αλλά σίγουρα υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα για να κατηγορήσει κανείς τους υπευθύνους των διαφόρων Υπουργείων... :P

Ναι ρε,χαλαρά κανένας δεν τσακώθηκε,ούτε έβγαλε τα katana από το θηκάρι,απλώς μερικές φορές ξυπνά ο Άδωνις μέσα μου και γνωρίζοντας το χωριό της Λέσβου (50% Μυτιληνιός) απ'όπου κατάγεται η Χουρσαλά μου φαίνονται όλα κάπως σαχλά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34059 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 21:31

απο ποιο χωριο καταγεται?

#34060 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 21:33

Από την Αρίσβη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34061 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 21:33

Ορισμένα γεγονότα,δεν πρέπει και δεν είναι δυνατόν,να σε αφήνουν αδιάφορο.Ειδικότερα, στην προκειμένη περίπτωση που πρόκειται για ένα εθνικό σύμβολο της απελευθέρωσης του Αιγαίου.

Δεν πρέπει να σε αφήνει αδιάφορο , αλλά αν τυχόν σε αφήνουν αδιάφορο τα δεκάδες άλλα που είναι απείρως πιο σημαντικά , τότε σιγά το νόημα …

Κακός υπάρχουν σκουπίδια στους αρχαιολογικούς χώρους , είναι απαράδεκτο . Αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε το πράσινο φως για να κάνουμε πάρτι :P Όσο για το ότι έβαλες τα σκουπίδια και τους απεργούς στη ίδια κατηγορία , ασχολίαστο …

Originally Posted by Darthnicolas Posted Image
Ωραία ιδέα σαν κίνηση,αλλά το γ@μησαν και λίγο με το συμπάθιο...Και δεν έχασε και τίποτα το κατάστημα με την όλη ιστορία,εκτός από αυτούς που θα έβαζαν τα προϊόντα πίσω στα ράφια(το χω ζήσει,βαρεμάρα του θεού).Νομίζω πάντως πως καλύτερα θα ήταν να οργανωθούμε πανελλαδικά ώστε να πηγαίνουμε μόνο σε συνοικιακά,παρά αυτό...Και ούτε αυτό θα γίνει ποτέ,μιας και μέχρι και γω που είμαι εναντίον των αλυσίδων πηγαίνω όταν βγάζουν κάποιες καλές προσφορές(όπως τις γαρίδες που βγάζει το carrefour σχεδόν κάθε χρόνο 1+1 δώρο:kill4u:),οπότε ανάλογα θα πράττει οποιοσδήποτε ξέρει τι είναι καλό για την τσέπη του :orly:

Προσπαθούσα να την βρω μια έκθεση αλλά δεν το κατάφερα . Απλώς προς προβληματισμό στο λέω , τα δώρα τα πληρώνουμε κανονικότατα και είναι απλώς ένα επικοινωνιακό τρικ . Με κάτι αυξήσεις των τιμών , με διάφορα κόλπα (τα έλεγε) , ουσιαστικά έχει πληρώνουμε κανονικότατα και δεν είναι δώρο . Δεν χαρίζουν τίποτα :P

Και μουσικούλα :D

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#34062 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 22:39

http://www.hbo.com/the-pacific/talk/news/tom-hanks-wants-his-mini-series-to-play-overseas?cmpid=ABC126

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Το Pacific να προβληθεί στην Ιαπωνία; Θα ήθελα πολύ να δω τις αντιδράσεις των Ιαπώνων...

Εξαιρετική σειρά btw.

#34063 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 23:30

αυτό το ακούσατε?ο Σφουγκαράκης ΜΜΟ
http://www.pcmaster.gr/content/show/7535
και Dragon Age anime
http://www.pcmaster.gr/content/show/7516

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από legeon: 13 Ιούνιος 2010 - 23:54

#34064 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 23:35

Προσπαθούσα να την βρω μια έκθεση αλλά δεν το κατάφερα . Απλώς προς προβληματισμό στο λέω , τα δώρα τα πληρώνουμε κανονικότατα και είναι απλώς ένα επικοινωνιακό τρικ . Με κάτι αυξήσεις των τιμών , με διάφορα κόλπα (τα έλεγε) , ουσιαστικά έχει πληρώνουμε κανονικότατα και δεν είναι δώρο . Δεν χαρίζουν τίποτα :P

Και μουσικούλα :D

Youtube Video

Ανάλογα με το τι εννοείς τα πληρώνουμε...Όταν βλέπω το ίδιο προϊόν σε παρόμοιες τιμές,και ένα από αυτά να είναι με 2+1 δώρο,ή με 20% έκπτωση,δεν μπορώ να καταλάβω πως το πληρώνω.Μην πας να πιάσεις το θέμα του παιχνιδιού των τιμών.Μαθηματικός είμαι,και σκέφτομαι ανάλογα όχι μόνο στις αγορές μου,αλλά και σε οτιδήποτε κάνω στη ζωή μου :riiight:

Δεν λέω ότι δεν βγάζουν τα λεφτά τους τα καταστήματα.Φυσικά και τα βγάζουν και πάντα θα τα βγάζουν,αλλιώς δεν θα 'χε νόημα να συνεχίσουν να πουλάνε.Αυτό που εννοώ είναι ότι αυτό το 1 ευρώ π.χ. που γλιτώνω από μία αγορά επειδή πήρα τα τορτελίνια του carrefour,και όχι τα μαρκέ,στην τσέπη μου πάει.Από τη στιγμή που έχω ένα κέρδος από το πουθενά,μου φτάνει και μου περισσεύει.

Φαντάζομαι μιλάς και συ σαν ψαγμένος,αλλά και εγώ όταν κάνω γύρα τα supermarket,και βρίσκω το οικονομικότερο απ'όλα,ξέρω τι πληρώνω πλέον.Και ανέφερα τις γαρίδες γιατί είναι όντως καλή προσφορά,όσο και αν ψάξεις,όπου και αν ψάξεις.Εκτός αν βρει κάποιος κάτι καλύτερο,plzz tell meeee(είναι τέλειες οι γαρίδεεεεες:lovulovu::lovulovu:)

#34065 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 23:45

Iστοσελίδα; WTF! Mήπως είχαν και countdown πριν αρχίσει ο γάμος; :hahaha: Kατά τ' άλλα στα μεσημεριανά υπερασπίζονταν το ζευγάρι που "δεν έφταιγαν σε τίποτα". :nosey: Και κλασσικά μην χάσει κι ο Νομάρχης, να παρέμβει κι αυτός να πει τις απόψεις του για το "φλέγον αυτό θέμα που θίγει όλους τους καθως πρέπει έλληνες". :himitsu:

In other news, να τι πετυχαίνει κανείς στους δρόμους της Γλυφάδας:
Posted Image
Oκέεεεεεεεεει...