Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#31471 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 11 April 2010 - 01:21

Τι κάνει κανείς όταν βαριέται:borednn9:

Btw μόλις θυμήθηκα και κάτι παρόμοιο που χα κάνει μικρός με ένα φίλο μου.Πρέπει να πήγαινα δημοτικό.Ήμασταν διακοπές και παίζαμε έξω στο μπαλκόνι.Επειδή είχε αρκετές μύγες τις χτυπούσαμε με τη μυγοσκοτώστρα αλλά τόσο όσο να ζαλιστούν αλλά μη πεθάνουν.Μετά τις πιάναμε και τις κλείναμε σε ένα κουτάκι θησαυρού από κάτι Playmobil που είχα.Τελικά είχα την ιδέα να πετάξουμε το κουτί(στο οποίο είχαμε μαζέψει κανά 15αρι μύγες) σε ένα κουβά με νερό ώστε να τις πνίξουμε.Ωραίες εποχές:Blissfull:

Attached Files

Posted Image

#31472 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 11 April 2010 - 12:19

Τι κάνει κανείς όταν βαριέται:borednn9:

Btw μόλις θυμήθηκα και κάτι παρόμοιο που χα κάνει μικρός με ένα φίλο μου.Πρέπει να πήγαινα δημοτικό.Ήμασταν διακοπές και παίζαμε έξω στο μπαλκόνι.Επειδή είχε αρκετές μύγες τις χτυπούσαμε με τη μυγοσκοτώστρα αλλά τόσο όσο να ζαλιστούν αλλά μη πεθάνουν.Μετά τις πιάναμε και τις κλείναμε σε ένα κουτάκι θησαυρού από κάτι Playmobil που είχα.Τελικά είχα την ιδέα να πετάξουμε το κουτί(στο οποίο είχαμε μαζέψει κανά 15αρι μύγες) σε ένα κουβά με νερό ώστε να τις πνίξουμε.Ωραίες εποχές:Blissfull:

χεχε.... σαν τη μυγα στο σκατο που λεμε...

κατι τετοιο εκανα και εγω μικρος αλλα με τους κρεμυδοφαγους. τους επιανα τους εκαιγα τα ποδια, και σιγα σιγα ολο το σωμα.

(poor insects) R.I.P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#31473 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 11 April 2010 - 12:53

Εγώ έπιανα τζιτζίκια, τους έκοβα τα φτερά, και τα πετούσα στις γάτες, οι οποίες τα βρίσκανε πολύ νόστιμα. Good times. :twisted:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#31474 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 April 2010 - 12:54

αξιαγαπητα παιδακια... γουτσου γουτσου...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#31475 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 11 April 2010 - 13:26

Το πιο ωραίο ηταν οι μάχες κόντρα στα μυρμήγκια. Έπαινες ενα μεγάλο έντομο και το έριχνες στη μυρμηγκοφωλιά. Η μάχη που ακολουθούσε ηταν επική. Πόσα σκαθάρια, κάμπιες και ακρίδες συμμετείχαν στις εντομομαχίες ως άλλοι μονομάχοι.

#31476 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,281 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 April 2010 - 13:45

Το πιο ωραίο ηταν οι μάχες κόντρα στα μυρμήγκια. Έπαινες ενα μεγάλο έντομο και το έριχνες στη μυρμηγκοφωλιά. Η μάχη που ακολουθούσε ηταν επική. Πόσα σκαθάρια, κάμπιες και ακρίδες συμμετείχαν στις εντομομαχίες ως άλλοι μονομάχοι.

Εγω στον κηπο ειχα τα καφε μυρμηγκια τα οποια τρωγαν τα παντα. Ενω 'οι τουρκοι' ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα. Αλλα δεν κολωνουν σε τιποτα. Οι ελληνες δηλ. Τα μαυρα μυρμηγκια ειναι 'καρποφαγα'.
Τα εβαζα να αναμετρηθουν.
Με τα καφε μυρμηγκια ειχα μια ιδιαιτερη σχεση ομως. Σχεδον 6 χρονια κρατησε η φωλια τους πριν αλλαξει ο κηπος.

Με το χαμο τους εσβησε ενα κομματι της παιδικοτητας μου

#31477 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 April 2010 - 14:06

Eγώ όταν βαριόμουν σαν πιτσιρικα βασάνιζα το ξαδερφάκι μου. Δεν είχα σκεφτεί όμως να του κάνω όλα αυτά που κάνατε στα έντομα. Damn αισθάνομαι πολύ πίσω. Εϊναι και το ότι είχε γαιδουροφωνούλα που αν και το έκανε δίκαιο και ευγενές ως θύμα εντούτοις θα ειδοποιούσε τους γονείς. >_<

#31478 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 April 2010 - 14:19

Με κάνετε να αισθάνομαι τόσο καλός άνθρωπος...Ευχαριστώ :nod2:

xbJ3b2w.jpeg

#31479 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 11 April 2010 - 14:29

Εγω θα σας πω κατι που εκανα μικρος αλλα μπορει να με μισησετε... ειχα ενα γατακι στο χερι μου και το κρατουσα απ την ουρα...το σηκωσα ψηλα και αρχισα να το κανω σβουρες...ε καποια στιγμη το γατακι πεταξε μακρια...ομως guess what?! η ουρα με εμεινε στο χερι...:ureshii:

2bbd14fc.jpg

#31480 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 April 2010 - 14:50

Εγώ έπιανα τζιτζίκια, τους έκοβα τα φτερά, και τα πετούσα στις γάτες, οι οποίες τα βρίσκανε πολύ νόστιμα. Good times. :twisted:

Ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ.
BTW ,έχεις πιάσει ποτέ σου πράσινο τζιτζίκι;Είναι τότε που πάνε να αλλάξουν κέλυφος.

Εγω στον κηπο ειχα τα καφε μυρμηγκια τα οποια τρωγαν τα παντα. Ενω 'οι τουρκοι' ειναι αποκλειστικα σαρκοφαγα. Αλλα δεν κολωνουν σε τιποτα. Οι ελληνες δηλ. Τα μαυρα μυρμηγκια ειναι 'καρποφαγα'.
Τα εβαζα να αναμετρηθουν.
Με τα καφε μυρμηγκια ειχα μια ιδιαιτερη σχεση ομως. Σχεδον 6 χρονια κρατησε η φωλια τους πριν αλλαξει ο κηπος.

Με το χαμο τους εσβησε ενα κομματι της παιδικοτητας μου

Eγώ πάλι τα μυρμήγκια τα έτρωγα.Είναι πολύ παράξενη αίσθηση να περπατάνε πάνω στο γλώσσα σου...

Δεν σας λέω τι έκανα στα βατραχάκια όμως γιατί μετά θα φωνάζουν οι φιλόζωοι...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#31481 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 11 April 2010 - 14:54

Εγω θα σας πω κατι που εκανα μικρος αλλα μπορει να με μισησετε... ειχα ενα γατακι στο χερι μου και το κρατουσα απ την ουρα...το σηκωσα ψηλα και αρχισα να το κανω σβουρες...ε καποια στιγμη το γατακι πεταξε μακρια...ομως guess what?! η ουρα με εμεινε στο χερι...:ureshii:

Μην έρθεις ποτέ στην Πάτρα...seriously...:madtodeath::madtodeath:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#31482 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 11 April 2010 - 15:26

Εμένα μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο.... είχα ένα σκιουράκι το οποίο το είχα αφήσει ελεύθερο στο δωμάτιο μου και το σκασμένο είχε μπει μέσα στον εκτυπωτή... και δεν έβγαινε... αποφάσισα να το τραβήξω από την ουρά and guess what μου έμεινε και έμενα η ουρά στο χέρι :OMG3::OMG3:....εεε δεν φταίμε εμείς που οι ουρές κόβονται τόσο εύκολα....I regretted that squirrels without tail aren't kawai at all..

#31483 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 11 April 2010 - 15:39

Πολύ φιλόζωοι μαζεύτηκαν.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#31484 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 11 April 2010 - 17:54

Οκ με τα εντομα, που πολλαπλασιαζονται με τη ταχυτητα του φωτος, αλλα οχι και τα ζωακια.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#31485 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 April 2010 - 17:57

εγω καποτε πιεσα τον σονγκοκου να βγαλει την ουρα του γιατι καμια φορα δεν μου αφηνε χωρο στο δωματιο .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]