Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#30586 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 17:27

Απαγορεύεται να κάνουν πάνω από ένα παιδί και στις αχανείς επαρχίες της Κίνας σκοτώνουν τα κορίτσια που γεννιούνται γιατί δεν παίρνουν μερίδιο διαβίωσης και γης(ή κάτι τέτοιο που έχουν εκεί) αν κάνουν κορίτσια. Αναρωτιέμαι όμως πώς πολλαπλασιάζονται...

Τί αιώνα έχουμε, είπαμε; :borednn9:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30587 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 17:27

Είχα πολύ καιρό να το δω. Αν θυμάμαι καλά είναι δουλειά κάποιου καλλιτέχνη και όχι αληθινό.

αν είναι αυτό τότε είναι επικό!!!
είπα κ εγώ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30588 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 17:36

αν είναι αυτό τότε είναι επικό!!!
είπα κ εγώ

Πολύ επικό, τι να σου πώ... Πετάω από την επικότητα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#30589 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 17:40

Τί αιώνα έχουμε, είπαμε; :borednn9:

Δες την ταινία A nation without women...Κάπου στο τέλος λέει πόσες χιλιάδες κοριτσάκια δολοφονούνται το χρόνο γιατί οι γονείς τους δεν θέλουν να μεγαλώσουν αυτό το "βάρος¨". Δεν γίνεται μόνο στην Κίνα αλλά και στην Ινδία κατά κύριο λόγο.Είχα πάθει πλάκα τότε...

xbJ3b2w.jpeg

#30590 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 17:44

ο λογος ειναι απλος. στις ανατολικες χωρες δεν εχουν τα "προσοντα" να ικανοποιησουν μια γυναικα... απο ντροπη το κανουν...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#30591 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 17:49

Δες την ταινία A nation without women...Κάπου στο τέλος λέει πόσες χιλιάδες κοριτσάκια δολοφονούνται το χρόνο γιατί οι γονείς τους δεν θέλουν να μεγαλώσουν αυτό το "βάρος¨". Δεν γίνεται μόνο στην Κίνα αλλά και στην Ινδία κατά κύριο λόγο.Είχα πάθει πλάκα τότε...

H κατάσταση στα βάθη της Κίνας είναι λίγο-πολύ μεσαιωνικοφεουδαρχική. Είναι ένα πολυσύνθετο δράμα του οποίου η κατάληξη είναι ο φόνος αυτών των κοριτσιών που δεν τους συγκινεί καθόλου. Μιλάμε για έναν τρόπο ζωής και αντίληψης απείρως διαφορετικό απ'τον δικό μας και για μια μάχη επιβίωσης. Πώς να το ταϊσουν το ένα παραπάνω στόμα αν η πολιτεία δεν τους δίνει ρύζι γι'αυτό; Σ'εμάς τους καλομαθημένους δυτικούς ακούγεται τρελό αλλά γι'αυτούς είναι θέμα επιβίωσης με τον ίδιο τρόπο που αν μια σκύλα/γάτα γεννήσει πολλά μωρά και θεωρήσει πως δεν μπορεί να τα θρέψει, θα αφήσει τα πιο αδύναμα μακρυά και αν πάνε να θυλάσουν, τα σκοτώνει και τα τρώει.

#30592 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 18:05

Πολύ επικό, τι να σου πώ... Πετάω από την επικότητα.

πιες και ένα redbull να πετάξεις πιο ψηλά

/product placement

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30593 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 18:09

H κατάσταση στα βάθη της Κίνας είναι λίγο-πολύ μεσαιωνικοφεουδαρχική. Είναι ένα πολυσύνθετο δράμα του οποίου η κατάληξη είναι ο φόνος αυτών των κοριτσιών που δεν τους συγκινεί καθόλου. Μιλάμε για έναν τρόπο ζωής και αντίληψης απείρως διαφορετικό απ'τον δικό μας και για μια μάχη επιβίωσης. Πώς να το ταϊσουν το ένα παραπάνω στόμα αν η πολιτεία δεν τους δίνει ρύζι γι'αυτό; Σ'εμάς τους καλομαθημένους δυτικούς ακούγεται τρελό αλλά γι'αυτούς είναι θέμα επιβίωσης με τον ίδιο τρόπο που αν μια σκύλα/γάτα γεννήσει πολλά μωρά και θεωρήσει πως δεν μπορεί να τα θρέψει, θα αφήσει τα πιο αδύναμα μακρυά και αν πάνε να θυλάσουν, τα σκοτώνει και τα τρώει.

Ναί αλλά δεν είναι λύση αυτή. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Το ξέρω είναι σκληρή η πραγματικότητα σε τέτοιες χώρες, αλλά αυτό για το φαγητό ας μείνει ασχολίαστο.

Και δεν νομίζω να είναι θέμα δυτικού χαρακτήρα. Οι μάνες δηλαδή πως να νιώθουν άραγε. Ένας τομέας βέβαια είναι και το ότι ηταν σκλήρος λάος και στο παρελθόν και γενικότερα.

Απλά βλέπεις που τους έχει οδηγήσει ένα τέτοιο πρόβλημα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#30594 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 19:02

Ναί αλλά δεν είναι λύση αυτή. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές. Το ξέρω είναι σκληρή η πραγματικότητα σε τέτοιες χώρες, αλλά αυτό για το φαγητό ας μείνει ασχολίαστο.

Και δεν νομίζω να είναι θέμα δυτικού χαρακτήρα. Οι μάνες δηλαδή πως να νιώθουν άραγε. Ένας τομέας βέβαια είναι και το ότι ηταν σκλήρος λάος και στο παρελθόν και γενικότερα.

Απλά βλέπεις που τους έχει οδηγήσει ένα τέτοιο πρόβλημα.

Δεν είναι ο μόνος λαός που φέρεται στις γυναίκες έτσι. Να σου θυμίσω τα δικά μας τα "καλά"ως Έλληνες και πόσο ντροπή ήταν (και σε μερικές περιοχές ακόμα είναι) το να κάνεις κορίτσια; Θυμήσου τι ακριβώς αποτρέλανε την "Φόνισσα" του Παπαδιαμάντη και θα δεις πως δεν απέχουμε και τόσο όσο νομίζεις.

Τι εννοείς αυτό για το φαγητό; Γι'αυτό που έγραψα για το ρύζι; Είναι ένα πολύ αληθινό πρόβλημα και θα σου έλεγα να το ψάξεις. Μην το βλέπουμε απ΄την δική μας οπτική γωνία, ο κόσμος τους είναι πιο σκληρός απ'την φαντασία μας.

#30595 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 19:15

TROLL DETECTED!!!

Posted Image
Free Image Hosting by ImageBam.com

(Από το menu με το πρόγραμμα της Nova στο σπίτι ενός φίλου μου)

#30596 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 19:34

Δεν είναι ο μόνος λαός που φέρεται στις γυναίκες έτσι. Να σου θυμίσω τα δικά μας τα "καλά"ως Έλληνες και πόσο ντροπή ήταν (και σε μερικές περιοχές ακόμα είναι) το να κάνεις κορίτσια; Θυμήσου τι ακριβώς αποτρέλανε την "Φόνισσα" του Παπαδιαμάντη και θα δεις πως δεν απέχουμε και τόσο όσο νομίζεις.

Τι εννοείς αυτό για το φαγητό; Γι'αυτό που έγραψα για το ρύζι; Είναι ένα πολύ αληθινό πρόβλημα και θα σου έλεγα να το ψάξεις. Μην το βλέπουμε απ΄την δική μας οπτική γωνία, ο κόσμος τους είναι πιο σκληρός απ'την φαντασία μας.

O no. Δεν με κατάλαβες. Για το σάιτ με την βρώση μωρών είπα εγώ. Φυσικά και γνωρίζω για το τι γίνεται στις γυναίκες και όχι μόνο εδώ, και στην Αφρική, Λατινική Αμερική κλπ. Να μην επαναλαμβάνομαι, αυτοί που είναι στο θέμα, νομίζω τα ξέρετε. Η για το τι είναι αναγκασμένες να κάνουν, και αυτό ας το αφήσουμε.

Αυτό που είπα και ήθελα να τονίσω, είναι ότι εγώ πίστευα ότι και τα αγόρια σκότωναν στην Κίνα. Απλά είχα ακούσει ότι απαγορεύεται να κάνεις πάνω από ένα παιδί. Για το φύλο δεν το ήξερα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#30597 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 19:53

oh my my.
ας τα παρουμε απο την αρχη επειδη ενω προσπαθησα να ειμαι πληρως κατανοητος μαλλον μονο αυτο δε καταφερα.

Nαι, αν και είχα καιρό να πάω, σε αυτή ημουν απο σχετικα νωρίς. Με τα ματια μου και τα αυτια μου τα παρακολουθησα. Δεν πήγα για να υποστηριξω το κάθε κομματοσκυλο, απλως πήγα για να συμμετασχω και εγω στη ληψη αποφασης για την μοιρα της σχολης μου, τπτ παραπανω. Ουτε χρωσταω, ουτε μου χρωσταει κανεις τπτ εκει περα.
Εγω εμεινα μέχρι να ληφθει αποφαση, αλλα ηταν τόσο αθλια η κατασταση που ο μεσος ανθρωπος δεν θα εμενε. Ο ενας ελεγε να φερουμε το καταστατικο, ο αλλος ελεγε να ακυρωθει η συνελευση, ο αλλος ελεγε να μετρησει η πρωτη ψηφοφορία και ο αλλος ελεγε να ψηφισει το προεδριο. Ο εκπροσωπος των ΕΑΑΚ ελεγε οτι επρεπε να περασει το πλαισιο τους, διοτι οι δαπιτες ψηφισαν πασπ και ήταν "αδικία"!
Ισως βεβαια και να εχεις δικιο στο οτι επρεπε να μεινουν ολοι μεχρι το τελος... Αλλα οι μισοι ηταν φανατικοι και οι αλλοι μισοι χλιαροι.

δεν ημουν στη συνελευση σου. δε μπορω να ξερω τι εγινε οποτε δε μπορω να εκφερω και αποψη. απο τη στιγμη που συμφωνεις ομως οτι το λαθος ειναι των ατομων που φυγανε και οχι αυτων που κατσανε, τοτε γιατι δε πατε να διαμαρτυρηθειτε στα ατομα που φυγανε αλλα πατε σε αυτα που κατσανε;
:hmmm:

Δεν είπε κανεις οτι οι καταληψεις ειναι το μονο ή το κύριο πρόβλημα. Σιγουρα φταίνε και άλλα πραγματα για την κατασταση που έχουμε. Αλλα μην βγάζουμε την ουρά μας παντα απ'εξω. Μπορεί εσυ προσωπικά να θες καταληψη για να υποστηριξεις της ιδεολογία σου, για να κανεις ουσιαστικό αγωνα, αλλα η πλειοψηφία ψηφιζει καταληψη ή για να ευχαριστήσουν τα αφεντικά τους ή για να κάνουν διακοπές. Το παραδεχομαι οτι και εγω περυσι πχ ηθελα καταληψη γιατι απλως βαριομουν να παω στο μαθημα(αλλο που δεν ψηφιζα τπτ τοτε γιατι σεβομουν τους συμφοιτητες μου που ηθελαν μαθημα).

ναι τα ξερω ολα αυτα. για αυτο ακριβως ειπα πως αναγνωριζω οτι η καταληψη δεν ειναι το ιδανικο μεσο. ειναι ομως το καλυτερο που ξερω. και δυστυχως οταν αγωνιζεσαι πρεπει να κανεις υποχωρησεις. αυτη ειναι μια θυσια που ειμαι διατεθιμενος να κανω. οπως ξαναειπα, αν εχεις κατι καλυτερο να προτινεις τοτε καντο. αν το μονο που εχεις να κανεις ειναι στειρα κριτικη ευχαριστω αλλα δε τη χρειαζομαι.

1) Ενα απο τα προβληματα των ελληνικων πανεπιστημιων και της νοοτροπίας μας. Οποιος διαβαζει και ενδιαφερεται είναι "φυτο του κερατά", "αζωος", "φλωρος" κλπ. Μια απιστευτη ελληνικη πρωτοτυπια που οποιοσδηποτε ανθρωπος στον πλανητη γη δεν μπορει καν να διανοηθει. Κοντευουμε να βγαλουμε το ασπρο μαυρο... Εχε χαρη που τουλ μεγαλο ποσοστο στο ετος μας εχει αρχιζει να την αποβαλει αυτή την παρανοικη πεποιθηση.

δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. ξερω πολλα ατομα που πανε σχολη και διαβαζουν αλλα δεν τα αποκαλω φυτα. αποκαλω φυτα τα ατομα τα οποια μοναδικο ενδιαφερον στη ζωη τους βαζουν τη σχολη τους και με αυτα τα εβαλα.

2) Σε εμας ο μεγαλυτερος βαθμος που είχε μπει σε πτυχιο μεχρι πριν 2 χρόνια τουλ, ήταν 8,3. Οσο και να φαινεται στην θεωρία να πιασεις βαθμαρα ευκολο, δεν ξέρω πολλά άτομα που το κανουν.(καλα στην αθηνα ειναι αλλη ιστορια το οτι οι μισοι βγαινουν με 9)
Αν το να αποστηθιζεις κατα μεσο ορο 2000 σελιδες ανα εξαμηνο ειναι το πιο εύκολο πραγμα στον κόσμο είσαι πολύ γελασμένος. Καντο και μετά τα λέμε. Αντιθετως εκει που ακουω βαθμαρες πιο συχνα είναι οι θετικές σχολές, τουλ στην πατρα. Το να στρωσεις κωλo κάθε μερα 3-4 ωρες εκτος απο το μαθημα, και 10ωρα σε εξεταστικη ειναι κάτι που δεν μπορει να κανει ο καθενας(ακομη και επειδη βαριεται)

δε μπορω να καταλαβω γιατι τα γραφεις ολα αυτα. ουτε σε αυτα διαφωνω. δεν ειπα οτι το να στρωνεις τον κωλο σου καθε μερα 3-4 ωρες και 10ωρα στην εξεταστικη ειναι κατι που μπορει να το κανει ο καθενας. απο τη στιγμη που το κανει ομως τοτε ειναι πανευκολο να βγαλει τη σχολη του. οπως προειπωθηκε αν ειχα 2 μηλα θα ειχα 2 μηλα.

3) ΝΑΙ, οποιος δεν έχει στρωθεί να αποστηθησει αυτες τις σελιδες σαν "φυτο του κερατα", θα είναι ΚΑΚΟΣ επαγγελματιας. Ή αν είναι καλός ανθρωπος, πιστεύεις οτι ο θεος θα του στειλει την επιφοιτηση να τα μαθει?
Τι διαβαζω... Να εμπιστευτεις τη ζωη σου και τη ζωη των αγαπημενων σου σε εναν ασχετο, γιατι ήταν "σωστος" ανθρωπος...

ενω δηλαδη αν εχεις στρωθει και τις εχεις αποστηθισει θα εισαι καλος επαγγελματιας; πιστευεις αληθεια οτι απο τη σχολη σου (και οποιαδηποτε σχολη) βγαινει ετοιμος επαγγελματιας; τα μισα τα μαθαινεις στην πτυχιακη (ειδικοτητα για σενα) και ολα τα υπολοιπα στη δουλεια. στη σχολη παιρνεις τις βασεις για να μαθεις τα μετεπειτα.
ποιος θεος;
αν εισαι καλος ανθρωπος τοτε πολυ απλα θα φροντισεις να μην ασκεις επιστημη που δε ξερεις και μπορει να ειναι επικινδυνη. αν ειχα δυο μηλα θα ειχα δυο μηλα.

4) Οποιος διαβαζει ειναι πουλημένος σε εταιρίες? Θα τρελαθούμε... Μαλλον το αντιθετο συμβαινει μερικες φορές, μιας και ο αλλος δεν μπορει να βγαλει λεφτα με αλλον τρόπο...

οποιος βαζει αποκλειστικο σκοπο της ζωης του τη σχολη του τοτε ναι ειμαι σχεδον απολυτα βεβαιως οτι θα τα παιρνει απο τις εταιριες. επειδη αυτο δειχνει την επιλογη του να αδιαφορει για τον υπολοιπο κοσμο και να σκεφτεται μονο τον εαυτο του. το συστημα των σχολων/σχολειου ειναι τοσο σαπιο που το μονο που σε μαθαινει και ο μονος τροπος να επιβιωσεις ειναι να πατας στο πτωμα του αλλου για να ανεβεις στην κορυφη. οποτε ναι. αν καποιος εχει βγει "επιτυχης" απο αυτο το συστημα τοτε ειμαι σχεδον απολυτα σιγουρος οτι θα συνεχισει στη ζωη του με αυτη τη φιλοσοφια και θα τα παιρνει απο οπου βρει.

5) Σε αυτη την περιοδο, η πιο σημαντικη μας υποχρεωση είναι η σχολή μας. Αν δεν βγεις ικανος επαγγελματίας τώρα, δεν θα γίνεις ποτέ. Δεν είπε κανεις να μην έχει ζωή. Μια χαρα μπορεις να κανεις 1002 αλλα πραγματα. Αλλα οπως δεν θα βαλεις τη σχολη σε 2η μοιρα για ενα απλο χομπυ, ετσι δεν θα την διαλυεις καθε τρεις και λιγο για ακυρα αιτηματα. Δεν ειδα κανεναν να βγει στο δρόμο για τις αθλιες εγκαταστασεις, τη μηδαμινη χρηματοδοτηση της ερευνας, την αδιαφορία των καθηγητων. Μονο για πολιτικα ζητηματα θα βγουν. Δεν ειναι κακο, αλλα αν βγεις για πολιτικα ζητηματα να βγεις μονος σου, να μην ανακατευεις ενα ιδρυμα που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

οταν ειμαστε δημοτικο η μονη μας υποχεωση ειναι το δημοτικο και τα αγγλικα. στο γυμνασιο ειναι το γυμνασιο και τα αγγλικα/γερμανικα. στο λυκειο ειναι οι πανελληνιες. στο πανεπιστημιο το πανεπιστημιο. στη δουλεια να εισαι σωστο εργαζομενος. ε λοιπον ΟΧΙ. η πιο σημαντικη μας υποχρωση σε ΟΛΗ τη διαρκεια της ζωης μας δεν ειναι ουτε ενα ******** δημοτικο ουτε ενα ******** πανεπιστημιο ουτε μια ******** δουλεια. πανω απο ολα πρεπει να εισαι σωστος ανθρωπος. να εχεις αλληλευγγυη. να μη σκεφτεσαι μονο τον κωλο σου αλλα και τον διπλανο σου. να μη σκυβεις οταν βαρανε εσενα και το γειτονα σου αλλα να υπερασπιζεσαι εσενα αλλα πιο πολυ τον γειτονα που δε μπορει να το κανει ο ιδιος. να τη χεσω τη κωλοσχολη αν δε μπορω να κανω αυτα τα βασικα πραγματα. πρωτα θα κανω ολα αυτα σε οποιαδηποτε φαση της ζωης μου και μετα θα ασχοληθω με το υπολοιπο σαπιο συστημα (σχολειο-σχολη-δουλεια)

Συμφωνω ότι αυτά είναι πολυ σημαντικά ζητηματα. Αλλα ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΘΕΕ ΜΟΥ? Κανε πορεία, φωναξε, αλλα μην ανακατευεις κατι που εξ ορισμου δεν εχει σχεση. Ή τουλ κλεισε την μια μερα συμβολικα, οχι να βρισκεις ευκαιρία για διακοπες.

η λειτουργια της σχολης επηρρεαζει απο τη φυση της των αγωνα. δε μπορω να βγω στην πορεια αν αυριο γραφω προοδο. δε μπορω να βγω στην πορεια αν εκεινη την ωρα εχω εργαστηριο. σου απαντησα ηδη και πριν. αν η πλειοψηφια των φοιτητων κρινει οτι θελει να αγωνιστει και δε μπορει να το κανει ταυτοχρονα με τη σχολη τοτε ειναι το μονο λογικο να γινει καταληψη.

Αποτελεσμα ειχαν πριν 20 χρονια οι καταληψεις. Οχι σημερα που γινονται παραδοσιακα καθε εβδομαδα αν συμβει ψιλου πηδημα.
Οσο ειμαι εγω στο πανεπιστημιο δεν εχουν φερει κανενα αποτελεσμα, απλως μια αποδιοργανωση στο μαθημα και στους φοιτητες.

μη εφαρμογη του νομου 16. τα κες παιρνουν αναβολη μερα με τη μερα. θα μου πεις ως ποτε; θα σου πω ως οσο μπορεσουμε.
η αστυνομια δεσμευτηκε οτι θα σταματησει τη χρηση δακρυγονων.
σε πολλες σχολες εχουν αλλαξει δυσκολα μαθηματα λογο καταληψεων.
περα απο τα απτα αποτελεσματα, οι καταληψεις ειναι χωρος πολιτικης ζυμωσης και αυτομορφωσης. μπορει να μη ριξω ενα νομο αλλα θα βρεθω με αλλα ατομα με ανησυχιες και μεσα απο τη συζητηση θα προσπαθησω να γινω καλυτερος ανθρωπος. και στο κατω κατω της γραφης παρε και ενα ακομα πιο ηλιθιο επιχειρημα. αν δε γινοταν καταληψη στη σχολη σου δε θα γινοταν ολη αυτη η συζητηση τωρα. δε θα ειχες ενδιαφερθει να ασχοληθεις με αυτο το τομεα και αυτου του ειδους συζητησεις.

Οπως ομως είπα και προηγουμενως, δεν εχει καμια λογικη να εμπλεκεις τη λειτουργία ενος επιστημονικου ιδρυματος σε αυτη την ιστορία. Γενικα η πολιτικη πρεπει να φυγει εκτος πανεπιστημιων, αυτη ειναι η κυρια πεποιθηση μου. Κανε ο,τι θες, αλλα εκτος της σχολης.
Και σε αυτη την περιπτωση και επισημως δεν αποφασισε η πλειοψηφία.

τα πανεπιστημια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ξεκολληστε απο αυτο το τρυπακι που προσπαθουν να μας βαλουν. δεν ειναι μοναδικος στοχος τους να βγαλουν σωστους επιστημενες. τα πανεπιστημια ειναι χωρος μορφωσης και μαθησης. ενα μερος για να λαβεις σωστη παιδεια και να γινεις καλυτερος ανθρωπος. και αν μεσα σε αυτα τα πλαισια πρεπει να ασκηθει πολιτικη (που κατα την αποψη μου επιβαλλεται) τοτε να ασκηθει.

laraska δεν εχεις κατεβει ουτε σε μια πορεια στη ζωη σου ε;

καταληψεις στα παενιστημια ... για να ερθει το κρατος στα συγκαλα του .... ρε μας δουλευετε ; αν τα παιδακια αυτα εχου τα φρυδια να κανουν καταληψη... στη βουλη ... αλλα να τους παει .

τα παιδακια εχουν πολλα κιλα παραπανω ******* απο σενα. εχουν αρκετα ******* να κατεβουν στη βουλη, να χτυπηθουν σε εναν ανισο αγωνα με τα ματ και να γεμισουν τα ρουχα τους με αιμα και τα ματια τους με δακρυα. εχουν ******* να συγκρουστουν μετωπο με μετωπο με καθηγητες χωρις να φοβουνται τις επιπτωσεις. εχουν ******* να μην επαναπαυονται στον καναπε του σπιτιου τους και να χαλαν τη ζαχαρενια τους ερχομενοι σε συγκρουση αν χρειαστει ακομα και με ολοκληρη την κοινωνια. και μη μπεις στον κοπο να πεις οτι σου κανω προσωπικη επιθεση. το ξερω οτι σου κανω. επειδη δε μπορω να ακουω ******** απο δεξιους του καναπε για αγωνα, οταν αυτοι δεν εχουν ιδεα τι θα πει αυτο το πραγμα.

οταν θυμαμαι πως τα ζωυφια ψηφιζανε καταληψη , και οντως εκλεισε η σχολη, για τις ισραηλινες επιθεσεις με πιανει γελωτας προκλητικος λογω της εντασης .

πες μου εσυ τι εκανες για τις ισραηλινες επιθεσεις.

'αθωες ψυχες'' που προσπαθουν να νιωσουν πως ταχα κανουν κατι βαρυσημαντο ... πως ανηκουν καπου ευρυτερα κτλ καλυπτουν αναγκες ψυχολογικες

εσυ τι κανεις για να νιωσεις πως κανεις κατι βαρυσημαντο; τι κανεις για να κανεις κατι βαρυσημαντο;

αυτο κιολας ειναι γνωστο γιατι μιλαμε για ομαδες ...ποδοσφαιρου και οπαδους .
αλλωστε για την ομαδα τα σπαμε και κανουμε ....προσφυγες ... για την παιδεια ομως οχι !!!!
Για αυτο φοιτητη , αν εχεις @@ κοιτα να εισαι πρωτα σωστος με το αντικειμενο σου και τα αναλογα θεματα και μετα πηγαινε να τα σπασεις ... αλλα αν πραγματι ησουν σωστος , ποτε δεν θα σου πηγαινε το μυαλο να τα σπασεις , να ριχνεις την υποληψη του πανεπιστημιου για τα καπριτσια της ηλικιας σου .

τελικα αποφασισε. τα σπανε η τα σπανε; μπερδευτηκα.
και σε πια καταληψη τα σπανε; για ακομα μια φορα φαινεται πως μιλας χωρις να εχεις την ελαχιστη προσωπικη εμπειρια αλλα αναμασωντας οτι λενε οι υπολοιποι. πανε πρωτα σε μια καταληψη εστω και για να περασεις απο εξω και μετα εξεφερε γνωμη.

Αν δεν προβαλλεις την παιδεια σου , τι θα προβαλλεις ;
αν δεν ειναι αυτη οδηγος , τι θα ειναι ;

και απο ποτε ο μοναδικος φορεας της παιδειας ειναι τα πανεπιστημια;

ολοι προσπαθουν για ενα καλυτερο κοσμο ... αλλα μερικοι δεν ξερουν πως .

πες μας εσυ που ξερεις το πως
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#30598 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 20:13

lol ρε androgost, μην παίρνεις τον laraska στα σοβαρά

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30599 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 20:15

Όχι μη. Ήδη με αυτό και δυσκολεύομαι να ξεκολλήσω αν κάνουν και με bishonen πάει. XD

Ετοιμάσου τότε, γιατί το έχει στα σκαριά.

Θα σας κρατώ ενήμερους... :8):

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30600 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 20:17

και τα άλλα της dress up τα σπάνε πάντως
και αυτό το παιχνιδάκι με το bakery.....soo cute~~

Δημοσιευμένη  εικόνα