Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#33256 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 01:17

3 μέρες που τελειώσαν οι πανελλήνιες και έχω φάει 2 πίτσες και 4 σουβλάκια...Μην πω για αλκοόλ....:deadga6:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#33257 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 01:38

3 μέρες που τελειώσαν οι πανελλήνιες και έχω φάει 2 πίτσες και 4 σουβλάκια...Μην πω για αλκοόλ....:deadga6:

It's all downhill from here... xD
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#33258 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 01:46

Παλι καλά είσαι. Εγώ αυτά τα τρώω κι ας μην έχω εξετάσεις (ακόμα) :hahaha:
phmava.php

#33259 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 01:50

It's all downhill from here... xD

words of wisdom were written

Δημοσιευμένη  εικόνα

#33260 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 02:54

sa.tre se pet,sie pata tepas siou pout.sa ;)
nighty night my lonely knight
:gn2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από legeon: 31 Μάιος 2010 - 03:20

#33261 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 07:40

thnx μου το θυμισες tenshi
ειχα το rec 2 στην watchlist...
παω...

^^

Και εγω μολις χθες το ειδα....
μαρεσε αρκετα , οχι οσο το 1ο βεβαια...αλλα,δεν εντοπισα σκηνοθετικα λαθη καθως συνδεσαν και συνεχισαν τη 2η ταινια παρα πολυ καλα!!!

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tenshi: 31 Μάιος 2010 - 08:08

Tiger-stock-blog-header.jpg

#33262 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 08:24

Eιλικρινά δεν τις αντέχω καθόλου αυτές τις ηθικοπλαστικές αηδίες.Είναι ακριβώς αυτό που είπε η Iristella.Λαϊκιστικά παραληρήματα που στοχεύουν στο συναίσθημα απαρνούμενοι την λογική και τα τεκμήρια. Απορώ πως και άνθρωποι ακόμα κάθονται και γράφουν τέτοια και ακόμα χειρότερα πως κάποιοι κάθονται και τα διαβάζουν ενώ ύστερα τα αναπαράγουν.

Γι αυτό είναι γεμάτα τα mailbox μας με SPAM.
Θέλουμε το αίμα σου ,θέλουμε να σου δώσουμε λεφτά ,θέλουμε να ξανα αισθανθείς άνθρωπος ,θέλουμε να καταδικάσεις μια ενέργεια ,θέλουμε, θέλουμε.Ούτε το αίμα μου σας δίνω ,ούτε λεφτά μου ,ούτε το χρόνο μου. Εγώ θέλω την ησυχία μου ,ευχαριστώ πολύ.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#33263 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 09:16

Επίθεση εξαπέλυσαν τα ξημερώματα οι ισραηλινές δυνάμεις κατά του Στολίσκου της Ελευθερίας που μεταφέρει 800 ακτιβιστές και 10.000 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας και κατευθύνεται προς την αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 4:50 τα ξημερώματα ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε επίθεση με πραγματικά πυρά ενάντια στο Στολίσκο και προχώρησε στην κατάληψη των έξι πλοίων, μεταξύ των οποίων τα ελληνικά, «Σφενδόνη» και «Ελεύθερη Μεσόγειος».

Τα πλοία έχουν περικυκλωθεί περίπου 70 χιλιόμετρα ανοικτά της Γάζας.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για διεθνή ύδατα( που σημαίνει ότι τα πλοία που φέρουν τη σημαία μιας χώρας προστατεύονται από τη χώρα αυτή, άρα είναι σαν να δέχεται επίθεση η ίδια η χώρα) και οτι είναι νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο...Κάτι ακούγεται για ένα Έλληνα τραυματία και πάνω από δέκα νεκρούς...

xbJ3b2w.jpeg

#33264 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 09:16

Eιλικρινά δεν τις αντέχω καθόλου αυτές τις ηθικοπλαστικές αηδίες.Είναι ακριβώς αυτό που είπε η Iristella.Λαϊκιστικά παραληρήματα που στοχεύουν στο συναίσθημα απαρνούμενοι την λογική και τα τεκμήρια. Απορώ πως και άνθρωποι ακόμα κάθονται και γράφουν τέτοια και ακόμα χειρότερα πως κάποιοι κάθονται και τα διαβάζουν ενώ ύστερα τα αναπαράγουν.

Γι αυτό είναι γεμάτα τα mailbox μας με SPAM.
Θέλουμε το αίμα σου ,θέλουμε να σου δώσουμε λεφτά ,θέλουμε να ξανα αισθανθείς άνθρωπος ,θέλουμε να καταδικάσεις μια ενέργεια ,θέλουμε, θέλουμε.Ούτε το αίμα μου σας δίνω ,ούτε λεφτά μου ,ούτε το χρόνο μου. Εγώ θέλω την ησυχία μου ,ευχαριστώ πολύ.

Posted Image

Dude chill out, απλά ένα ακόμη chainmail, ναθινγκ του γορρι αμπαουτ :ureshii:
rsrGbGx.gif

#33265 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 09:24

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για διεθνή ύδατα( που σημαίνει ότι τα πλοία που φέρουν τη σημαία μιας χώρας προστατεύονται από τη χώρα αυτή, άρα είναι σαν να δέχεται επίθεση η ίδια η χώρα) και οτι είναι νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο...Κάτι ακούγεται για ένα Έλληνα τραυματία και πάνω από δέκα νεκρούς...

http://www.shiptogaza.gr/
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1177477

ασχημα τα πραγματα..

#33266 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 11:10

τα μπασταρδια .... να δουμε τι θα γινει, πλακα πλακα εδω περιμενω τους τουρκους να κανουν κατι γιατι εμεις ....., οι τουρκοι δε νομιζω να το δεχτουν τοσο ευκολα.

#33267 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 11:34

τα μπασταρδια .... να δουμε τι θα γινει, πλακα πλακα εδω περιμενω τους τουρκους να κανουν κατι γιατι εμεις ....., οι τουρκοι δε νομιζω να το δεχτουν τοσο ευκολα.

Τίποτα.Τόσο απλά.

#33268 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 11:52

yap αυτο ειναι που περιμενουν ολοι, δυστυχως.

#33269 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 12:15

Η ελληνική κυβέρνηση σαφώς και δεν θα κάνει τίποτα για πολλούς λόγους... Δεν την παίρνει αφενός, αφετέρου ο κόσμος είναι τόσο αποβλακωμένος που δεν μπορεί να πιέσει για τίποτα πόσο μάλλον για θέματα εξωτερικής πολιτικής...Βέβαια σταμάτησαν οι ελληνοϊσραηλινές στρατιωτικές ασκήσεις και το Υπ.Εξ. καταδίκασε το γεγονός...Από την άλλη στην γειτονική Τουρκία γίνεται χαμός αφενός γιατί οι περισσότεροι νεκροί ήταν Τούρκοι αφετέρου γιατί πρόκειται για μουσουλμανική χώρα με ότι αυτό συνεπάγεται...

Αυτό που φοβάμαι είναι να ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος Ανατολής-Δύσης με την προφανή όπως φαίνεται αδυναμία των διεθνών φορέων να αντιδράσουν στην παραβίαση της διεθνούς νομοθεσίας...Τα ψηφίζουν και τα υπογράφουν για τα μάτια του κόσμου τελικά...

xbJ3b2w.jpeg

#33270 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 13:12

Αθήνα 7μμ Πρεσβία Ισραήλ

Θεσσαλονίκη 6μμ Καμάρα

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: 19:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Πάτρα στις 6 στο Παράρτημα

Ηράκλειο στις 7 Πλατεία ελευθερίας
Ρέθυμνο 7:00 Δημαρχείο
Χανιά Πλατεία Αγοράς 7.30 μμ
Στη Σητεία Κρήτης 7:30 στην κεντρική πλατεία

Μυτιλήνη 7:00 Πλατεια Σαπφους

Βόλος Πλατεία Ελευθερίας στις 19.00

ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/5 7,30 μμ ΠΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Ξάνθη κεντρική πλατεία στις 7.00μ.

Κέρκυρα πλ. γεωργακη στις 18:00.

Xίος 7μμ πλατεία

οποιος θελει να εξακολουθει να αποκαλειται ανθρωπος, οφειλει να ειναι εκει περα.

edit : oh shit. μολις προσεξα την ειρωνια του avatar μου. παω να το αλλαξω
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece