Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#32641 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 20:48

Πολο , σου βγάζουν το μαγιό την ώρα του αγώνα και πάνω του το βάζεις σου χώνουν και μια κλοτσιά εκεί κάτω... αυτά τα ωραία σε φιλικό. Τι tennis και φλωριές τστστ...

#32642 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 20:53

Πολο , σου βγάζουν το μαγιό την ώρα του αγώνα και πάνω του το βάζεις σου χώνουν και μια κλοτσιά εκεί κάτω... αυτά τα ωραία σε φιλικό. Τι tennis και φλωριές τστστ...

I second that... Σε φιληκο με τις Σερρες ενας συμπαικτης μου σχεδον τυφλωθηκε... του χωσε ενας το δαχτυλο στο ματι με δυναμη και του ξεκωλλησαν αγγεια... 70% πιθανοτητα να τυφλωθει αλλα ηταν τυχερος...τωρα αναρωνει... Μλκες Σερραιοι...καθε φορα ξυλο παιζουν...

2bbd14fc.jpg

#32643 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 20:57

Έπαιζε ο αδερφός μου πόλο και κάθε φορά γυρνούσε καταμελανιασμένος από τη μέση και κάτω :nanana: Δεν μετράει ό,τι γίνεται κάτω από το νερό και πέφτει το απίστευτο κλωτσομπουνίδι...Καλά, μια φορά που έπαιζαν με την ομάδα γυναικών, τον ξέσκισαν οι κάριες με τα νύχια τους :Crying2:

xbJ3b2w.jpeg

#32644 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 21:00

.Καλά, μια φορά που έπαιζαν με την ομάδα γυναικών, τον ξέσκισαν οι κάριες με τα νύχια τους :Crying2:

Αλλο που δεν ηθελε...Εγω τον ζηλευω...:gotit:

2bbd14fc.jpg

#32645 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 21:03

Μου έχει τύχει ενώ παίζω πινγκ πονγκ να φεύγει η ρακέτα του αντιπάλου μου και να μου έρχεται στη μούρη.Η μύτη μου άνοιξε ,το μάτι μου μάυρισε και έμοιαζα να είχα βγει από καυγά.

Επίσης ,έχω φάει άπειρες αγκωνίες στα μάγουλα όταν έπαιζα μπασκετ...

I second that... Σε φιληκο με τις Σερρες ενας συμπαικτης μου σχεδον τυφλωθηκε... του χωσε ενας το δαχτυλο στο ματι με δυναμη και του ξεκωλλησαν αγγεια... 70% πιθανοτητα να τυφλωθει αλλα ηταν τυχερος...τωρα αναρωνει... Μλκες Σερραιοι...καθε φορα ξυλο παιζουν...

* γελάει χαιρέκακα που αυτός δεν κάνει κάτι και χαϊδεύει τρυφερά την κοιλιά του που έχει κάτι επιπλέον παχάκια :P *

EDIT :

Αλλο που δεν ηθελε...Εγω τον ζηλευω...:gotit:

Βιτσιόζε :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#32646 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 21:03

Εγώ πάλι όταν ήμουν δευτέρα δημοτικού (μπορεί να ήμουν και τρίτη δεν θυμάμαι)

Παιζόταν ένα αγώνας με κάτι παιδιά που τότε ήταν Τρίτη Λυκείου(και διαφόρων εθνοτήτων)

Εγώ περπάτησα στην μέση του γηπέδου. Μου λένε πρόσεχε. Γυρνάω και βλέπω μια πολύ όμορφή μπαλίτσα να έρχεται, με πετυχαίνει στο πρόσωπο, πέφτω κάτω, και νόμισα ότι είχα ένα βαθούλωμα στο κεφάλι μου. Είχα χάσει επαφή με το κόσμο. Από τότε κάθε φορά που έβλεπα μπάλα ποδοσφαίρου ή έσκυβα το κεφάλι μου ή έτρεχα έξω από το γήπεδο.

Έπαιζε ο αδερφός μου πόλο και κάθε φορά γυρνούσε καταμελανιασμένος από τη μέση και κάτω :nanana: Δεν μετράει ό,τι γίνεται κάτω από το νερό και πέφτει το απίστευτο κλωτσομπουνίδι...Καλά, μια φορά που έπαιζαν με την ομάδα γυναικών, τον ξέσκισαν οι κάριες με τα νύχια τους :Crying2:

Αδερφικό ένστικτο :hahaha:. Κάτι ήξερα και δεν πήγα πόλο, βέβαια και άλλα αθλήματα που έκανα τώρα έχω την μέση μου, 16 χρονών παιδί Τ_Τ.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#32647 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 21:20

Καλά, μια φορά που έπαιζαν με την ομάδα γυναικών, τον ξέσκισαν οι κάριες με τα νύχια τους :Crying2:

Δεν την κόβουν τη συνήθεια και εκτός πόλο, δλδ στη θάλασσα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#32648 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 21:28

κι εγω θα ηθελα να παιξω με μια ομαδα γυναικων στο πολο!:awww:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από acid black cherry: 17 Μάιος 2010 - 21:57
καταραμενα ορθογραφικα λαθη

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#32649 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 21:53

Που να παίζεις πινγκ πονγκ ενάντια σε κοπέλα.Boing boing boing. Μια ζωή χάνω από τέτοιο αντίπαλο που να πάρει..

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#32650 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 21:57

Που να παίζεις πινγκ πονγκ ενάντια σε κοπέλα.Boing boing boing. Μια ζωή χάνω από τέτοιο αντίπαλο που να πάρει..

τι πινκ πονκ, μπασκετ, ειδικα και αν παιζεις σε ολο το γηπεδο :joyful: :if:

#32651 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 22:04

ο χορος τα νικαει ολα (καλλιτεχνικο μπαλαμουτι δηλαδη ;) )

και στο ταβλι το πλακωτο:hehe:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#32652 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 22:13

Σου έχω τη λύση... χρησιμοποίησε τη μυστική τεχνική που ονομάζεται PROTRUDING PECKER!

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#32653 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 22:16

τι πινκ πονκ, μπασκετ, ειδικα και αν παιζεις σε ολο το γηπεδο :joyful: :if:

Εγώ πάντως μετά απο την 2α Γυμνασιου που πήγαμε με κάτι λαμέρια και είδαμε γυναικείο βόλευ, σαββάτο παρα σαββάτο ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed: (και τα καλοκαίρια εννοείτε οπου beach volley tournament και τα λιγούρια απο πίσω... για το αθλημα ρε γαμώτο)

Posted Image

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#32654 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 23:29

:hihi2: Πέρσι ειχα παιει για bowling και οι μπαλες που χρησιμοποιούσα εξαφανίστηκαν οποτε πηρα μια που οι τρυπες ηταν κουτσικες αλλα καπως καταφερα και την κρατησα μεχρι που οταν πηγα να την ρίξω καταλαβα πως μου ειχε σφηνώσει στα δαχτυλα και μετα απο 2 ταλεπωρα λεπτα με την παρεα οπου οι δυο είχαν σκασει στα γελοια (εγω εβγαζα καπνους από τα αυτια) καταφερα να την βγάλω και τοτε προσγιόθηκε στο πόδι μου...:sigh2:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#32655 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2010 - 23:31

EDIT :
Βιτσιόζε :P

:joyful: