Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#32101 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 04 May 2010 - 21:44

Ψιλοβλακεία πάντως το τελευταίο του post...

Θυμήθηκε όλα τα άλλα και δεν είπε τον Kabamaru?!?!? :OMG3:
Αίσχος και ντροπή!! :burningbe3:
Posted Image
Posted Image

#32102 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 05 May 2010 - 00:39

όντας τελειως αμπαλος προσπαθουσα κατι μηνες να κανω το emulator tou psx να δουλεψει ... αλλα επειδη ημουν τελειως αμπαλος ποτε δεν καταφερα να φτιαξω το iso κτλ κτλ // τελικα το βρηκα ετοιμο καπου και το κατεβασα! προτεινω παιγνιδια :
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#32103 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 05 May 2010 - 07:13

Με την βενζίνη να έχει ξεπεράσει το 1,5€ το λίτρο έχει γίνει κι ένα καλό. Τα απογεύματα όταν γυρίζω από την δουλειά, η εθνική οδός είναι άδεια, όπως και σε άλλους δρόμους έχει πέσει αρκετά το μποτιλιάρισμα. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι ότι το πρωί συνεχίζει να έχει το ίδιο μποτιλιάρισμα...το απόγευμα γιατί βλέπω λοιπόν περίπου το 1/5 των αυτοκινήτων που είδα το πρωί ενώ πριν 2 μήνες περίπου είχε το ίδιο και χειρότερο μποτιλιάρισμα το απόγευμα;:hmmm:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#32104 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 05 May 2010 - 11:46

πλέον δουλεύουν περισσότερο, οπότε δεν τους πετυχαίνεις γιατί γυρνάνε πιο αργά
Posted Image

#32105 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 05 May 2010 - 12:10

Κάτι μου θυμίζει...

#32106 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 05 May 2010 - 12:36

Κάτι μου θυμίζει...

Posted Image
Posted Image

#32107 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 05 May 2010 - 12:48

Προφανώς δεν είχαμε όρεξη να τρολάρουμε ΚΑΙ εκεί.
Posted Image

#32108 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2010 - 12:59

Γιατί πού αλλού τρολάρατε?

edit : Αααα εννοείς για το αντίστοιχο θέμα εδώ...Αν δεν το λεγες δεν θα σκεφτόμουν ότι ήταν trolling... :/

xbJ3b2w.jpeg

#32109 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 May 2010 - 14:14

μόλις πήραν φωτιά κάτι αυτοκίνητα διπλα στο σπίτι μου. molotov! κάποια ζώα πέταξαν molotov σε ένα van και μετά που πήγε το πυροσβεστικό να σβήσει την φωτιά έκαψαν και αυτό. civilized country

EDIT: translate from italian using any translator :P

Edited by Azathoth, 05 May 2010 - 14:21.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#32110 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 05 May 2010 - 14:38

EDIT: translate from italian using any translator :P

:oo:
Τα κwλόπαιδα... Εκτέλεση θέλουν, επιτόπου...
Έχει γίνει καμία σύλληψη??
Ακούσατε τίποτα?

Τρεις νεκροί από την πυρκαγιά στην τράπεζα
Posted Image
Posted Image

#32111 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 May 2010 - 14:39

πολεμάνε για την ισότητα των ανθρώπων και σκοτώνουνε και τραυματίζουνε αθώους. στην θεσσαλονίκη λέει άρχισαν να σπάνε βιτρίνες σε μικρά μαγαζάκια πετώντας πέτρες.

#32112 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2010 - 14:59

Καλά για το ποιός πετάει τις μολοτοφ και ρίχνει τις πέτρες δεν είμαι και τόσο σίγουρη...Για τα δακρυγόνα όμως που είναι αποδεδειγμένα καρκινογόνα και τα ρίχνουν χρόνια δεν λέτε τίποτα...Τώρα γυρνούσα από τη δουλειά και κόντεψα να πεθάνω...Εμπάσει περιπτώσει κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις...

edit: Τώρα άκουσα για τους τρεις νεκρούς και έχω σοκαριστεί...Όποιος και αν έβαλε τη φωτιά του αξίζει θάνατος δια ανασκολωπισμού...Όπως και να έχει μην βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι 100.000 διαδηλωτές με μερικούς μαλ@κισμένους χουλιγκάνους...

Edited by mono, 05 May 2010 - 15:05.

xbJ3b2w.jpeg

#32113 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 May 2010 - 15:06

eh αν μέχρι και τώρα που πετάνε molotov αβέρτα σου φαίνεται περίεργο ότι απαντάνε οι αστυνόμοι με δακρυγόνα τότε θεωρώ ότι είσαι προκατειλημμένη εναντίον τους. δυστυχώς η ευτυχώς έτυχε να δω ένα από τα γεγονότα και σίγουρα δεν άρχισε πρώτα η αστυνομία την "επίθεση". αν σου φαίνεται περίεργο να πετάς δακρυγόνα σε ένα τσούρμο τρελών που όχι απλά πετάνε molotov σε αυτοκίνητα και σε τράπεζες αλλα και στα πυροσβεστικά...

..Εμπάσει περιπτώσει κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις...

btw i completely agree with that

EDIT:

edit: Τώρα άκουσα για τους τρεις νεκρούς και έχω σοκαριστεί...Όποιος και αν έβαλε τη φωτιά του αξίζει θάνατος δια ανασκολωπισμού...Όπως και να έχει μην βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι 100.000 διαδηλωτές με μερικούς μαλ@κισμένους χουλιγκάνους...

έλα όμως που δεν ήτανε λίγοι οι τρελάρες που πέταγαν τις molotov, αν ήτανε 2-3 εκεί πέρα έπρεπε να τους πιάσουνε οι ίδιοι η διαδηλωτές και να τους σπάσουνε στο ξύλο. εγώ πάντως είδα πολύ πολύ κόσμο μαζεμένο μαζί

#32114 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 05 May 2010 - 15:16

Ξέρετε,αν υπάρχουν κλάδοι που θα απεργήσουν αύριο ;

Posted Image

#32115 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 05 May 2010 - 15:17

Τωρα που μας πιασανε οι διεθνο-ευρωπαιοι τοκογλυφοι και τα παιδια του παπανδρεου να πιασουν ομηρους η μοιρα μας δεν αλλαζει...καταλαβαινω την αγανακτηση που νοιωθουμε αλλα οταν εχεις μια μολοτωφ στα χερια δεν ειναι αστεια πραγματα...ειτε την πετας σε αστυνομο ειτε σε σε ΑΝΟΙΧΤΟ καταστημα τραπεζας εισαι μ.....ας. Χεστηκα αν μου καψουν το αμαξι,αλλα αν παθει κατι καποιος δικος μου εχω καθε δικαιωμα να ανταποδωσω.