Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 15:16
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 15:18
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 15:57
Mολις γυρισα πισω στη Θεσ/νικη μετα απο εναααα τερααααστιο ταξιδι. Πραγματικα η Αφρικη ηταν υπεροχη ( ειδικα το camel riding στην Σαχαρα και το βραδυ να κοιμηθεις με τους νομαδες στις σκηνες). Οταν μπορεσω θα ποσταρω μερικες φωτογραφιες γιατι ειλικρινα ειναι απειρες!!
Τα νεα που εμαθα οταν πρωτο εφτασα ηταν 2.
Το DVD της Αλεξανδρατου ( ελεος ) και οτι εξαιτιας της εκλεισε το gamato.info
Τεσπα δεν με ενδιαφερει και πολυ αλλα αυτα εμαθα.
Καλως σας βρηκα ολους και ολες!!
ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 15:57
thank you in advance.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 16:07
samurai_pizza_dora, η moonheart, η οποιοσδήποτε σπουδάζει ιατρική, η και οποιοσδήποτε ξέρει και μπορεί να μου εξήγηση ανθρώπινα (not scientifically
) τι είναι ο ειλεός please post as soon as possible
thank you in advance.
Let me google that for you
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 16:13
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 17:25
Αν είναι να γίνονται τέτοιες παρελάσεις στο κέντρο της Αθήνας τότε είμαι κατά των παρελάσεων...Δηλαδή το είδα και ανατρίχιασα...
«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς»
Καμάρωσε Ελλάδα τα παιδιά σου...Εγώ πάλι ντρέπομαι...
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 17:39
Ποιος επιτρεπει τετοια πραγματα?
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 18:13
Αν και εκτός από την πρώτη ατάκα τις υπόλοιπες δεν μπόρεσα να τις ακούσω, δεν χρειάζεται...[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hslGF-0KRqI&feature=player_embedded[/youtube]
Αν είναι να γίνονται τέτοιες παρελάσεις στο κέντρο της Αθήνας τότε είμαι κατά των παρελάσεων...Δηλαδή το είδα και ανατρίχιασα...
«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς»
Και μετά μας φταίνε οι Γερμανοί
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 18:18

http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 18:22
Youtube Video
Kαλα ρε παιδια που ζειτε!?!
Δεν ξερετε τι πλυση εγκεφαλου πεφτει σε τετοιες μοναδες!!! Δυστυχως αν πρεπει να εισαι καλος ΟΥΚας/ΛΟΚατζης κτλ κλτ, θα πρεπει να εισαι καπως ετσι!!! Ο στρατος εδω κ χρονια λειτουργει ετσι σ'ολο τον πλανητη!!!Ευτυχως δεν υπαρχει περιπτωση να καταληξω σε τετοια μοναδα!!
Ασχετο: Το "Σκοπιανοι" γιατι το γραφεις μεσα σε "..." ;;;
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 18:26
Δεν ξερετε τι πλυση εγκεφαλου πεφτει σε τετοιες μοναδες!!! Δυστυχως αν πρεπει να εισαι καλος ΟΥΚας/ΛΟΚατζης κτλ κλτ, θα πρεπει να εισαι καπως ετσι!!! Ο στρατος εδω κ χρονια λειτουργει ετσι σ'ολο τον πλανητη!!!Ευτυχως δεν υπαρχει περιπτωση να καταληξω σε τετοια μοναδα!!
οποτε ολα καλα ε? να μην τσαντιζομαστε αδικα... αφου ειναι κανονας, μια χαρα ειμαστε... ^^
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 18:40
οποτε ολα καλα ε? να μην τσαντιζομαστε αδικα... αφου ειναι κανονας, μια χαρα ειμαστε... ^^
Δεν νομιζω να εγραψα κατι τετοιο, γι'αυτο σταματα να μου βαζεις λογια... Αυτο που λεω ειναι οτι αυτα τα συνθηματα τα ακουω εδω κ χρονια κ σε παρελασεις κ στο σχολειο απο κατι
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 18:45