Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#32491 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 May 2010 - 21:28

Κατι ασχετο... απο Γερμανια ειναι ο server?

υπαρχει μια εφαρμογη στον Firefox η οποια σου βγαζει σημαιουλα της χωρας στην οποια ειναι το καθε σαιτ που επισκεπτεσαι,την τελευταια φορ απου το χα κοιταξει ειχε γερμανικη σημαια:P

Υπάρχει και η εντολή tracert εδώ και καμιά 20ριά χρόνια... :tensai:

Επίσης υπάρχει η επιλογή να ρωτήσετε έναν mod/admin και να σας πει. Simple. :hero:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#32492 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 10 May 2010 - 22:06

Άσχετο, αλλά ξέρει κανείς αν υπάρχει καμιά πηγή, κανα τόρρεντ, για την σειρά του άλφα "Σκερτσάκια"; Όχι τα Σφηνάκια. Σκερτσάκια.
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#32493 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 May 2010 - 22:16

ή για τα μπακούρια;

#32494 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 May 2010 - 12:24

Όχι απλά δεν είχαν χιούμορ, τα περισσότερα. Γενικότερα τα αστεία τους.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#32495 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 11 May 2010 - 15:51

Εδώ και τρία τέταρτα δεν έχω σταματήσει το χαχάνισμα. Ένα ζευγάρι από την απέναντι πολυκατοικία έχει υψηλή λίμπιντο και η κοπέλα ακούγεται σε όοοολη τη γειτονιά. Κλειστά-ανοιχτά παράθυρα, η κραυγές της διαπερνούν τους τείχους! Όταν έρθει θα το καταλάβω, είναι σίγουρο. :hahaha:

Αλλά ρε παιδάκι μου, μέρα μεσημέρι; Τώρα θα μου πεις πότε δεν είναι κατάλληλη ώρα για σεξ...;

(Βέβαια, αυτό δε πιάνει μία μπροστά στο περσινό ζευγάρι, με το οποίο είχαμε ΚΑΙ εικόνα...)

Posted Image

#32496 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 May 2010 - 15:57

Εσύ πάντως είσαι σε καλύτερη μοίρα από μένα που έχω έναν κάφρο γείτονα που ρεύεται και τον ακούει όλο το τετράγωνο...Ειδικά το καλοκαίρι που είναι ανοιχτά όλα ακούω τους ήχους του εσωτερικού του κόσμου πεντακάθαρα :roar:

xbJ3b2w.jpeg

#32497 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 May 2010 - 16:03

Eγώ έχω μια αγέλη από πιτσιρίκια που ουρλιάζουν στην πυλωτή της πολυκατοικίας μου σαν δαιμονισμένα. Εδώ και κάποια χρόνια συμπάσχω απίστευτα με τον Ηρώδη. T^T

#32498 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 May 2010 - 16:07

Eγώ πάλι ζω μόνος μου ,στην έπαυλή μου με τους υπηρέτες μου και τα πολυτελή αυτοκίνητά μου.Το μόνο ενοχλητικό είναι όταν Ο Λόρδος John διοργανώνει κυνήγι αλεπούς και ακούγεται ως εδώ η οχλαγωγία.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#32499 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 May 2010 - 16:09

δεν φτανει που σας αφηνω και ζειτε στον πλανητη μου, εχετε και παραπονο...
ανοητοι θνητοι...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#32500 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 May 2010 - 16:12

Τώρα θα μου πεις πότε δεν είναι κατάλληλη ώρα για σεξ..

when other people are trying to sleep? D: I don't care for your pleasure when I lose my sleep..:roar: my neighbors were quite merciless.. :P

#32501 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 11 May 2010 - 16:13

Εδώ και τρία τέταρτα δεν έχω σταματήσει το χαχάνισμα. Ένα ζευγάρι από την απέναντι πολυκατοικία έχει υψηλή λίμπιντο και η κοπέλα ακούγεται σε όοοολη τη γειτονιά. Κλειστά-ανοιχτά παράθυρα, η κραυγές της διαπερνούν τους τείχους! Όταν έρθει θα το καταλάβω, είναι σίγουρο. :hahaha:

Αλλά ρε παιδάκι μου, μέρα μεσημέρι; Τώρα θα μου πεις πότε δεν είναι κατάλληλη ώρα για σεξ...;

(Βέβαια, αυτό δε πιάνει μία μπροστά στο περσινό ζευγάρι, με το οποίο είχαμε ΚΑΙ εικόνα...)

Μόνο σκούζει?? Καμιά ατάκα δεν έχει πετάξει ακόμα? :P
Posted Image
Posted Image

#32502 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 11 May 2010 - 16:45

when other people are trying to sleep? D: I don't care for your pleasure when I lose my sleep..:roar: my neighbors were quite merciless.. :P

Έλα καημένη, όταν η λίμπιντο χτυπάει κόκκινο δε γίνεται να κάνεις και τίποτα... Ελπίζω να τους πουν δύο λόγια οι κάτοικοι της δικής τους πολυκατοικίας.

Στο μεταξύ, αυτοί σταμάτησαν και αρχίσαμε εμείς. Και με το "εμείς" εννοώ όλη τη πίσω πλευρά της πολυκατοικίας (όλοι φοιτητές). Σχόλια και κακό. Κάποιος πέταξε και την ιδέα να κάνουμε και συνέλευση πολυκατοικίας.

"Με τί σκοπό; :hmmm:" ρωτάω εγώ.
"Να βρούμε ατάκες να απαντάμε!"

Ψόφησα στο γέλιο... :hihi2:

Posted Image

#32503 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 May 2010 - 16:50

Μπορείτε να τους κάνετε αυτό δώρο. Και εσείς θα βρείτε την ησυχία σας και αυτοί νέες προοπτικές για την αγαπημένη τους ασχολία. It s a win win situation.

#32504 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 11 May 2010 - 16:55

Εσεις παλι καλα που ακουτε ανθρωπους να συνουσιαζονται!! Οι γειτονες μ εχουν 2γατες που καθε βραδυ γινεται της τρελης :Crying2:!

Posted Image

#32505 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 May 2010 - 17:38

Έλα καημένη, όταν η λίμπιντο χτυπάει κόκκινο δε γίνεται να κάνεις και τίποτα... Ελπίζω να τους πουν δύο λόγια οι κάτοικοι της δικής τους πολυκατοικίας.

Στο μεταξύ, αυτοί σταμάτησαν και αρχίσαμε εμείς. Και με το "εμείς" εννοώ όλη τη πίσω πλευρά της πολυκατοικίας (όλοι φοιτητές). Σχόλια και κακό. Κάποιος πέταξε και την ιδέα να κάνουμε και συνέλευση πολυκατοικίας.

"Με τί σκοπό; :hmmm:" ρωτάω εγώ.
"Να βρούμε ατάκες να απαντάμε!"

Ψόφησα στο γέλιο... :hihi2:

που δεν σας καλεσαν .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]