Btw μόλις θυμήθηκα και κάτι παρόμοιο που χα κάνει μικρός με ένα φίλο μου.Πρέπει να πήγαινα δημοτικό.Ήμασταν διακοπές και παίζαμε έξω στο μπαλκόνι.Επειδή είχε αρκετές μύγες τις χτυπούσαμε με τη μυγοσκοτώστρα αλλά τόσο όσο να ζαλιστούν αλλά μη πεθάνουν.Μετά τις πιάναμε και τις κλείναμε σε ένα κουτάκι θησαυρού από κάτι Playmobil που είχα.Τελικά είχα την ιδέα να πετάξουμε το κουτί(στο οποίο είχαμε μαζέψει κανά 15αρι μύγες) σε ένα κουβά με νερό ώστε να τις πνίξουμε.Ωραίες εποχές
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 11 April 2010 - 01:21
Btw μόλις θυμήθηκα και κάτι παρόμοιο που χα κάνει μικρός με ένα φίλο μου.Πρέπει να πήγαινα δημοτικό.Ήμασταν διακοπές και παίζαμε έξω στο μπαλκόνι.Επειδή είχε αρκετές μύγες τις χτυπούσαμε με τη μυγοσκοτώστρα αλλά τόσο όσο να ζαλιστούν αλλά μη πεθάνουν.Μετά τις πιάναμε και τις κλείναμε σε ένα κουτάκι θησαυρού από κάτι Playmobil που είχα.Τελικά είχα την ιδέα να πετάξουμε το κουτί(στο οποίο είχαμε μαζέψει κανά 15αρι μύγες) σε ένα κουβά με νερό ώστε να τις πνίξουμε.Ωραίες εποχές

Posted 11 April 2010 - 12:19
Τι κάνει κανείς όταν βαριέται
χεχε.... σαν τη μυγα στο σκατο που λεμε...
κατι τετοιο εκανα και εγω μικρος αλλα με τους κρεμυδοφαγους. τους επιανα τους εκαιγα τα ποδια, και σιγα σιγα ολο το σωμα.
(poor insects) R.I.P
Posted 11 April 2010 - 12:53

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 11 April 2010 - 12:54
Posted 11 April 2010 - 13:26
Posted 11 April 2010 - 13:45
Το πιο ωραίο ηταν οι μάχες κόντρα στα μυρμήγκια. Έπαινες ενα μεγάλο έντομο και το έριχνες στη μυρμηγκοφωλιά. Η μάχη που ακολουθούσε ηταν επική. Πόσα σκαθάρια, κάμπιες και ακρίδες συμμετείχαν στις εντομομαχίες ως άλλοι μονομάχοι.
Εγω στον κηπο ειχα τα καφε μυρμηγκια τα οποια τρωγαν τα παντα. Ενω 'οι τουρκοι' ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα. Αλλα δεν κολωνουν σε τιποτα. Οι ελληνες δηλ. Τα μαυρα μυρμηγκια ειναι 'καρποφαγα'.
Τα εβαζα να αναμετρηθουν.
Με τα καφε μυρμηγκια ειχα μια ιδιαιτερη σχεση ομως. Σχεδον 6 χρονια κρατησε η φωλια τους πριν αλλαξει ο κηπος.
Με το χαμο τους εσβησε ενα κομματι της παιδικοτητας μου
Posted 11 April 2010 - 14:06
Posted 11 April 2010 - 14:19
Posted 11 April 2010 - 14:29
Posted 11 April 2010 - 14:50
Εγώ έπιανα τζιτζίκια, τους έκοβα τα φτερά, και τα πετούσα στις γάτες, οι οποίες τα βρίσκανε πολύ νόστιμα. Good times.
Ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ.
BTW ,έχεις πιάσει ποτέ σου πράσινο τζιτζίκι;Είναι τότε που πάνε να αλλάξουν κέλυφος.
Εγω στον κηπο ειχα τα καφε μυρμηγκια τα οποια τρωγαν τα παντα. Ενω 'οι τουρκοι' ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα. Αλλα δεν κολωνουν σε τιποτα. Οι ελληνες δηλ. Τα μαυρα μυρμηγκια ειναι 'καρποφαγα'.
Τα εβαζα να αναμετρηθουν.
Με τα καφε μυρμηγκια ειχα μια ιδιαιτερη σχεση ομως. Σχεδον 6 χρονια κρατησε η φωλια τους πριν αλλαξει ο κηπος.
Με το χαμο τους εσβησε ενα κομματι της παιδικοτητας μου
Eγώ πάλι τα μυρμήγκια τα έτρωγα.Είναι πολύ παράξενη αίσθηση να περπατάνε πάνω στο γλώσσα σου...
Δεν σας λέω τι έκανα στα βατραχάκια όμως γιατί μετά θα φωνάζουν οι φιλόζωοι...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 11 April 2010 - 14:54
Εγω θα σας πω κατι που εκανα μικρος αλλα μπορει να με μισησετε... ειχα ενα γατακι στο χερι μου και το κρατουσα απ την ουρα...το σηκωσα ψηλα και αρχισα να το κανω σβουρες...ε καποια στιγμη το γατακι πεταξε μακρια...ομως guess what?! η ουρα με εμεινε στο χερι...
Μην έρθεις ποτέ στην Πάτρα...seriously...

Does this darkness have a name?
Posted 11 April 2010 - 15:26
Εγω θα σας πω κατι που εκανα μικρος αλλα μπορει να με μισησετε... ειχα ενα γατακι στο χερι μου και το κρατουσα απ την ουρα...το σηκωσα ψηλα και αρχισα να το κανω σβουρες...ε καποια στιγμη το γατακι πεταξε μακρια...ομως guess what?! η ουρα με εμεινε στο χερι...
Εμένα μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο.... είχα ένα σκιουράκι το οποίο το είχα αφήσει ελεύθερο στο δωμάτιο μου και το σκασμένο είχε μπει μέσα στον εκτυπωτή... και δεν έβγαινε... αποφάσισα να το τραβήξω από την ουρά and guess what μου έμεινε και έμενα η ουρά στο χέρι
Posted 11 April 2010 - 17:54
Posted 11 April 2010 - 17:57