Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#31756 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 00:10

Διαχρονικη παιχνιδαραααα
και ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

Youtube Video

Dude, I love you!!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#31757 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 00:40

Youtube Video

Αυτή η κοπέλα και η δουλεία της είναι ο λόγος που δε πρέπει να πηγαίνω στο YouTube αργά το βράδυ. Πάει ο ύπνος μου... :uhh:

*πάει να κατεβάσει όλα τα κομμάτια της*

Δημοσιευμένη  εικόνα

#31758 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 10:04

Nezumi Senpai ο Ιαπωνας Φλωρινιωτης

[media]http://www.youtube.com/watch?v=T8IADQVP410[/media]

εχω λειωσει στο γελιο λεμε!:rofl::lol:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#31759 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 11:58

Spoiler:

Αυτή η κοπέλα και η δουλεία της είναι ο λόγος που δε πρέπει να πηγαίνω στο YouTube αργά το βράδυ. Πάει ο ύπνος μου... :uhh:

*πάει να κατεβάσει όλα τα κομμάτια της*

Την τύπισσα την είχα πετύχει πριν λίγο καιρό κι εγώ, όταν έψαχνα για διασκευές του αγαπημένου μου τραγουδιού από τις Final Fantasy σειρές, το You are not alone από FF IX. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο για τις δουλειές της.

E5VV38U.jpg

#31760 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 12:56

Διαχρονικη παιχνιδαραααα
και ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

Youtube Video

Ωπά; Nα κι άλλος ένας fan του Killer Instict! Σε πάω πολύ! :riiight:
Έχεις παίξει καθόλου την original arcade έκδοση στο MAME; Θα δεις αισθητή διαφορά με την SNES έκδοση από άποψης γραφικών κι animation (αν κι η SNES έκδοση ως port ήταν αρκετά επιτυχημένη ειδικά αν αναλογιστείς ότι επρόκειτο για 16-bit κονσόλα ενώ αρχικά είχε κυκλοφορήσει στα arcades για να κάνει επίδειξη δυνατοτήτων του αναμενού Ultra 64 που στην συνέχεια μετονομάστηκε το γνωστό σε όλους μας Nintendo 64).

#31761 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 15:48

Ωπά; Nα κι άλλος ένας fan του Killer Instict! Σε πάω πολύ! :riiight:
Έχεις παίξει καθόλου την original arcade έκδοση στο MAME; Θα δεις αισθητή διαφορά με την SNES έκδοση από άποψης γραφικών κι animation (αν κι η SNES έκδοση ως port ήταν αρκετά επιτυχημένη ειδικά αν αναλογιστείς ότι επρόκειτο για 16-bit κονσόλα ενώ αρχικά είχε κυκλοφορήσει στα arcades για να κάνει επίδειξη δυνατοτήτων του αναμενού Ultra 64 που στην συνέχεια μετονομάστηκε το γνωστό σε όλους μας Nintendo 64).

Φυσικα και την εχω παιξει!! ;)
Μακαρι να εβγαινε κατι ακομα πο αυτη τη σειρα.... :/

Tiger-stock-blog-header.jpg

#31762 DmJapan

DmJapan

音乐 , 音楽 , 음악

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 17:03

Φυσικα και την εχω παιξει!! ;)
Μακαρι να εβγαινε κατι ακομα πο αυτη τη σειρα.... :/

Πριν κάμποσα χρόνια και στις απαρχές του Xbox360 υπήρχε έντονη φημολογία για ένα Killer Instict 3 από την Rare αλλά η ιδέα εγκαταλείφθηκε κακήν κακώς. Κρίμα...
Overclocked Remix
Promoting videogame music as a form of art.
Δημοσιευμένη  εικόνα

孤單時有人把你想念...

#31763 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 20:00

[media]http://www.youtube.com/watch?v=9q4qwLknKag&feature=player_embedded[/media]

http://www.youtube.com/watch?v=mq3mLDAfiHM&feature=channel

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_1051.html

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από laraska: 22 Απρίλιος 2010 - 21:20

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#31764 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 22:28

Την τύπισσα την είχα πετύχει πριν λίγο καιρό κι εγώ, όταν έψαχνα για διασκευές του αγαπημένου μου τραγουδιού από τις Final Fantasy σειρές, το You are not alone από FF IX. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο για τις δουλειές της.

To You Are Not Alone είναι απίστευτο έτσι όπως το έχει κάνει, αλλά το αγαπημένο μου είναι αυτό:

Youtube Video

:nod:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#31765 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 23:30

Βλέπω την ταινία number 23 που είναι ένας τύπος που έχει ψύχωση με το 23...Κάνω ένα διάλειμμα, πατάω new posts στο φορουμ και το τελευταίο ποστ πάνω πάνω είχε ώρα δίπλα 00:23 :terror2:

xbJ3b2w.jpeg

#31766 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 23:34

Βλέπω την ταινία number 23 που είναι ένας τύπος που έχει ψύχωση με το 23...Κάνω ένα διάλειμμα, πατάω new posts στο φορουμ και το τελευταίο ποστ πάνω πάνω είχε ώρα δίπλα 00:23 :terror2:

Επισης σημερα εχει 23.

qzMHWHd.png

#31767 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 23:41

OH SHIT :terror2:

xbJ3b2w.jpeg

#31768 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 23:47

αν ήσουν και ένα χρόνο μικρότερη

#31769 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 23:50

laraska, όποτε βρίσκεις κάτι που σου άρεσε στο YouTube και νιώθεις την ανάγκη να το μοιραστείς μαζί μας, δίχως περιγραφή, δίχως σχέση με κάποια συζήτηση που γίνεται στο Black Hole, έτσι στο ξεκάρφωτο τελείως όπως συνηθίζεις, παρακαλώ να χρησιμοποιείς το Flash Videos thread, και όχι το Black Hole. Ευχαριστώ.

For the record, μετακινήθηκαν 8 posts, τα οποία έγιναν μέσα σε λιγότερο από μια βδομάδα. :sigh2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#31770 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 23:51

People people μην πιστεύετε στις αηδίες με τους αριθμούς.Οποιοσδήποτε έχει μια σχετική γνώση του αντικειμένου μπορεί να κάνει ότι θέλει και να σας πουλήσει φούμαρα.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.