Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 06 April 2010 - 19:13

Posted 06 April 2010 - 19:28
downloading now........Και που λέτε, μόλις είδα το How to Train Your Dragon... το οποίο περίμενα να είναι κάτι το μέτριο, το corny, το γεμάτο αναφορές στη ποπ κουλτούρα σε μια μάταιη προσπάθεια να το κάνουν αστείο και φτηνοέξυπνο...
Χαίρομαι πολύ που έκανα λάθος. Δε περίμενα να είναι τόσο καλή ταινία... αλλά είναι τόοοοσο καλή ταινία!
Με κάθε ευκαιρία, δείτε τη. Αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω (και μια υποψηφιότητα παρακαλώ, Ακαδημία!). Αν και η Pixar δε μίλησε ακόμα, αυτή είναι μια από τις καλύτερες ταινίες animation της χρονιάς, κατ'εμέ.
Youtube Video
Posted 06 April 2010 - 19:47
1η φωτογραφια απο την Αφρικη.
Μοαρ το καμ!!!
Posted 06 April 2010 - 20:11
[media]http://www.youtube.com/watch?v=lAl28d6tbko&feature=player_embedded[/media]
θέλω και εγώ αυτο το μπλέντερ.
Posted 06 April 2010 - 22:56
8ελω!

Posted 06 April 2010 - 22:57
Spoiler:
επικο το βιντεακι... απειρα respect στον ατομο...ειχα λιωσει στα γελια...
Posted 07 April 2010 - 00:23
[media]http://www.youtube.com/watch?v=5rXPrfnU3G0&feature=player_embedded[/media]
Πόσο fail ήταν οι πυροβολητές?? Να περνάνε τις φωτογραφικές για AK-47s...
"oh look, RPG!!" . . .
Posted 07 April 2010 - 09:57
Εγω αυτό που καταλαβα είναι οτι αυτοι οι στρατιωτες ήταν ίσως απο τα πιο διεστραμενα πλασματα του πλανητη, και εκαναν περιπολια για να βρουν κοσμο να σκοτωσουν, ψαχνοντας την παραμικρη αφορμη(οπως εδω που θεωρησαν τις καμερες οπλα) Ενας εκανε σχολιο οτι τώρα που τελειωσε και σκοτωσε 8 ατομα, ηθελε να παει αλλου να βρει κανα αλλο στόχο.
Δεν με προβληματιζουν παντως τοσο οι στρατιωτες, όσο η μιση αμερικη, που είναι με το μέρος τους, και νομιζουν οτι ολα λειτουργουν σωστα. Ποσο σκατομυαλος μπορεί να είναι ένας λαος? Πώς το καταφεραν και τους επεισαν?
Posted 07 April 2010 - 14:21
Mε διαφορά το καλύτερο φινάλε που 'χω δει σε κινηματογραφική ταινία.
Youtube Video
Monty Python = κλασσική αξία.
Posted 07 April 2010 - 14:32
Το αστείο με αυτό το video που μοιαζει με "RPG" είναι ότι πεταγονται κάτι κλανιές αμερικάνοι που θεωρούν ότι οι στρατιωτες έκαναν το καθηκον τους, και απλως οι νεκροι ρεπορτερς και τα τραυματισμένα παιδια ήταν ενα μικρολαθακι, μιας και ολοι οι αλλοι που σκοτωθηκαν ήταν κακοι τρομοκρατες!(ακομη και αν ο λογος που ξεκινησαν να πυροβολανε ήταν οι 2 καμερες τις οποιες μπερδεψαν με οπλα, και θεωρησαν οποιοδηποτε σε ακτινα 10 μετρων τρομοκρατη)
Εγω αυτό που καταλαβα είναι οτι αυτοι οι στρατιωτες ήταν ίσως απο τα πιο διεστραμενα πλασματα του πλανητη, και εκαναν περιπολια για να βρουν κοσμο να σκοτωσουν, ψαχνοντας την παραμικρη αφορμη(οπως εδω που θεωρησαν τις καμερες οπλα) Ενας εκανε σχολιο οτι τώρα που τελειωσε και σκοτωσε 8 ατομα, ηθελε να παει αλλου να βρει κανα αλλο στόχο.
Δεν με προβληματιζουν παντως τοσο οι στρατιωτες, όσο η μιση αμερικη, που είναι με το μέρος τους, και νομιζουν οτι ολα λειτουργουν σωστα. Ποσο σκατομυαλος μπορεί να είναι ένας λαος? Πώς το καταφεραν και τους επεισαν?
πιστεψε με απο Ελληνες αν γινοταν θα υπηρχαν εξισου πολλα ατομα τα οποια θα τους δικαιολογουσαν. το περιστατικο με την παρελαση και τα απανθρωπα συνθηματα που ακουστηκαν δεν ειναι και πολυ μακρια και μας το θυμιζει
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 07 April 2010 - 15:51
[media]http://www.youtube.com/watch?v=_ZVZGwdA7-Q[/media]
Aν και τον γνώριζα από παλιά ως τίτλο δεν είχε τύχει να δω ποτέ μου ούτε ένα screenshot. T' ότι έχει πάρει Excellence Award for Interactive Art στo Japan Media Arts Festival το 1999 μου φαίνεται άκρως ανησυχητικό. Δεν λέω, λατρεύω τα περίεργα παιχνίδια όπως το Katamari Damacy, το Muscle March, το Parodious κ.ο.κ. αλλά αυτό πιά...
Posted 07 April 2010 - 19:04
δείχνει εκείνη την ταινία που ειναι φοιτητρια μαζι με εκείνον απο το ROOKIES OH MY GOD!
Posted 07 April 2010 - 20:04
Posted 07 April 2010 - 20:27
την είχα κατεβασμένη αρκετό καιρό τώρα απο το asia dvd club
αλλά δεν έλεγα να την δω τελικά ηταν πολύ καλή
δεν ήταν τόσο κλαψιαρικη όσο περιμενα ευτυχως δηλαδη.