Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 01:33
μιας απο τις καλυτερες της σαιζον // τοπ 3 ανετα
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 04:29
χάλια comic μέτρια εώς κακή ταινία
δεν είναι το nerdgasm που προμοτάρουν
ααααγκ

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 04:38
Ανελις την εχεις δει ? (ολη )
______________________________-
καλη ταινια ειναι αυτη :
http://www.youtube.com/watch?v=Ov3SMFCoyfQ μαλιστα ειναι το δευτερο μερος της ταινιας με τον ιδιο τιτλο . κατι σαν βιογραφια // πολεμικες τεχνες κτλ . και βεβαια το απαραιτητο ανατολικο στοιχειο,
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από laraska: 06 Μάιος 2010 - 04:54
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 06:49
φυσικά και ναι, δεν θα μιλούσα αν δεν την είχα δει (και μάλιστα την είδα στο σινεμά στην πρεμιέρα της.... )
το μόνο που είχε αυτή η ταινία ήταν σκηνές γέλιου (που αν είχες διαβάσει το κόμικ ήταν μάλλον χλιαρές), καλή ταινία για ποπκόρν ναι
καλή ταινία γενικά όχι

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 07:43
cosmote 2 for 1.Σιγά μην πληρώσουμε να το δούμε στο cinema... Για έξοδα είμαστε τώρα??
Στέλνεις ένα κενό sms στο 19019 και σου στέλνουν έναν κωδικό και έτσι τις Τετάρτες μπορείς να πας στα Village και να πληρώσουν 2 άτομα ένα εισιτήριο, το sms κοστίζει 1 ευρώ και επομένως συνολικά στοιχίζει 4,75€ το άτομο(αντί για 8,5€).
Γενικά, τώρα με την κρίση ψάχνω παντού να βρω προσφορές. Επίσης τσεκάρετε την κάρτα Αθηνόραμα club που σου δίνει εκπτώσεις σε αρκετά μέρη(θέατρα, σινεμά, ταβέρνες/εστιατόρια, bar/clubs κλπ), και αν έχετε κάποια κάρτα της τράπεζας Κύπρου είναι δωρεάν η συνδρομή αντί για 25€ το χρόνο που είναι κανονικά.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 10:03
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 10:10
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 11:13
Το κράτος δεν έχει καν την ανάγκη να συντηρεί τέτοιους εδώ που έχουμε φτάσει. Μας αφήνει και κάποιοι από εμάς κάνουν από μόνοι τους την μ*λακία. Εκτός αν τα 17 χρονα που πετούσαν τις μολότωφ είναι ασφαλίτες... Απλώς νομίζουν ότι θα υπάρχουν άτομα εκεί πίσω που τους επεφημούν.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 11:14
Όχι. Έχουμε βάλει στόχο τις 9001 σελίδες.2148 σελίδες thread!! ρε παιδιά δεν είναι ώρα να το κλείσετε αυτό και να ανοίξετε μάυρη τρύπα²;;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 11:17
http://gkarsoniera.blogspot.com/2010/05/552010.html?spref=fb +1
τέλος πάντων...
σοβαρά, ούτε καν οι ίδιοι δεν τα πιστεύουν πια αυτά που γράφουνε, τα καίνε όλα και μετά λένε πως φταίει η αστυνομία και τελειωσε το θέμα, easy job
σίγουρα έχει κάνει παρα πολλές ******** και η αστυνομία αλλα το έχουνε ξεχεσει το θέμα, τώρα πια ότι κακό και να γίνει λένε πως το έκαναν ασφαλίτες etc
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 11:38
εγραψα τους στιχους ακουγοντας το τραγουδι
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LiZwvB-ZoTk[/youtube]
Ονείρων θαμώνες,πήραν τα αισθήματα μας,τους βάλαν κανόνες και τα βγάλανε στη γύρα σα πόρνες
να τα πηδήξουν ή να τα σκοτώσουν τι προτιμάς;
Στην Ελλάς του 2006 κάτσε π.... να φας
μπας και πας λίγο μπροστά,γιατί η ηλιθιότητα πλέον μαζεύει ποσοστά
και των ρεπόρτερ τα φλάς,καθώς γίνεσαι υπόδειγμα μόνο αν τα ακουμπάς
και αν ντύνεσαι ακριβά,γιατί η ωραία εμφάνιση έγινε το κλειδί στη πόρτα
που σε οδηγεί ψηλά,μιλώντας πάντα κοινωνικά,γιατί ηθικά παίζουν πολλά
άστο για άλλη φορά, ή βγάλε τον εαυτό σου ψεύτη,
νιώθεις άλλος μα το ίδιο πρόσωπο στον καθρέφτη
το ίδιο μυαλό απο άχυρο,περιμένεις κάθε μέρα μέχρι να σου ρίξουν άκυρο
και δε κουνιέσαι,δε μιλάς
πεθαίνεις ακριβώς όπως την ώρα που γεννιέσαι
μες τα αίματα,τώρα πια σε έμαθα και ξέρω πως για τα λεφτά ******** άνθρωπε με ευκολία
μου το'πε η ίδια η ζωή,δε το΄δα σε βιβλία,αυτά μου πρόσφεραν μόνο υπνηλία
έγινα λεία στα σχολεία,για να με καθηλώσουν σε θρανία,τόσα ανούσια χρόνια
να χάνω τον καιρό μου,με μοναδικό σκοπό να βγώ και εγώ στην ανεργία
νιώθω αηδία...γιατί σκοτώνεις με τόσο βάρβαρο τρόπο άλλο ένα παιδί σου κοινωνία;
Νύχτες κενές,το πλύθος αναπαύεται κάτω απο κρατικές απειλές, οι φωνές
σιωπηλές,σε μια όπερα του χθές χαμένη,η συνείδηση σαν φάντασμα να την κρατάει στοιχειωμένη
ποιός σύζυγος κοιμάται;πες μου τελικά τι μένει,στο πάτωμα ένα πιστόλι με μια κάνη καπνισμένη;
ποιός σύζυγος κοιμάται,απο κείνους,ζούμε και οι δύο αδερφέ μου στην πόλη του κτήνους
με νύχια και με δόντια,με χέρια και με πόδια,της ζωής κρατάμε σταθερά,ως τώρα τα τιμόνια
και αν κάπου φρένο πάτησα,τώρα βάζω μπροστά για όλα τα χρόνια που στο τίποτα χαράμισα
στα σχολικά κλουβιά,στρέφω το βλέμμα στην απάτη που παίζει παντού σε κάθε γειτονιά
είναι κάτι που θολώνει το μυαλό σου,και για να δεις καθαρά,πρέπει μάτια και αυτιά να κλείσεις
και να νιώσεις την αλήθεια να γυρνά,τριγύρω μας,και εμείς πλάτη γυρνώντας
τρέχουμε προς την εξέλιξη,γελά ο διάολος μαζί μας,γιατί πλέον το μίσος δε σταματά
για δες....όλα για τα λεφτά,παιδιά είναι ορφανά κι άλλα φορείς του AIDS
είπα δες...στα μάτια μου την κόλαση μέσα στην οποία περιφέρεσαι,πάψε να κλαίς
και ορκίσου πως στα δύσκολα,πλάι μου θα ματώσεις τις γροθιές σου,όταν οι πρώτες σφαίρες πέσουν
δε σου εγγυάμαι ότι όλοι θα αντέξουν,μα θα'μαστε εκεί μέχρι να μας ρίξουν κάτω ή να μας δέσουν
οι ουρανοί με δάκρυα θα βρέξουνε,στη γη θα πέσουν σφαλιάρες,σαματάδες,παπάρες
οι μαύρες πένες εκφοβίσαν τους πάντες,δίνουνε φως,να μας λείπει
εξάλου πότε επιβίωναν μέσα στο φως οι λύκοι;
Κοιτάς απο την άκρη της πόλης,στα φώτα που δίνουν ζωή σε ένα άψυχο τοπίο
κάνεις βουτιά στο κενό...και ξυπνάς,σου φαίνεται αστείο,το πόσο εύκολα μπορείς
και εσύ να ανατραπείς απο τους συνεχείς κραδασμούς
έχουν βουλώσει τα αυτιά σου,και δεν ακούς τίποτα πια,ούτε καν την καρδιά σου
που καμιά φορά ξεχνιέται και αναχτυπά,σταματά...μα ζεις για να δείς το μετά
τι επιφυλάσει μυστικά,ποτέ δεν φεύγω,για απο λίγη,δε πάω μακρυά
μα θα'θελα να μάθω στο σχολείο,πως να συμπεριφέρομαι πίσω απο κάγκελα
την έκανα...ξέχασε με τώρα....πες πως πέθανα,με φάγαν οι σκέψεις αυτές
ακούς φωνές,αρκεί να πιστέψεις αυτές,μέρα τη μέρα...λεπτό το λεπτό
γυρνάω με τον πλανήτη μου γύρω απο τον ίδιο μου τον εαυτό,να με γνωρίσω λίγο πιο καλά
απο ότι χθές,σσσ....μη μιλάς καταγράφεται κάθε λέξη που λες,και λέω..στου κόσμου τον πάτο
ονειρεύομαι πως επιπλέω,δε βλέπω τίποτα νέο,και αν υπάρχει κάτι που μας κάνει μοναδικούς
είναι οτι μας βγαίνει πηγαίο,ελεύθεροι κόβουμε βόλτες,πάνω-κάτω σε μια μεγάλη αυλή
δημιουργήσαμε ανάγκες,που αν θες να τις καλύψεις,κάπως θα κάνεις απάτες
στη ζούγκλα του μπετόν,που κάποιοι μπάτσοι την είδαν προστάτες,και οχι μπελάδες
όπου κοιτάς άγνωστες φάτσες,χωρίζοντας ανθρώπους απο ζώα,συχνά με βάση τις ράτσες ή το χρώμα
φυτρώνει ο ρατσισμός μέσα απο οποιοδήποτε κόμμα,και μολύνει
ακόμα και τους πιο δυνατούς σκοτώνει η ηρωίνη,ως μέτοχος αποδυνάμωσης,της ενεργούς
μασαχουσίνης,σε τρύπες και ονειρεύεται τα ψέματα,αυτών που έχουν την τελευταία κουβέντα
νήματα κινούν,δεμένα πάνω σε ένα σύμβολο,που πιστοί προσκυνούν
όσα και αν κόψεις,απο την αρχή θα αναπτυχθούν,έτσι μένουμε στάσιμοι
σε μια κατάσταση...γεννιόμαστε,πεθαίνουμε άσημοι,και μισούμε απο συμπαράσταση...
*Δυστυχώς το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα του 2010 και όχι μόνο....
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 12:06
Γενικοτερα εχει ηδη τσεκαρει
Nana
Nodame Cantabile
Vampire Knight
the gentlemen's alliance
His and her circumstances
Princess Tutu(δεν ειμαι σιγουρος πως λεγεται ετσι)
kαι ψαχνει κατι πιο βαθυ και ποιοτηκο.
επηδη επι 1 ωρα ψαχνω το φορουμ και δεν βρισκω το τοπικ οπου θα επρεπε να κανω αυτο το ποστ,αν μπορειτε στειλτε μου οποιος ξερει καποιο τοπικ να ποσταρω εκει το ποστ μου η γενικοτερα Help needed.
ειναι αρρωστουλα αυτες τις μερες και θελω να της κανω εκπληξη
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 12:09