Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#33751 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 23:34

Kαι εμεις για Μυκονο λεγαμε στην αρχη αλλα μας ειπαν πολλοι οτι στην ηλικια μας ειναι καλητερα Παρο..

@Tenshi ναι θα την επισκεφθουμε... :ureshii: Παροικια δεν εχεις παει? μονο Ναουσα ?

Σιγα μωρε!!! Λετε κ θα δειτε τπτ το διαφορετικο!! Ολα νορμαλ ειναι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#33752 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 23:34

Αν σας ενδιαφέρει να ζείτε μόνο το βράδυ, τότε κατευθείαν Νάουσα. Παροικιά είναι πολύ ωραία αλλά θυμίζει κλασσικό νησί :P.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#33753 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 23:41

Aπορώ πάντως τι βρίσκουν τα κορίτσια σε κάτι λιπόσαρκους και πλήρως αποτριχωμένους τύπους... Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου αρέσει καθόλου...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#33754 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 00:03

Aπορώ πάντως τι βρίσκουν τα κορίτσια σε κάτι λιπόσαρκους και πλήρως αποτριχωμένους τύπους... Εμένα αυτό το πράγμα δεν μου αρέσει καθόλου...

Μα δεν είσαι κορίτσι να σου αρέσει... :P

Κοίτα υπάρχουν τα new style girls που το άντρα τον θέλουν κάτι φέτες και κάτι μπράτσα και με σώμα που το βάζεις στο πάτωμα και το γυαλίζεις.

Υπάρχουν και αυτές που θέλουν να έχουν μαι τραχανοπλαγιά στο σπίτι τους. You know the old style.

Υπάρχουν και οι γυναίκες που θέλουν τις εξίσου όμορφες γυναίκες, υπάρχουν και άντρες που θέλουν τραχανοπλαγιές ή οι τραχανοπλαγιές να θέλονται μεταξύ τους. Ή ότι άλλο υπάρχει (από ζώο μέχρι ... ούτε και εγώ ξέρω τι)

Μόνο και μόνο που το λές μπερδεύεσαι. So yeah it is strange :P
The world is different.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#33755 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 00:09

Οτι ειπε ο αγαπητος wizard!! Ο καθενας ειναι αυτος που ειναι με τις παραξενιες τους κ με τα θελω του, δεν μπορεις να τον αναγκασεις εσυ σε κατι διαφορετικο....γτ ετσι εχουμε γεννηθει απο την φυση μας!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#33756 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 00:10

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#33757 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 00:15

Κοίτα υπάρχουν τα new style girls που το άντρα τον θέλουν κάτι φέτες και κάτι μπράτσα και με σώμα που το βάζεις στο πάτωμα και το γυαλίζεις.

Υπάρχουν και αυτές που θέλουν να έχουν μαι τραχανοπλαγιά στο σπίτι τους. You know the old style.

Υπάρχουν και οι γυναίκες που θέλουν τις εξίσου όμορφες γυναίκες, υπάρχουν και άντρες που θέλουν τραχανοπλαγιές ή οι τραχανοπλαγιές να θέλονται μεταξύ τους. Ή ότι άλλο υπάρχει (από ζώο μέχρι ... ούτε και εγώ ξέρω τι)

The world is different.

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#33758 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 00:29

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#33759 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 00:30

Posted Image

Oh, C'MON! The world is not exclusive to heterosexuals! :smokingg: ( Μα πού είναι ο yaoi fangirl στρατός να με υποστηρίξει; :angry: )

Δημοσιευμένη  εικόνα

#33760 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 00:31

The world is different.

Βιβλίο πάνω στο θέμα, έχεις σκεφτεί να γράψεις;
Βάζεις τα γυαλιά στο Γουρούνι...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#33761 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 00:40

Oh, C'MON! The world is not exclusive to heterosexuals! :smokingg: ( Μα πού είναι ο yaoi fangirl στρατός να με υποστηρίξει; :angry: )

Posted Image

VILLAGE PEOPLE AGREE

Δημοσιευμένη  εικόνα

#33762 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 00:45

Μόλις είδα το Old Boy,η ταινία δεν παλεύεται με τίποτα!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#33763 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 00:51

:mafia: I'm here!

Θα συμφωνίσω απόλυτα! Οι heterosexuals και οι homosexuals έχουν όλοι τις προτιμίσεις τους και καλά κάνουν!

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#33764 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 01:33

Μόλις είδα το Old Boy,η ταινία δεν παλεύεται με τίποτα!!!

δεν προλαβαινω να διαλεξω καλυτερη εξυπναδα , αλλα παρε ;

δεν σου αρεσε ;
Spoiler:

αν ναι -->
Spoiler:

αν την βρηκες disturb (ξεχασα την ελληνικη λεξη ) -->
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#33765 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2010 - 01:41

το πληκτρολόγιό μου δίψασε, ήπιε και πέθανε.

Δημοσιευμένη  εικόνα