Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 12:48
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 12:54
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 13:07
βασικα η συγκεκριμενη εικονα μαλον συμβολικη ειναι, υπαρχουν αλλες που δειχνουν την τρελα της ιαπωνιας πολυ καλυτερα.ειναι τρελοι αυτοι οι ιαπωνες
και στην τελικη και γω προσκεινω την νιντεντο, γιατι αλλαξε και αλλαζει τον κοσμο των παιχνιδιων και γιατι μεγαλωσα με τα παιχνιδια της, τελος γιατι σε αντιθεση με τη σονυ φτιαχνει παιχνιδια με στοχο τη διασκεδαση και την φαντασια των παιδιων οχι απλα "ποδοσφαιρακια", οκ ειναι μια εταιρια με στοχο την καταναλωση αλλα..
υπαρχει παιδι που να μην εχει παιξει mario?
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 13:49
και στην τελικη και γω προσκεινω την νιντεντο, γιατι αλλαξε και αλλαζει τον κοσμο των παιχνιδιων και γιατι μεγαλωσα με τα παιχνιδια της, τελος γιατι σε αντιθεση με τη σονυ φτιαχνει παιχνιδια με στοχο τη διασκεδαση και την φαντασια των παιδιων οχι απλα "ποδοσφαιρακια", οκ ειναι μια εταιρια με στοχο την καταναλωση αλλα..
H Nintendo άλλαξε τον κόσμο των παιχνιδιών βγάζοντας πάνω από 200 παιχνίδια με τον Mario, ενώ η "κακιά" Sony θησαυρίζει με "ποδοσφαιράκια" όπως Gran Turismo, God of War, Metal Gear, Tekken, Ratchet & Clank, Crash Bandicoot... okay...
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 14:00
ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 14:06
βασικα η συγκεκριμενη εικονα μαλον συμβολικη ειναι, υπαρχουν αλλες που δειχνουν την τρελα της ιαπωνιας πολυ καλυτερα.
Σιγά το Mario...Εγώ μικρός προτιμούσα να παίζω Resident Evil >_>
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 14:08
και? οπως ειπα ειναι μια εταιρια με στοχο την καταναλωση, βλεπει τι πουλαει και συνεχιζει.H Nintendo άλλαξε τον κόσμο των παιχνιδιών βγάζοντας πάνω από 200 παιχνίδια με τον Mario, ενώ η "κακιά" Sony θησαυρίζει με "ποδοσφαιράκια" όπως Gran Turismo, God of War, Metal Gear, Tekken, Ratchet & Clank, Crash Bandicoot... okay...
δεν αντιλεγω οτι εχει και πολες πατατες, αλλα παραμενει ενα σημαντικο κομματι των βιντεοπαιχνιδιων.
οσο για τα παιχνιδια που ανεφερες περα απο το κρασ και το Ratchet & Clank,
τα αλλα ρεαλιστικα αμα το δεις μονο για παιδια δεν απευθυνονται? αμαξακια, ξυλο και οπλα.
μια φορα προτιμoυσα μικρος το smash brosh απο το taken, τα ποκεμον απο τα ραλακια και το worioland απο το φιφα
παντως και η σονυ ειναι ενα μεγαλο κομματι των παιχνιδιων, δεν αντιλεγω.
τις βασικες επαναστασεις ομως η νιντεντο δεν τις εκανε?
σχεδον καθε παιχνιδομηχανη της ήταν κατι το διαφορετικο απο το συνηθησμενο.
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 14:14
και εγω αχ ωρεες εποχες, ωρεα γραφικα!Σιγά το Mario...Εγώ μικρός προτιμούσα να παίζω Resident Evil >_>
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 14:15
Σιγά το Mario...Εγώ μικρός προτιμούσα να παίζω Resident Evil >_>
Βασικά RE>>>any other franchise αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 14:34
Βασικά RE>>>any other franchise αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Άσε,άσε...όσο σκέφτομαι τι τέλεια ήταν τα πρώτα RE,και φτάσαμε να βλέπουμε την αθλιότητα το RE5,χτυπάω το κεφαλι μου...Μαζί με τα remake που ζητάω πάντα για κάποια παλιά FF,ας κάνουν remake και ένα RE3,να δούνε τι πωλήσεις θα κάνει ^_^
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 15:24
Βασικα αυτο π χρειαζεται ειναι να το γυρισουν στο παλιο καλο third person-με οτι να ναι γωνια και τους μαραθωνιους γριφους π εκανες 50 φορες το γυρο του χαρτη για να λυσεις εναν απ αυτους.Γιατι IMO το RE5 απο πλευρας story πηγε πολυ καλα.(ασχετα του οτι κανανε την Jill αγνωριστη)Άσε,άσε...όσο σκέφτομαι τι τέλεια ήταν τα πρώτα RE,και φτάσαμε να βλέπουμε την αθλιότητα το RE5,χτυπάω το κεφαλι μου...Μαζί με τα remake που ζητάω πάντα για κάποια παλιά FF,ας κάνουν remake και ένα RE3,να δούνε τι πωλήσεις θα κάνει ^_^
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 15:29
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kYzSDYGmc58[/media]
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 18:26
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 18:36
Τι έγινε ρε παιδιά με την έφοδο των πιτσιρικίων στο Black Hole. Δεν φτάνει που τα έχω κάτω από το σπίτι μου και τσιρίζουν σαν δαιμονισμένα τώρα και on line? T^T
Youtube Video
Το μητρικο φιλτρο σου βλεπω εχει πεσει σε χειμερια ναρκη........
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2010 - 18:37
Ημουν με 3 ωρες υπνο και ειπα να κοιμηθω το απογευμα. Ξυπναω μετα απο 1,5 ωρα, μη γνωριζοντας αν κοιμηθηκα για απογευμα ή για 24 ωρες, ακουγοντας εναν απιστευτα δυνατο κεραυνο. Χαλασμος εξω, και σαν να μην εφτανε αυτο η διπλανη εκκλησια εχει ΤΕΡΜΑ τα μεγαφωνα και ειναι σαν να ειμαι μεσα.
Αυτη η ατμοσφαιρα εχει κάτι που δεν παει καλα...
Και οι καημενοι οι χαρλεάδες που μαζευτηκαν στην Πατρα και κανουν camping στη παραλια θα απολαυσουν πιστευω την καταιγίδα... Αλλο κι'αυτό σήμερα, υπηρχαν πιο πολλες harley απο αυτοκινητα στο δρόμο.