Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#31681 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 18:43

κριμα
ειμαι απο θεσσαλονικη
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#31682 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 18:45

Ρακή και μυζηθρόπιτες >> you.

/thread

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#31683 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 18:46

Κι εγώ περαστικός ήμουν, αλλά τα περάσματα μου σπάνια δεν έχουν αλκοόλ. >_<

Κεννυ, κι εγώ προτιμώ από όλα το σπιτικό μου τσίπουρο αλλά είναι ανάλογα τη διάθεση το ποτό.
Btw, ο χειρότερος πονοκέφαλος που είχα χωρίς μεθύσι ήταν από μπύρες, ούζο-βυσινο και τσίπουρο, με αυτή τη σειρά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#31684 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 18:49

Ωραια, τωρα θα αρχισει παλι η Erisadesu να μου λεει οτι εχω θεματα στον αλκοολισμο αν πω και εγω την γνωμη μου....

ΤΣΚ!!
Θα συμφωνησω προσωπικα με τον Kenny, ρακομελο και μυζηθροπιτες = TEH WIN!!!

*οινομελο ειχα πιει στη Φλώρινα και ηταν παρα πολυ ωραιο!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#31685 luci

luci

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 18:52

κριμα
ειμαι απο θεσσαλονικη

Σαλονικα:blingeye2: γενικα δν ειχα βρει εκει οινομελα, αλλα αν εχεις υποψην σου ενα μαγαζι π λεγεται ραστωνη θα το βρεις εκει νομιζω. (ειναι λιγο πιο πανω απ την πλατεια αριστοτελους αν θυμαμαι καλα)

#31686 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 19:06

ναι τη ξερω τη ραστωνη. απο τα πρωτα κρασαδικα που ανοιξε εκει πανω. στο πρωτο ετος την τιμουσα πολυ συχνα αλλα τωρα με ενοχλει παρα πολυ η βαβουρα του κοσμου και η απιστευτη καπνα. πλεον πηγαινω μονο σε περιοδους γορτων που εχουν φυγει οι πολλοι φοιτητες. κατα τα αλλα προτιμαω διαφορα τριγυρω κρασαδικα που ειναι και πιο ανθρωπινα και πιο φτηνα (η ραστωνη εχει γινει πολυ trendy και εχει ακριβινει πολυ).
δεν εχει οινομελο btw
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#31687 DmJapan

DmJapan

音乐 , 音楽 , 음악

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 19:11

οινόμελο > ρακόμελο

Μακράν.
Overclocked Remix
Promoting videogame music as a form of art.
Δημοσιευμένη  εικόνα

孤單時有人把你想念...

#31688 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 19:32

Androghost, φαινομενικά έχει οινόμελο στο Νηπιαγωγείο, αλλά δεν ξέρω που είναι...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#31689 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 21:26

το είχα πετύχει αλλά δεν ήξερα ότι είναι αυτό...

Λοιπόν παίζει το Spead Racer στο Star....εντάξει σε πολλούς δεν άρεσε αλλά
είναι βασισμένη σε anime την έκαναν οι Whaichovski και παίζουν ηθοποιοί απο όλο τον κόσμο...
και την ΑΓΑΠΑΩ...

Μόλις κατέβασα και είδα την ταινία. Οκ, απλά δεν υπάρχει. Στυλ και σωστά εφέ, αγωνία και καταιγιστική δράση, βασισμένη σε anime που αποδόθηκε σωστά, λουστραρισμένη και σουρεαλιστική, ότι και να πεις είναι λίγο.

Αδιαμφισβήτητος αστέρας και πρωταθλητής, εννοείται, αυτός:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#31690 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 23:17

θεός ο μικρός θεός.

#31691 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 03:55

Ελατε Πατρα, Οντα για οινομελα :tensai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#31692 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 10:15

Spoiler: tldr

Oκ έχω ανησυχήσει λιγάκι... Ελπίζω να μην ισχύει αυτό που γράφεται...

#31693 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 10:27

....δηλαδη ετσι οπως λεει περιπου στους 100.000 και βαλε χρηστες θα πανε φυλακη?
δεν καταλαβα!!! Οο

δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει αυτο...

Tiger-stock-blog-header.jpg

#31694 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 10:45

Δεν θα πάνε φυλακή αλλά θα τους επιβληθούν πρόστιμα...Οι απλοί χρήστες δεν κινδυνεύουν, δηλαδή αυτοί που κατεβάζουν...Ενδεικτικά ο λόγος...

Στη συνέχεια ερχόμαστε στο χρήση που επισκέπτεται τέτοιου τύπου ιστοσελίδες ή εκτελεί προγράμματα online ανταλλαγής αρχείων, εντοπίζει τραγούδια της αρεσκείας του, και τα κατεβάζει στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του. Ο χρήστης αυτός, εφόσον τα μουσικά έργα τα αντιγράφει για προσωπική του χρήση και μόνο, και όχι για παραπέρα εκμετάλλευσή τους, δεν παρανομεί. Η "αντιγραφή" αυτή επιτρέπεται από το ισχύον νομικό πλαίσιο, και δεν προσβάλει κανένα δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Από την άλλη αν κατάλαβα καλά αυτό ισχύει μόνο για τους ελληνικούς torrent trackers και όχι για αυτούς του εξωτερικού...

Πάντως με χώρες του εξωτερικού ήδη να νομιμοποιούν το download/upload και με τόσους χιλιάδες χρήστες οποιαδήποτε μέτρα θέλουν να περάσουν ακόμα και να ψηφιστούν είναι δύσκολο να εφαρμοστούν...

xbJ3b2w.jpeg

#31695 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 11:05

Βασικά δεν έκανες bold το σημαντικότερο

Ενημερώστε άμεσα όλους τους γνωστούς σας. Το θέμα πρέπει να πάρει διαστάσεις άμεσα. Διαδώστε το άμεσα!!!

Μυρίζει chain mail. Γενικολογίες, συνδιασμός Ελληνικής δημοσιογραφίας και ειδήσεων από το insomnia, συν ανώνυμο ποστ σε blog τύπου troktiko. Επίσης κάτι άλλο, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι ελάχιστα άτομα και εδώ σύμφωνα με το άρθρο μιλάμε για terrabytes δεδομένων [λαλ γατ] plus bonus 100gbyte logs από τους ISP's, νταξ σε μερικά χιλιάδες χρόνια που θα χουν φιλτράρει τα δεδομένα θα αρχίσω να ανησυχώ.:roar:
rsrGbGx.gif