Ημιζωή λέγεται
![]()
(Ίσως να το ξέρεις, αλλά μην είμαστε και βλάσφημοι)
Dude, πρέπει να είναι δύο λέξεις για να είναι tr00*
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 10:01
Dude, πρέπει να είναι δύο λέξεις για να είναι tr00*
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 10:46
Εγώ που περιμένω τρία χρόνια τί να πω;In other newz, πότε θα βγει το episode 3 του Μιση Ζωη 2, καλά όχι ότι με νοιάζει απλά να δώ που το πάει η βλαμμένη η βαλβίδα -_* Τέλειωσα, χτές και το episode2 και ένα τελικό κακό από τους κλασσικούς δε βρήκα [duke nukem, serious sam style]

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 11:32
Εγώ που περιμένω τρία χρόνια τί να πω;
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 11:41
Ημιζωή λέγεται
![]()
(Ίσως να το ξέρεις, αλλά μην είμαστε και βλάσφημοι)
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 11:42
Kαι μετά σου λένε ότι τα manga είναι πράματα του Σατανά...
http://en.wikipedia.org/wiki/Manga_Bible_(series)
Ήξερα για το Saint young men αλλά όχι και για αυτό.
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 11:54
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 11:59
τι είναι αυτό ;
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 12:06
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 12:23
Για λεπτομέριες (που ούτε εγώ ξέρω, μην τρελαθούμε) δες το link που έδωσα πιο πάνω. Χοντρικά συνήθως είναι ο χρόνος που κάνει για παράδειγμα ένα ραδιενεργό υλικό να χάσει την μισή του ραδιενέργια. Το γεγονός ότι κάποια ραδιενεργά υλικά έχουν χρόνο ημιζωής από μερικούς αιώνες μέχρι χιλιάδες χρόνια είναι ο λόγος που μια ατομική βόμβα ή η έκρηξη ενός εργοστασίου όπως του chernobyl είναι ο λόγος που είναι τόσο καταστροφικά όχι μόνο όταν γίνεται η έκρηξη, αλλά και μετά από πολλά, πολλά χρόνια.
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 12:25
AAAAAARRRRGH *nerdrage*και γιατί έχει επεισόδια και τα βλέπει ο hazuki?

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 12:31
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 12:44
Eνας φιλος μ ρωταει κατι σχετικο με τα τεφαα! Επειδη δινει πανελληνιες κ θελει να περασει τεφαα χρειαζεται να δωσει κ αθληματα right! Ως εδω καλα....αλλα αυτος τον φεβρουαριο που γινονταν οι εγγραφες δεν δηλωσε να δωσει αθληματα! Αυτος νομιζει οτι μπορει να δωσει χωρις να εχει εγγραφει αλλα τ ειπα οτι δεν μπορει, επειδη δεν δλσ τα σχετικα αθληματα τον φεβρουαριου που γινονται οι εγγραφες. Παιδες/ουλες τι ισχυει?? Μπορειτε να μ διαφωτισεται!
Ευχαριστω <3!!

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 13:03
So ur a banana fan??
* Έπρεπε να κάνει δήλωση.