Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#3256 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 18 July 2007 - 07:54

Αυτό με την μύτη δεν είναι κάτι τόσο παράξενο. Απ'τη ζέστη είναι. Μου συμβαίνει πολύ συχνά.

Εμένα μου έτρεχε αίμα συμπτωματικά (?) στα δύο τελευταία επεισόδια του Death Note. Και τα είδα με διαφορά δύο εβδομάδων. Και άρχισε να με πιάνει ακριβώς όταν ξεκινούσαν τα επεισόδια. :P

Άσχετο, είχα καταφέρει κι εγώ να κοπώ όταν έδινα το advanced... Πήγα να πάρω ένα μολύβι απ'την τσέπη και... argh. Ευτυχώς επέζησα και το πέρασα.

#3257 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 18 July 2007 - 09:14

fingo εσύ και οι fellow κακιασμένοι φίλοι σου δε θα μου τη γλιτώσετε....:oo:

Spoiler:

ποιος την βράζει την ιστορία...αυτό που μου την έδωσε ήταν ότι τα θέματα αυτών που έδιναν πριν τα είχα για την πλάκα...και 'μενα μου 'τυχαν τα κοψιμαίικα :oo::hahaha: whatever...

πάμε για το τελευταίο τώρα για το οποίο τρέφω ελπίδες:blingeye2:

Posted Image

#3258 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 18 July 2007 - 15:21

Ακούστε φάση.Μιλούσα στο msn με το DjDragon.Λέγαμε για ecchi anime και εκεί που μιλούσαμε τι γίνεται;Αρχίζει και τρέχει η μύτη μου αίμα.Δε κάνω πλάκα αλήθεια λέω:oo:Τελικά πράγματι αυτά που δείχνουν στα anime είναι πράγματα βγαλμένα από την πραγματικότητα.

The concept of a bloody nose is supposedly due to blood rushing to the face in an exaggerated blush. Sometimes the character will even be propelled up into the air by a fountain of blood.

...

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#3259 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 July 2007 - 15:30

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι.Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι όταν ακούω κάποιο τραγούδι ή βλέπω κάποιο anime αν πάω να ανοίξω και κάποιο άλλο πρόγραμμα εκείνη την ώρα(τον firefox πχ) τότε ο ήχος παραμορφώνεται και ακούγεται βραχνιασμένος.Αυτό το κάνει μερικές φορές και όταν δεν ανοίγω άλλο πρόγραμμα.Τι λέτε να φταίει;Σκέφτηκα να ξαναεγκαταστήσω τους drivers της κάρτας ήχου.Εσείς τι λέτε;

Posted Image

#3260 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 July 2007 - 15:44

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι.Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ότι όταν ακούω κάποιο τραγούδι ή βλέπω κάποιο anime αν πάω να ανοίξω και κάποιο άλλο πρόγραμμα εκείνη την ώρα(τον firefox πχ) τότε ο ήχος παραμορφώνεται και ακούγεται βραχνιασμένος.Αυτό το κάνει μερικές φορές και όταν δεν ανοίγω άλλο πρόγραμμα.Τι λέτε να φταίει;Σκέφτηκα να ξαναεγκαταστήσω τους drivers της κάρτας ήχου.Εσείς τι λέτε;

Μάλλον κολλάει για λίγο το PC και ζορίζεται για αυτό βραχνιάζει... Αυτό όμως εμένα το κάνει κυρίως κάνα Quick Time Player... Εσύ τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς;
phmava.php

#3261 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 July 2007 - 15:52

Μάλλον κολλάει για λίγο το PC και ζορίζεται για αυτό βραχνιάζει... Αυτό όμως εμένα το κάνει κυρίως κάνα Quick Time Player... Εσύ τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς;

Το winamp.Αλλά και με το Media Player Classic το κάνει.Τώρα τελευταία(5-6 μέρες) το κάνει παλιά δε το έκανε.(Και είναι σπαστικό επειδή το κάνει αρκετές φορές.Πωπω αυτό το μήνα όλο προβλήματα έχω με το PC.Τα έχω παίξει.)

Posted Image

#3262 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 July 2007 - 15:57

Χμμ... Δοκίμασες να κσαναεγκαταστάσεις το codec pack που χρησιμοποιείς... Αλλιώς μάλλον θέλει να κσαναεγκαταστήσεις τους drivers της κάρτας....
phmava.php

#3263 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 July 2007 - 16:30

Κάνε Format (πάλι :hahaha:)

E5VV38U.jpg

#3264 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 18 July 2007 - 16:35

Επίσης μπορείς να το πετάξεις και να πάρεις ένα καινούργιο pc. :hahaha:
Posted Image

#3265 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 18 July 2007 - 17:43

να το βάψεις μπλε και να το πετάξεις στη θάλασσα δοκίμασες;

#3266 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 18 July 2007 - 18:23

το format ειναι σαν την ευθανασια...το κανεις και τελιοσε το ζητημα αλλα ποτε δεν ξερεις αν θα γινοταν κατι πιο ανοδυνα:bahhh:

πρεπει και εγω να μαζεψω κουραγιο για format ΑΧ-ΒΑΧ!!:bahhh::cry5:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#3267 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 July 2007 - 18:37

Λοιπόν θα σας πω τι έγινε αλλά μετά βαριέμαι τώρα.

Posted Image

#3268 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 18 July 2007 - 20:13

Λοιπόν θα σας πω τι έγινε αλλά μετά βαριέμαι τώρα.

Ok.
1

#3269 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 July 2007 - 20:41

Λοιπόν έχουμε και λέμε.Το πρόβλημα του ήχου έφτιαξε με ξαναπέρασμα των drivers.Αλλού είναι το πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια σας φίλτατοι otaku.(το κάνω copy paste από άλλου forum γιατί βαριέμαι να τα ξαναγράφω.Αυτά τα είπα στις 8 Ιουλίου)

Λοιπόν συνάδελφοι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το PC το οποίο κατά 99.99% προήλθε από τις διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ.Έχουμε και λέμε:Την Τετάρτη(όχι αυτή που μας πέρασε την προηγούμενη) κόπηκε κατά τις 18:00 για 2 λεπτά.Εκείνη τη στιγμή ήταν ανοικτός ο υπολογιστής.Όταν ξαναήρθε το ρεύμα και τον άνοιξα δούλευε μια χαρά.Για κακή μου τύχη κατά τις 21:00 ξανακόπηκε για κανά πεντάλεπτο.Όταν πήγα να τον ανοίξω μετά τη διακοπή δεν άνοιγε με τίποτα.Δηλαδή άνοιγε,αλλά αφού έφτανε στη μπάρα όπου φορτώνει για να μπει στα windows έβγαζε μαι μπλε οθόνη και έκανε restart.Μετά κάθε φορά που τον άνοιγα μου έβγαζε μια μαύρη οθόνη που έλεγε αν ήθελα να μπω σε safe mode κτλ(δεν άνοιγε ούτε με safe mode)Τέλος πάντων μετά από κανά 30 συνεχών restart έβγαλε μια οθόνη που έλεγε CHKDSK και αφού έκανε ένα check στο σκληρό έκανε restart και μετά άνοιξε κανονικά.Από τότε δούλευε κανονικά μέχρι τη Δευτέρα οπότε και ξανακόπηκε το ρεύμα(ο υπολογιστή ήταν κλειστός όταν κόπηκε)Επειδή έκανε πάλι τα ίδια μετά από αυτό του έκανα format αλλά μετά από κάποια restart έκανε πάλι τα ίδια.Έτσι αποφάσισα να τον πάω για επισκευή.Τη Τρίτη όμως είπα δε δοκιμάζω άλλο ένα format.Και πράγματι μετά από αυτό δούλευε κανονικά.Μέχρι χτες το βράδυ.Το πρωί τον άνοιξα κανονικά όταν όμως το βράδυ που πήγα να κάνω restart επειδή έβαλα κάτι ενημερώσεις των windows πάλι όταν άνοιγε κολλούσε στην οθόνη που φορτώνουν τα windows.Τον έκλεισα λοιπόν και ξαναδοκίμασα σήμερα.Με τον που τον άνοιξα έκανε πάλι το CHKDSK και μετά από αυτό άνοιξε κανονικά.

Πάμε στο τώρα:

Από τότε μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα(βέβαια restart δεν του είχα κάνει)Σήμερα έκανα restart μετά την εγκατάσταση των drivers.Και μαντέψτε πάλι δεν άνοιγε.Οπότε του έκανα check disk μέσω του Recovery Console και μετά άνοιξε κανονικά.Ρε παιδιά λέω να τον πάω για επισκευή αλλά δε ξέρω τι φταίει.Αν είχε πρόβλημα ο σκληρός φυσιολογικά δε θα γινόταν εγκατάσταση του λειτουργικού καν σωστά;Επίσης ούτε η motheboard νομίζω να έχει πρόβλημα.Δε ξέρω τι να κάνω.Εσείς τι λέτε;

Posted Image

#3270 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 19 July 2007 - 02:25

Πέτα το pc, πάρε καινούργιο :D
rsrGbGx.gif