Το ξερω οτι σας παω 2 συζητησεις πισω, αλλα ρε γαμωτο δεν μπορω να μην ρωτησω!
1) Τι σας νοιαζει ρε γαμωτο τι κανει το παιδακι;
2) Εστω οτι οντως δεν εχει φωνη. Γιατι ολοι οσοι βγαινουν εχουν; Μαγκια του!
3) Πως τον λετε αδερφη μωρε, αυτο ειναι μωρο να πουμε, ηρεμηστε λιγο!
4) Εσεις δεν ειστε χειροτεροι, που εχετε σχεδον τα διπλασια χρονια απο αυτον και καθεστε και ασχολειστε?
Ειναι απλα ενα καινουριο τρεντ των αμερικανων, τωρα τι σας νοιαζει τι κανει, τι τραγουδαει, τι μαλλι εχει κλπ και ασχολειστε..
Παντως τον προτιμω απο τα ζουζουνια και οσα βιντεακια του εχω δει, εχω κλασει στα γελια. Φλωρακος ειναι, αλλα δεν θα κατσω και να βγαλω μισος για ενα 15 χρονο, ελεος. Ωρες ωρες πραγματικα ολο αυτο το μπινελικι στο νετ εγω το μεταφραζω ως ζηλια. Δεν ξερω για ποιο πραγμα αλλα ετσι το καταλαβαινω.
Ουφ, σορρυ, ηθελα να κραξω. Αχ
Mα τι λες ρεσυ??Εγω προσωπικά τον βρίζω γιατί μισώ κάτι άχρηστους που τους δίνεται η ευκαιρία να είναι τραγουδιστές ενω δεν έχουν καν φωνή για να λέγοντε τραγουδιστές ενώ άλλοι που θα το άξιζαν τους έχουν στο φτήσιμο.Απλα δεν αξίζει να είναι τόσο διάσημος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ γιαυτό και τον βρίζω εγω τουλάχιστον.++είμαι μισή Καναδέζα και δεν μαρέσει που είναι και αυτός.Δεν εχω το δικαίωμα να τον βρίζω δηλαδη??(Όσο για το φλώρος άσχετο, ξέρουμε απο Jrockers που μοιάζουν πολύ ποιό φλώροι οπότε εγω τουλάχιστον δεν τον βρίζω γιαυτό)