Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#31831 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 19:43

Ναί και από άλλους που γράψανε για αυτό είπανε ότι είναι μεγάλη βλακεία. Δεν θα προσπαθήσω να το δώ. Σίγουρα θα χάσω τον χρόνο μου. Δεν είμαι άλλωστε και τόσο του θρίλερ.
Το πρώτο όμως (του 2005) μου άρεσε πολύ :)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#31832 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 20:01

Σε άλλο τόνο να αναφέρω ότι το Kick Ass τα εσπαγε πάντως. Όταν το εβλεπα είχα ψοφήσει από το γέλιο. Πολύ πετυχημένη παρωδια των υπερηρωικών κόμιξ. Το θέλω και σε έντυπη μορφή. Και θέλω να υιοθετήσω το Hit Girl το οποίο ήταν μια γλύκα. ^^

#31833 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 20:13

πεςμουοτικανειςπλακα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#31834 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 20:15

me? όχι σοβαρά το λέω ότι μου άρεσε. Γιατί? :hihi2:

#31835 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 20:52

Σε άλλο τόνο να αναφέρω ότι το Kick Ass τα εσπαγε πάντως. Όταν το εβλεπα είχα ψοφήσει από το γέλιο. Πολύ πετυχημένη παρωδια των υπερηρωικών κόμιξ. Το θέλω και σε έντυπη μορφή. Και θέλω να υιοθετήσω το Hit Girl το οποίο ήταν μια γλύκα. ^^

Kαι πάνω που σήμερα διάβασα για την εν λόγω ταινία στο Athen's Voice και ψήνομαι να την δω. Το αντίστοιχο comic book κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από την Anubis απ' ότι διάβασα (που κυκλοφόρησε με αφορμή την ταινία, φαντάζομαι).

#31836 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 21:12

Kαι πάνω που σήμερα διάβασα για την εν λόγω ταινία στο Athen's Voice και ψήνομαι να την δω. Το αντίστοιχο comic book κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από την Anubis απ' ότι διάβασα (που κυκλοφόρησε με αφορμή την ταινία, φαντάζομαι).

Το αγόρασα (παρακαλώ ζηλέψτε):kakaka:
Σας στο συνιστώ ανεπιφύλακτα,ιδίως σε όσους απο εσας άρεσε η ταινία,σίγουρα θα σας αρεσει και το comic!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#31837 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 21:26

μην τον ακούτε το κόμικ είναι απαίσιο και τρισκατάρατοοοοο!!!:burningbe3:
*παραλήρημα*
στο τέλος θα πάθω κανά εγκεφαλικό εδώ μέσα
παίρνω των οματιών μου κ την κάνω, καληνύχτες

Δημοσιευμένη  εικόνα

#31838 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 21:39

Το Shura no Toki από πιό sub group να το πιάσω; Lunar, Mutsu, Aoi που είναι μαζί σε ένα μπατσάκι ή από a4e;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#31839 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 23:22

Είδα το the boat that rocked. Πολύ καλή ταινία με φοβερό soundtrack.

Το Kickass ήθελε να προκαλέσει μόνο για να προκαλέσει.
Spoiler: HUGE KICKASS SPOILER

#31840 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 23:39

σκεφτεστε παρα πολυ μερικοι, να το κοψετε. κριμα τον χρονο σας. η ταινια ειναι χαβαλες.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#31841 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 23:45

^ Το αυτό. Η ταινία δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Όλοι εκεί μέσα είναι καρικατούρες χαρακτήρων και μέσα από το τράβηγμα των απίστευτων κλισέ που παρουσιάζονται σε αυτού του είδους τις ιστορίες βγάζει γέλιο, και ενδεχομένως αν κάποιος θέλει ντε και καλά να στίψει το μυαλό του και κάποια σχόλια για το τι πραγματικά υπάρχει σε αυτού του είδους τις ιστορίες.

#31842 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 00:03

Για εσάς η Hitgirl έβγαλε γέλιο, εμένα δε μου άρεσε το πως η ταινία χειρίστηκε τη βία για να βγάλει γέλιο. Όχι ότι η βία δε βγάζει γέλιο αρκετές φορές.

Serestrum:Θα σκέφτομαι όσο θέλω. Δεν κόβεις εσύ καλύτερα το υφάκι;

#31843 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 00:05

Τώρα η σημαία είναι όντως αμερικάνικη; Μου θυμίζει λίγο την ελληνική, δεν ξέρω γιατί... :himitsu:
Posted Image
Free Image Hosting by ImageBam.com

Στο danbooru πάντως ( http://danbooru.donmai.us/post/show/656849/amayu-american_flag-blonde_hair-blue_eyes-boots-ch ) έχει το tag "american flag".

#31844 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 00:22

Για εσάς η Hitgirl έβγαλε γέλιο, εμένα δε μου άρεσε το πως η ταινία χειρίστηκε τη βία για να βγάλει γέλιο. Όχι ότι η βία δε βγάζει γέλιο αρκετές φορές.

Καλά ναι ότι είναι υποκειμενικό αυτό με το οποίο γελάει ο καθένας είναι το μόνο σίγουρο. Απλά αν το καλοσκεφτούμε χαρακτήρες στα πρότυπα της Hitgirl έχουμε δει, βλέπουμε και θα δούμε πολλές φορές ακόμη σε anime/manga/comics. Προσωπικά μου φαίνεται λίγο περίεργο που ενοχλεί μόνο εξαιτίας της αλλαγής μέσου (3D αντί για χαρτί/animation) ειδικά από την στιγμή που γίνεται σε σατηρικό κλίμα και όχι για να περάσει κάποιο πρότυπο.

#31845 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 00:30

Serestrum:Θα σκέφτομαι όσο θέλω. Δεν κόβεις εσύ καλύτερα το υφάκι;

ενα υφακι εχω και γω, τι σε ενοχλει το καημενο...

παντως σκεψου οσο θες, το βρισκω υποκριτικο ενας φαν shounen σειρων τιγκα στα 14χρονα που λυνουν τις διαφορες τους με βια, να τον ενοχλει μια ταινια που παρωδει βιαιους και γηϊνους υπερηρωες εναντια σε μια διεφθαρμενη κοινωνια...

ή φταιει που ηταν κοριτσακι και οχι αγορακι...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things