Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#32701 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 12:48

Βασικά βλακεία τους κυρίως γιατί χωρίς ΜΜΜ πώς υποτίθεται πως θα πάει ο κόσμος στις διαδηλώσεις;; Κατά τ'άλλα ας κάνανε απεργία άλλη μέρα, και 24ωρή no problem with me.

#32702 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 12:54

ειναι τρελοι αυτοι οι ιαπωνες
Posted Image

#32703 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 13:07

ειναι τρελοι αυτοι οι ιαπωνες
Posted Image

βασικα η συγκεκριμενη εικονα μαλον συμβολικη ειναι, υπαρχουν αλλες που δειχνουν την τρελα της ιαπωνιας πολυ καλυτερα.

και στην τελικη και γω προσκεινω την νιντεντο, γιατι αλλαξε και αλλαζει τον κοσμο των παιχνιδιων και γιατι μεγαλωσα με τα παιχνιδια της, τελος γιατι σε αντιθεση με τη σονυ φτιαχνει παιχνιδια με στοχο τη διασκεδαση και την φαντασια των παιδιων οχι απλα "ποδοσφαιρακια", οκ ειναι μια εταιρια με στοχο την καταναλωση αλλα..
υπαρχει παιδι που να μην εχει παιξει mario?

#32704 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 13:49

και στην τελικη και γω προσκεινω την νιντεντο, γιατι αλλαξε και αλλαζει τον κοσμο των παιχνιδιων και γιατι μεγαλωσα με τα παιχνιδια της, τελος γιατι σε αντιθεση με τη σονυ φτιαχνει παιχνιδια με στοχο τη διασκεδαση και την φαντασια των παιδιων οχι απλα "ποδοσφαιρακια", οκ ειναι μια εταιρια με στοχο την καταναλωση αλλα..

H Nintendo άλλαξε τον κόσμο των παιχνιδιών βγάζοντας πάνω από 200 παιχνίδια με τον Mario, ενώ η "κακιά" Sony θησαυρίζει με "ποδοσφαιράκια" όπως Gran Turismo, God of War, Metal Gear, Tekken, Ratchet & Clank, Crash Bandicoot... okay...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#32705 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 14:00

Youtube Video

ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ezgif.com-resize.gif

#32706 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 14:06

βασικα η συγκεκριμενη εικονα μαλον συμβολικη ειναι, υπαρχουν αλλες που δειχνουν την τρελα της ιαπωνιας πολυ καλυτερα.

Σιγά το Mario...Εγώ μικρός προτιμούσα να παίζω Resident Evil >_>

#32707 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 14:08

H Nintendo άλλαξε τον κόσμο των παιχνιδιών βγάζοντας πάνω από 200 παιχνίδια με τον Mario, ενώ η "κακιά" Sony θησαυρίζει με "ποδοσφαιράκια" όπως Gran Turismo, God of War, Metal Gear, Tekken, Ratchet & Clank, Crash Bandicoot... okay...

και? οπως ειπα ειναι μια εταιρια με στοχο την καταναλωση, βλεπει τι πουλαει και συνεχιζει.
δεν αντιλεγω οτι εχει και πολες πατατες, αλλα παραμενει ενα σημαντικο κομματι των βιντεοπαιχνιδιων.
οσο για τα παιχνιδια που ανεφερες περα απο το κρασ και το Ratchet & Clank,
τα αλλα ρεαλιστικα αμα το δεις μονο για παιδια δεν απευθυνονται? αμαξακια, ξυλο και οπλα.
μια φορα προτιμoυσα μικρος το smash brosh απο το taken, τα ποκεμον απο τα ραλακια και το worioland απο το φιφα
παντως και η σονυ ειναι ενα μεγαλο κομματι των παιχνιδιων, δεν αντιλεγω.
τις βασικες επαναστασεις ομως η νιντεντο δεν τις εκανε?
σχεδον καθε παιχνιδομηχανη της ήταν κατι το διαφορετικο απο το συνηθησμενο.

#32708 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 14:14

και εγω αχ ωρεες εποχες, ωρεα γραφικα! :P:run:

ezgif.com-resize.gif

#32709 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 14:15

Βασικά RE>>>any other franchise αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...:himitsu:

#32710 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 14:34

Βασικά RE>>>any other franchise αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...:himitsu:

Άσε,άσε...όσο σκέφτομαι τι τέλεια ήταν τα πρώτα RE,και φτάσαμε να βλέπουμε την αθλιότητα το RE5,χτυπάω το κεφαλι μου...Μαζί με τα remake που ζητάω πάντα για κάποια παλιά FF,ας κάνουν remake και ένα RE3,να δούνε τι πωλήσεις θα κάνει ^_^

#32711 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 15:24

Άσε,άσε...όσο σκέφτομαι τι τέλεια ήταν τα πρώτα RE,και φτάσαμε να βλέπουμε την αθλιότητα το RE5,χτυπάω το κεφαλι μου...Μαζί με τα remake που ζητάω πάντα για κάποια παλιά FF,ας κάνουν remake και ένα RE3,να δούνε τι πωλήσεις θα κάνει ^_^

Βασικα αυτο π χρειαζεται ειναι να το γυρισουν στο παλιο καλο third person-με οτι να ναι γωνια και τους μαραθωνιους γριφους π εκανες 50 φορες το γυρο του χαρτη για να λυσεις εναν απ αυτους.Γιατι IMO το RE5 απο πλευρας story πηγε πολυ καλα.(ασχετα του οτι κανανε την Jill αγνωριστη)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#32712 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 15:29

RE 2 και τα μυαλά στα κάγκελα! Το είχα τερματίσει τόσες φορές στο N64 με ένα φίλο μου( χωρίς save τα τερματίσματα 6-7 ώρες σερί) που είχε ξεκλειδωθεί ένα mode, που έπαιζες σαν τοφού! οτι να'ναι

[media]http://www.youtube.com/watch?v=kYzSDYGmc58[/media]

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#32713 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 18:26

Τι έγινε ρε παιδιά με την έφοδο των πιτσιρικίων στο Black Hole. Δεν φτάνει που τα έχω κάτω από το σπίτι μου και τσιρίζουν σαν δαιμονισμένα τώρα και on line? T^T

Youtube Video

#32714 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 18:36

Τι έγινε ρε παιδιά με την έφοδο των πιτσιρικίων στο Black Hole. Δεν φτάνει που τα έχω κάτω από το σπίτι μου και τσιρίζουν σαν δαιμονισμένα τώρα και on line? T^T

Youtube Video

Το μητρικο φιλτρο σου βλεπω εχει πεσει σε χειμερια ναρκη........

qzMHWHd.png

#32715 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 18:37

Ξυπνησα πριν λίγο και νομισα οτι ηρθε η καταστροφη του κόσμου! Ο_Ο

Ημουν με 3 ωρες υπνο και ειπα να κοιμηθω το απογευμα. Ξυπναω μετα απο 1,5 ωρα, μη γνωριζοντας αν κοιμηθηκα για απογευμα ή για 24 ωρες, ακουγοντας εναν απιστευτα δυνατο κεραυνο. Χαλασμος εξω, και σαν να μην εφτανε αυτο η διπλανη εκκλησια εχει ΤΕΡΜΑ τα μεγαφωνα και ειναι σαν να ειμαι μεσα.
Αυτη η ατμοσφαιρα εχει κάτι που δεν παει καλα...

Και οι καημενοι οι χαρλεάδες που μαζευτηκαν στην Πατρα και κανουν camping στη παραλια θα απολαυσουν πιστευω την καταιγίδα... Αλλο κι'αυτό σήμερα, υπηρχαν πιο πολλες harley απο αυτοκινητα στο δρόμο.