Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#31441 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 09 April 2010 - 14:59

R.U.S.E. RULES

Τόσο καλό είναι??
Παρόμοιο με τα Supreme Commander δεν είναι?
Συνέχισε εδώ για να είμαστε ok.
Posted Image
Posted Image

#31442 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 09 April 2010 - 15:08

http://osxdaily.com/2009/11/27/chinese-character-input-in-mac-os-x/

Πως μου χε ξεφύγει τόσο καιρό;

Το δοκίμασα και δουλεύει πολύ καλά.Επιτέλους θα μπορώ να κάνω search στο λεξικό τα kanji που δε ξέρω:joyful:

Posted Image

#31443 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 09 April 2010 - 15:47

Youtube Video

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#31444 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 09 April 2010 - 18:50

για πανω απο 18 .σαουντρακ γνωστης ταινιας ντιβιντι

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#31445 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 09 April 2010 - 19:01

[media]http://www.youtube.com/watch?v=fliDB82540g&NR=1[/media]
phmava.php

#31446 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 09 April 2010 - 19:19

για πανω απο 18 .σαουντρακ γνωστης ταινιας ντιβιντι

Καλό κομμάτι
Posted Image

#31447 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 09 April 2010 - 20:32

Βλεπω οτι δημιουργηθηκε μια ενταση μεταξυ Saf520 k Erebos.Ισως φταιει το γεγονος οτι εγω απο μερους μου δεν εδωσα επαρκεις πληροφοριες.
Εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη κ οσες φορες εψαξα στο google για πληροφοριες σχετικες με ερασιτεχνες που θελουν να ξεκινησουν να ασχολουνται με το αθλημα,δεν βρηκα τιποτα.Οπως ποσταρε κ ο Ερεβος,μονο ενημερωσεις για τις υπαρχοντες ομαδες(τον ΑΡΗ δεν θυμαμαι να μου τον εμφανιζε για καποιο λογο) κ για πρωταθληματα βρηκα.Τωρα που γνωριζω ομως οτι εχει ομαδα ο ΑΡΗΣ,θα το ψαξω λιγο περισοοτερο κ ισως προκειψει κατι.
Ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν με το θεμα.Δεν ειναι αναγκη να δημιουργειται ζητημα για κατι τοσο απλο.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#31448 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 April 2010 - 00:18

South Park, ποτέ δεν θα σταματήσει να με εκπλήσσει αυτή η σειρά

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LFhiqDYvdzY[/youtube]

:hahaha: :lol:

E5VV38U.jpg

#31449 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 10 April 2010 - 00:22

Τι να πω και εγώ που ξεκίνησα να βλέπω to grave of the fireflies? Προβλήματα, προβλήματα :roar:

Ταινια δεν ειναι αυτο?
Πρεπει καποια στιγμη να τη δω, ειναι και στο top250 imdb

Posted Image

#31450 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 10 April 2010 - 00:26

Yeap πρέπει. Είναι από τις καλύτερες ταινίες anime που υπάρχουν. Όχι μόνο στον τεχνικό τομέα αλλά κυρίως σε θέματα πλοκής και διαχρονικότητας. Οι καταστάσεις που περιγράφει πιθανότατα έχουν συμβεί πολλές φορές και θα συμβούν άλλες τόσες. Και περνάει απίστευτα συναισθήματα ακόμη και στους πιο ψύχραιμους χοντρόπετσους θεατές.

Τρέχεις ^^

#31451 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 10 April 2010 - 00:30

Τελευταία με απασχολεί το ερώτημα "Εαν από τότε που ανακαλύφθηκε ο λόγος βλέπουμε ξύλο η όχι ? ". Από την μια πλευρά μπορούμε πλέον και διαπραγματευόμαστε και να συμβιώνουμε ειρηνικά με τον λόγο, από την άλλη έαν κανείς δεν μιλούσε, δεν θα υπήρχαν καβγάδες και δεν θα έπεφτε ξύλο. Δεν ξέρω προβληματίζομαι ακόμα.....
Posted Image

#31452 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 10 April 2010 - 00:34

πιες κατι...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#31453 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 10 April 2010 - 01:05

Yeap πρέπει. Είναι από τις καλύτερες ταινίες anime που υπάρχουν. Όχι μόνο στον τεχνικό τομέα αλλά κυρίως σε θέματα πλοκής και διαχρονικότητας. Οι καταστάσεις που περιγράφει πιθανότατα έχουν συμβεί πολλές φορές και θα συμβούν άλλες τόσες. Και περνάει απίστευτα συναισθήματα ακόμη και στους πιο ψύχραιμους χοντρόπετσους θεατές.

Τρέχεις ^^

Επίσης μην περιμένεις μια ταινία όπου θα πεις, πω πω τι γ****ο πράγμα είδα τώρα. Τέλος πάντων δες την και θα καταλάβεις.

Τελευταία με απασχολεί το ερώτημα "Εαν από τότε που ανακαλύφθηκε ο λόγος βλέπουμε ξύλο η όχι ? ". Από την μια πλευρά μπορούμε πλέον και διαπραγματευόμαστε και να συμβιώνουμε ειρηνικά με τον λόγο, από την άλλη έαν κανείς δεν μιλούσε, δεν θα υπήρχαν καβγάδες και δεν θα έπεφτε ξύλο. Δεν ξέρω προβληματίζομαι ακόμα.....

Βασικά το ξύλο είναι αναπόφευκτο είτε μιλάμε είτε όχι :canthelp:
phmava.php

#31454 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 April 2010 - 01:50

Με τη βοήθεια του Λόγου το κοινό ξυλίκι μετατράπηκε σε μαζικές εξοντώσεις. Δεν φταίει το εργαλείο βέβαια αλλα ο χειριστής του.

#31455 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 10 April 2010 - 01:53

Πρωτα ανακαλυφθηκε το ξυλο κ μετα ο λογος(για τον γραπτο η τον προφορικο λογο μιλας;;)!!

Posted Image