I object your honour. Εμείς τα bishonen μας τα θέλουμε legal. Όλα τα άλλα που παραθέτετε είναι άσχετα με την παρούσα υπόθεση.Fujoshi (腐女子, literally "rotten girl")
yeah, riiiiiight...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 20:59
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 21:08

Btw η λέξη fujoshi χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για τα yaoi fangirls, τώρα γιατί μας λένε έτσι ιδέα δεν έχω είμαστε όλες αθώες
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 21:11
[media]http://www.youtube.com/watch?v=99YgFxRyBl0[/media]
Ζήτω η δημοκρατία.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 21:29
Μόλις ανακάλυψα το 420chan...Και ο πάτος δεν έχει τελειωμό...
Btw η λέξη fujoshi χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για τα yaoi fangirls, τώρα γιατί μας λένε έτσι ιδέα δεν έχω είμαστε όλες αθώες
Otome είμαστε! Ο-ΤΟ-ΜΕ
κακοί άνθρωποι, θέλουν να μας σπιλώσουν την αγνή μας αγάπη για τα bishies!!!
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 21:46

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 22:00
Μμμμ ναι, τόσο αγνή που δεν σας φτάνει ένα bishounen, θέλετε ολόκληρο harem...
Και btw, άλλο fujoshi, άλλο otome.
1=0. Γιατί να βάζουμε αριθμητικό όριο στην φαντασία άλλωστε;
I know, I know...
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 22:36
Please ,please not again.Μην υποβάλλεις τους άλλους στο βασανιστήριο να τους εξηγήσω γιατί αυτό που λες είναι λάθος χρησιμοποιώντας φανταστικούς αριθμούς.1=0. Γιατί να βάζουμε αριθμητικό όριο στην φαντασία άλλωστε;
I know, I know...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 22:55
Please ,please not again.Μην υποβάλλεις τους άλλους στο βασανιστήριο να τους εξηγήσω γιατί αυτό που λες είναι λάθος χρησιμοποιώντας φανταστικούς αριθμούς.
Οκ, I rephrase ώστε να μην σε υποβάλουν σε κανένα μαρτύριο.
Ένα μπισόνεν ίσον κανένα μπισόνεν. Τα θέλουμε σε γκρουπ.
Τώρα;
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 23:00
The more the merrier δεν λένε?
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 01:27
So many comments to make! So many!Μου ήρθε αυτό το μήνυμα σήμερα:
Quoting....
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη μας.
Tην περασμένη εβδομάδα έλαβα ένα e-mail από έναν δημοσιογράφο της εκπομπής Αξίζει να το Δεις του Ant1.
Θέλουν να κάνουν θέμα για τα anime τα manga και γενικότερα την ιαπωνική κουλτούρα και θέλουν κοινό για την εκπομπή τους το οποίο φυσικά να μιλήσει για το αντικείμενο καθώς επίσης να παρουσιαστούν και αρκετά cossplay.
Κυρίως τους ενδιαφέρει κόσμος από την Αθήνα αλλά αν υπάρχει και αρκετό ενδιαφέρον από την Θεσσαλονίκη τότε μπορεί να γίνει κάποιο video το οποίο να παιχτεί στην εκπομπή.
Η εκπομπή θα γίνει πριν το Πάσχα εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον άμεσα.
Οπότε όσοι είστε από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και θα σας ενδιέφερε να συμετάσχετε στην εκπομπή παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου με e-mail.
Ευχαριστώ.
holborn
holborn@animeplanet.gr
Unquoting....
Λοιπόν, έχουμε εθελοντές;
Λαμπρή ιδέα, φίλτατε!Ψηφίζω να πάει ο Dante!
Από δίπλα του να έχει Σπόνη και να παίζουν το "κακός μπάτσος-καλός μπάτσος" και να την τρελάνουν! Ο Σπόνης είναι ειδικός στο να ανάβει τα αίματα και ο Dante να τα σβήνει...σκωτσέζικο ντους θα της κάνουν!
Όχι όλες. Όπως μας έμαθε το manga του Genshiken oρισμένεςBtw η λέξη fujoshi χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για τα yaoi fangirls, τώρα γιατί μας λένε έτσι ιδέα δεν έχω είμαστε όλες αθώες
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 23 Μάρτιος 2010 - 02:25
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 02:28
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 03:01
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 03:10
http://knowyourmeme.com/memes/chatroulette-reactions
Ιδού η πρώτη μου απόπειρα:
Free Image Hosting by ImageBam.com
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 10:52
*Μίλησε το σοβαρό troll τώρα (ΔΕΝ)*
Καλημέρααααααααααα