Επίσης υπάρχει η επιλογή να ρωτήσετε έναν mod/admin και να σας πει. Simple.Υπάρχει και η εντολή tracert εδώ και καμιά 20ριά χρόνια...υπαρχει μια εφαρμογη στον Firefox η οποια σου βγαζει σημαιουλα της χωρας στην οποια ειναι το καθε σαιτ που επισκεπτεσαι,την τελευταια φορ απου το χα κοιταξει ειχε γερμανικη σημαιαΚατι ασχετο... απο Γερμανια ειναι ο server?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2010 - 21:28

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 15:51
Αλλά ρε παιδάκι μου, μέρα μεσημέρι; Τώρα θα μου πεις πότε δεν είναι κατάλληλη ώρα για σεξ...;
(Βέβαια, αυτό δε πιάνει μία μπροστά στο περσινό ζευγάρι, με το οποίο είχαμε ΚΑΙ εικόνα...)

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 15:57
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 16:03
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 16:07
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 16:09
ανοητοι θνητοι...
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 16:12
when other people are trying to sleep? D: I don't care for your pleasure when I lose my sleep..Τώρα θα μου πεις πότε δεν είναι κατάλληλη ώρα για σεξ..
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 16:13
Εδώ και τρία τέταρτα δεν έχω σταματήσει το χαχάνισμα. Ένα ζευγάρι από την απέναντι πολυκατοικία έχει υψηλή λίμπιντο και η κοπέλα ακούγεται σε όοοολη τη γειτονιά. Κλειστά-ανοιχτά παράθυρα, η κραυγές της διαπερνούν τους τείχους! Όταν έρθει θα το καταλάβω, είναι σίγουρο.
![]()
Αλλά ρε παιδάκι μου, μέρα μεσημέρι; Τώρα θα μου πεις πότε δεν είναι κατάλληλη ώρα για σεξ...;
(Βέβαια, αυτό δε πιάνει μία μπροστά στο περσινό ζευγάρι, με το οποίο είχαμε ΚΑΙ εικόνα...)
Μόνο σκούζει?? Καμιά ατάκα δεν έχει πετάξει ακόμα?
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 16:45
when other people are trying to sleep? D: I don't care for your pleasure when I lose my sleep..
my neighbors were quite merciless..
Έλα καημένη, όταν η λίμπιντο χτυπάει κόκκινο δε γίνεται να κάνεις και τίποτα... Ελπίζω να τους πουν δύο λόγια οι κάτοικοι της δικής τους πολυκατοικίας.
Στο μεταξύ, αυτοί σταμάτησαν και αρχίσαμε εμείς. Και με το "εμείς" εννοώ όλη τη πίσω πλευρά της πολυκατοικίας (όλοι φοιτητές). Σχόλια και κακό. Κάποιος πέταξε και την ιδέα να κάνουμε και συνέλευση πολυκατοικίας.
"Με τί σκοπό; :hmmm:" ρωτάω εγώ.
"Να βρούμε ατάκες να απαντάμε!"
Ψόφησα στο γέλιο...

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 16:55
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2010 - 17:38
που δεν σας καλεσαν .Έλα καημένη, όταν η λίμπιντο χτυπάει κόκκινο δε γίνεται να κάνεις και τίποτα... Ελπίζω να τους πουν δύο λόγια οι κάτοικοι της δικής τους πολυκατοικίας.
Στο μεταξύ, αυτοί σταμάτησαν και αρχίσαμε εμείς. Και με το "εμείς" εννοώ όλη τη πίσω πλευρά της πολυκατοικίας (όλοι φοιτητές). Σχόλια και κακό. Κάποιος πέταξε και την ιδέα να κάνουμε και συνέλευση πολυκατοικίας.
"Με τί σκοπό; :hmmm:" ρωτάω εγώ.
"Να βρούμε ατάκες να απαντάμε!"
Ψόφησα στο γέλιο...