Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#31066 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 26 March 2010 - 15:16

Αφρική σε πιο μέρος πήγες ρε ; Στην Κένυα που διψάνε ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#31067 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 March 2010 - 15:18

Πρέπει να το δείτε(αν δεν το έχετε κάνει ήδη)

http://godxiliary.com/alienvspooh/

#31068 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,829 posts

Posted 26 March 2010 - 15:57

Mολις γυρισα πισω στη Θεσ/νικη μετα απο εναααα τερααααστιο ταξιδι. Πραγματικα η Αφρικη ηταν υπεροχη ( ειδικα το camel riding στην Σαχαρα και το βραδυ να κοιμηθεις με τους νομαδες στις σκηνες). Οταν μπορεσω θα ποσταρω μερικες φωτογραφιες γιατι ειλικρινα ειναι απειρες!!

Τα νεα που εμαθα οταν πρωτο εφτασα ηταν 2.

Το DVD της Αλεξανδρατου ( ελεος ) και οτι εξαιτιας της εκλεισε το gamato.info

Τεσπα δεν με ενδιαφερει και πολυ αλλα αυτα εμαθα.

Καλως σας βρηκα ολους και ολες!! :D

ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :roar:
rsrGbGx.gif

#31069 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 26 March 2010 - 15:57

samurai_pizza_dora, η moonheart, η οποιοσδήποτε σπουδάζει ιατρική, η και οποιοσδήποτε ξέρει και μπορεί να μου εξήγηση ανθρώπινα (not scientifically :P) τι είναι ο ειλεός please post as soon as possible

thank you in advance.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#31070 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 26 March 2010 - 16:07

samurai_pizza_dora, η moonheart, η οποιοσδήποτε σπουδάζει ιατρική, η και οποιοσδήποτε ξέρει και μπορεί να μου εξήγηση ανθρώπινα (not scientifically :P) τι είναι ο ειλεός please post as soon as possible

thank you in advance.

Let me google that for you
Posted Image
Posted Image

#31071 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 26 March 2010 - 16:13

[media]http://www.youtube.com/watch?v=u7deClndzQw&feature=player_embedded:blush2:[/media]
:blush2:

2bbd14fc.jpg

#31072 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 March 2010 - 17:25

Youtube Video

Αν είναι να γίνονται τέτοιες παρελάσεις στο κέντρο της Αθήνας τότε είμαι κατά των παρελάσεων...Δηλαδή το είδα και ανατρίχιασα...

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς»

Καμάρωσε Ελλάδα τα παιδιά σου...Εγώ πάλι ντρέπομαι...

xbJ3b2w.jpeg

#31073 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 26 March 2010 - 17:39

Eίναι και καλα επισημες αρχες, δεν θα υπαρξουν λογικά συνέπειες?:oo:
Ποιος επιτρεπει τετοια πραγματα?

#31074 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 26 March 2010 - 18:13

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hslGF-0KRqI&feature=player_embedded[/youtube]

Αν είναι να γίνονται τέτοιες παρελάσεις στο κέντρο της Αθήνας τότε είμαι κατά των παρελάσεων...Δηλαδή το είδα και ανατρίχιασα...

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς»

Αν και εκτός από την πρώτη ατάκα τις υπόλοιπες δεν μπόρεσα να τις ακούσω, δεν χρειάζεται...

Και μετά μας φταίνε οι Γερμανοί :sadist:
phmava.php

#31075 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 26 March 2010 - 18:18

sonic epicness
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#31076 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 posts

Posted 26 March 2010 - 18:22

Youtube Video

Kαλα ρε παιδια που ζειτε!?!

Δεν ξερετε τι πλυση εγκεφαλου πεφτει σε τετοιες μοναδες!!! Δυστυχως αν πρεπει να εισαι καλος ΟΥΚας/ΛΟΚατζης κτλ κλτ, θα πρεπει να εισαι καπως ετσι!!! Ο στρατος εδω κ χρονια λειτουργει ετσι σ'ολο τον πλανητη!!!Ευτυχως δεν υπαρχει περιπτωση να καταληξω σε τετοια μοναδα!!

Ασχετο: Το "Σκοπιανοι" γιατι το γραφεις μεσα σε "..." ;;;

sigpic10697_5.gif

#31077 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 26 March 2010 - 18:26

Δεν ξερετε τι πλυση εγκεφαλου πεφτει σε τετοιες μοναδες!!! Δυστυχως αν πρεπει να εισαι καλος ΟΥΚας/ΛΟΚατζης κτλ κλτ, θα πρεπει να εισαι καπως ετσι!!! Ο στρατος εδω κ χρονια λειτουργει ετσι σ'ολο τον πλανητη!!!Ευτυχως δεν υπαρχει περιπτωση να καταληξω σε τετοια μοναδα!!

οποτε ολα καλα ε? να μην τσαντιζομαστε αδικα... αφου ειναι κανονας, μια χαρα ειμαστε... ^^

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#31078 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 March 2010 - 18:28

Τις εκφράσεις που λέγονταν, τις έγραφε η Ελευθεροτυπία, εγώ έκανα c/p από εδώ.

Και το θέμα δεν είναι τι λένε μέσα στις μονάδες τους, το ξέρουμε καλά αλλά ότι τα φώναζαν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας...

xbJ3b2w.jpeg

#31079 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 posts

Posted 26 March 2010 - 18:40

οποτε ολα καλα ε? να μην τσαντιζομαστε αδικα... αφου ειναι κανονας, μια χαρα ειμαστε... ^^

Δεν νομιζω να εγραψα κατι τετοιο, γι'αυτο σταματα να μου βαζεις λογια... Αυτο που λεω ειναι οτι αυτα τα συνθηματα τα ακουω εδω κ χρονια κ σε παρελασεις κ στο σχολειο απο κατι :blurah5: κ. ο. κ. ... τοσα χρονια γινονται αυτα, 365 μερες τον χρονο, κ καθε φορα οι συζητησεις κ ο προβληματισμος για αυτα τα θεματα ειναι απο τις 28/10 μεχρι 2/11 κ απο τις 25/03 μεχρι τις 30/03 !!! Βαρεθηκα να τα ακουω κ να μην γινεται τιποτα !!!!!! ΟΚ;; Καταλαβες ;;

sigpic10697_5.gif

#31080 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 26 March 2010 - 18:45

καταλαβα, ευτυχως δεν θα καταληξεις σε τετοια μοναδα, γιατι αλλιως θα πεθανεις απο βαρεμαρα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things