Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 31 May 2010 - 01:46
3 μέρες που τελειώσαν οι πανελλήνιες και έχω φάει 2 πίτσες και 4 σουβλάκια...Μην πω για αλκοόλ....
Παλι καλά είσαι. Εγώ αυτά τα τρώω κι ας μην έχω εξετάσεις (ακόμα)
Posted 31 May 2010 - 01:50
It's all downhill from here... xD
words of wisdom were written

Posted 31 May 2010 - 02:54
nighty night my lonely knight
Edited by legeon, 31 May 2010 - 03:20.
Posted 31 May 2010 - 07:40
thnx μου το θυμισες tenshi
ειχα το rec 2 στην watchlist...
παω...
^^
Και εγω μολις χθες το ειδα....
μαρεσε αρκετα , οχι οσο το 1ο βεβαια...αλλα,δεν εντοπισα σκηνοθετικα λαθη καθως συνδεσαν και συνεχισαν τη 2η ταινια παρα πολυ καλα!!!
Edited by Tenshi, 31 May 2010 - 08:08.
Posted 31 May 2010 - 08:24
Γι αυτό είναι γεμάτα τα mailbox μας με SPAM.
Θέλουμε το αίμα σου ,θέλουμε να σου δώσουμε λεφτά ,θέλουμε να ξανα αισθανθείς άνθρωπος ,θέλουμε να καταδικάσεις μια ενέργεια ,θέλουμε, θέλουμε.Ούτε το αίμα μου σας δίνω ,ούτε λεφτά μου ,ούτε το χρόνο μου. Εγώ θέλω την ησυχία μου ,ευχαριστώ πολύ.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 31 May 2010 - 09:16
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για διεθνή ύδατα( που σημαίνει ότι τα πλοία που φέρουν τη σημαία μιας χώρας προστατεύονται από τη χώρα αυτή, άρα είναι σαν να δέχεται επίθεση η ίδια η χώρα) και οτι είναι νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο...Κάτι ακούγεται για ένα Έλληνα τραυματία και πάνω από δέκα νεκρούς...Επίθεση εξαπέλυσαν τα ξημερώματα οι ισραηλινές δυνάμεις κατά του Στολίσκου της Ελευθερίας που μεταφέρει 800 ακτιβιστές και 10.000 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας και κατευθύνεται προς την αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 4:50 τα ξημερώματα ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε επίθεση με πραγματικά πυρά ενάντια στο Στολίσκο και προχώρησε στην κατάληψη των έξι πλοίων, μεταξύ των οποίων τα ελληνικά, «Σφενδόνη» και «Ελεύθερη Μεσόγειος».
Τα πλοία έχουν περικυκλωθεί περίπου 70 χιλιόμετρα ανοικτά της Γάζας.
Posted 31 May 2010 - 09:16
Eιλικρινά δεν τις αντέχω καθόλου αυτές τις ηθικοπλαστικές αηδίες.Είναι ακριβώς αυτό που είπε η Iristella.Λαϊκιστικά παραληρήματα που στοχεύουν στο συναίσθημα απαρνούμενοι την λογική και τα τεκμήρια. Απορώ πως και άνθρωποι ακόμα κάθονται και γράφουν τέτοια και ακόμα χειρότερα πως κάποιοι κάθονται και τα διαβάζουν ενώ ύστερα τα αναπαράγουν.
Γι αυτό είναι γεμάτα τα mailbox μας με SPAM.
Θέλουμε το αίμα σου ,θέλουμε να σου δώσουμε λεφτά ,θέλουμε να ξανα αισθανθείς άνθρωπος ,θέλουμε να καταδικάσεις μια ενέργεια ,θέλουμε, θέλουμε.Ούτε το αίμα μου σας δίνω ,ούτε λεφτά μου ,ούτε το χρόνο μου. Εγώ θέλω την ησυχία μου ,ευχαριστώ πολύ.

Dude chill out, απλά ένα ακόμη chainmail, ναθινγκ του γορρι αμπαουτ
Posted 31 May 2010 - 09:24
http://www.shiptogaza.gr/Να σημειωθεί ότι πρόκειται για διεθνή ύδατα( που σημαίνει ότι τα πλοία που φέρουν τη σημαία μιας χώρας προστατεύονται από τη χώρα αυτή, άρα είναι σαν να δέχεται επίθεση η ίδια η χώρα) και οτι είναι νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο...Κάτι ακούγεται για ένα Έλληνα τραυματία και πάνω από δέκα νεκρούς...
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1177477
ασχημα τα πραγματα..
Posted 31 May 2010 - 11:10
Posted 31 May 2010 - 11:34
τα μπασταρδια .... να δουμε τι θα γινει, πλακα πλακα εδω περιμενω τους τουρκους να κανουν κατι γιατι εμεις ....., οι τουρκοι δε νομιζω να το δεχτουν τοσο ευκολα.
Τίποτα.Τόσο απλά.
Posted 31 May 2010 - 11:52
Posted 31 May 2010 - 12:15
Αυτό που φοβάμαι είναι να ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος Ανατολής-Δύσης με την προφανή όπως φαίνεται αδυναμία των διεθνών φορέων να αντιδράσουν στην παραβίαση της διεθνούς νομοθεσίας...Τα ψηφίζουν και τα υπογράφουν για τα μάτια του κόσμου τελικά...
Posted 31 May 2010 - 13:12
Αθήνα 7μμ Πρεσβία Ισραήλ
Θεσσαλονίκη 6μμ Καμάρα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ: 19:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Πάτρα στις 6 στο Παράρτημα
Ηράκλειο στις 7 Πλατεία ελευθερίας
Ρέθυμνο 7:00 Δημαρχείο
Χανιά Πλατεία Αγοράς 7.30 μμ
Στη Σητεία Κρήτης 7:30 στην κεντρική πλατεία
Μυτιλήνη 7:00 Πλατεια Σαπφους
Βόλος Πλατεία Ελευθερίας στις 19.00
ΛΑΡΙΣΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/5 7,30 μμ ΠΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ
Ξάνθη κεντρική πλατεία στις 7.00μ.
Κέρκυρα πλ. γεωργακη στις 18:00.
Xίος 7μμ πλατεία
οποιος θελει να εξακολουθει να αποκαλειται ανθρωπος, οφειλει να ειναι εκει περα.
edit : oh shit. μολις προσεξα την ειρωνια του avatar μου. παω να το αλλαξω
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece