Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#30541 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 09:47

Αυτά που λέει ο Androghost τα επιχειρηματολογεί και μάλιστα πολύ καλά...Και εγώ και ο androghost είμαστε φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και έχουμε μια κάποια εμπειρία από αγώνες και καταλήψεις...Εσύ πού ακριβώς βασίζεις ότι αυτά που λέει είναι γελοία και λανθασμένα? Μήπως εσύ είσαι αυτός που πιστεύεις ότι είσαι σωστός επειδή το πιστεύεις εσύ? Γιατί ούτε η ηλικία σου ούτε η εμπειρία σου ούτε τα επιχειρήματα σου (τα ποιά? Α, ναι δεν προέβαλες κανένα επιχείρημα) μου δείχνουν το αντίθετο...

Και αν θες να κάνεις μια κουβέντα μέσω pm τότε να μην γράφεις τη γνώμη σου δημόσια...

Να πω κάτι τελευταίο...Όπως θα έχετε δει όλον αυτόν τον καιρό κανένας εκπρόσωπος της "αριστερας", των "αναρχικών" των "αναρχοκομμουνιστών" και πάει λέγοντας και κλαίγοντας δεν έχει ξεκινήσει στην τρύπα συζήτηση για θέματα παιδείας και άλλα αμφιλεγόμενα θέματα που θα προκαλέσουν μια αναστάτωση...Γιατί και εγώ θα μπορούσα κάθε τρεις και λίγο να κάνω κουβέντα εδώ μέσα για τον αναρχικό που σκότωσαν τις προάλλες και αν ήταν σωστό, για τις τάδε αδικίες που γίνονται μέσα στη σχολή μου από τη ΔΑΠ και για χίλια δυο άλλα θέματα που θα μας έκαναν όλους κώλο...Παρά έχουμε μονίμως τους συνήθεις υπόπτους που πυροδοτούν εδώ μέσα τις ίδιες και τις ίδιες και τις ίδιες συζητήσεις αναγκάζοντας μια μερίδα του φόρουμ να απαντήσει και κάθε μήνα τουλάχιστον έχουμε εδώ μέσα τα ίδια και τα ίδια...

Το κοινωνικό μήνυμα της ημέρας...Αφήστε τη μαύρη τρύπα ήσυχη στην ανεμελιά και τη χαζομάρα της...

xbJ3b2w.jpeg

#30542 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 09:51

οι απόψεις μου περί καταλήψεων υπάρχουνε στο ίδιο το thread, πολλές σελίδες πίσω μεν αλλα τις έχω ήδη αναλύσει. όσον αφορά το θέμα του androghost, δεν μου την δίνει η άποψη του όσο μου την δίνει το ότι δεν δέχεται την άποψη της pizza dora

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#30543 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 09:57

Συγγνώμη αλλά δεν βλέπω το κακό στο να διαφωνούμε...Ο άνθρωπος διαφωνεί και επιχειρηματολογεί πάνω στη διαφωνία του...Το λάθος θα ήταν να πετάξει ένα "Λες κοτσάνες" πχ και να φύγει. Ανταυτού έκατσε και ανέλυσε γιατί πιστεύει ότι η SPD έχει λάθος...Δεν της απαγόρεψε να έχει άποψη...

Εμπάσει περιπτώσει εγώ λέω Ειρήνη ημίν...

Καλύτερα να ρίξουμε ένα flame για το πόσο καλύτερη είναι η Rei από την Asuka :kakaka:

xbJ3b2w.jpeg

#30544 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 10:05

Οι εξελίξεις όσον αφορά τις σελίδες διαμοιρασμού περιεχομένου και τα torrent sites τρέχουν. Μετά το κλείσιμο του gamato.info στην χώρα μας και την σύλληψη κάποιων από τους διαχειριστές του, άλλα και την διαπίστωση ότι παρά την αυστηρή νομοθεσία για την πειρατεία, στην Γαλλία είχαμε αύξηση του φαινομένου, έρχεται μια είδηση από την Ισπανία, που όμως είναι… αντίθετη από το “ρεύμα”! Πλέον ο διαμοιρασμός αρχείων είναι νόμιμος, αλλάζοντας τους συσχετισμούς για το τι είναι “νόμιμο” και τι “σωστό”.

Με μια απόφαση του που θα ξεκινήσει μια τεράστια συζήτηση στην Ισπανία άλλα και ολόκληρη την Ευρώπη, o Raul N. García Orejudo, Ισπανός δικαστής στην υπόθεση εκδίκασης του Jesus Guerra, ιδιοκτήτη σελίδας απ’ όπου μπορεί κανείς να κατεβάσει μουσική, έκρινε νόμιμες τις σελίδες που περιέχουν links προς περιεχόμενο, που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Επίσης θεωρεί νόμιμο και τον διαμοιρασμό τέτοιου περιεχομένου (μέσω torrent για παράδειγμα) αν γίνεται για μη κερδοσκοπικούς λόγους!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση:

“P2P networks are mere conduits for the transmission of data between Internet users, and on this basis they do not infringe rights protected by Intellectual Property laws”

Ο παραπάνω λόγος ήταν αρκετός για τον δικαστή, ώστε να αρνηθεί το κλείσιμο της σελίδας του Guerra. Άλλωστε αν αγνοήσουμε αυστηρά το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης, η σελίδα αυτή (όπως και άλλες παρόμοιες) δεν διαφέρουν σημαντικά… από το Google, μέσα από το οποίο επίσης μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε παράνομα (εντός ή εκτός εισαγωγικών) αρχεία.

Αυτό σημαίνει ότι τα torrent sites στην Ισπανία είναι πλέον νόμιμα, αφού όπως λέει ο ίδιος ο δικαστής: δεν υπάρχει νόμος, που να αποδεικνύει το αντίθετο. Με πολύ απλά λόγια οι σελίδες μπορούν να φιλοξενούν torrents, οι χρήστες να τα κατεβάζουν ή και να ανεβάζουν τέτοια αρχεία, αρκεί κανένας να μην έχει κέρδος από όλη αυτή την διαδικασία.

Πόσο θα κρατήσει αυτό; Κανείς δεν ξέρει, άλλα οι Ισπανοί χρήστες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα και να κατεβάζουν άφοβα ότι αρχεία θέλουν.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=367776
rsrGbGx.gif

#30545 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 10:57

Εμπάσει περιπτώσει εγώ λέω Ειρήνη ημίν...

Καλύτερα να ρίξουμε ένα flame για το πόσο καλύτερη είναι η Rei από την Asuka :kakaka:

Η τέλος πάντων μπορούμε να εκφράζουμε τις απόψεις μας με πιο χαλαρό τρόπο

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo[/media]

:hahaha:
phmava.php

#30546 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 11:00

ησουν στη συνελευση η το λες απο της φημες που διαδιδει η εκαστοτε πασπ και δαπ; επειδη και σε εμας περσι το δεκεμβρη ελεγε η δαπ οτι εχουμε μολοτοφ και για αυτο δε πρεπει να ερθει κοσμος στη συνελευση. επισης
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. να μη σηκωνοταν κανεις να φυγει. εχω σιχαθει τη δικαιολογια οτι φευγω απο τη συνελευση επειδη βαρεθηκα/ειναι κουραστικη. αν θες παιδι μου να εχεις δικαιωματα τοτε κατσε να τα υπερασπιστεις και να τα εκφρασεις. δε θα το κανει κανεις για σενα αν δε το κανεις εσυ ο ιδιος. το ιδιο ισχυει για ολες τις συνελευσεις. κλασσικη δικαιολογια δαπ "οι συνελευσεις ειναι αντιδημοκρατικες επειδη μια μεριδα ατομων αποφασιζει για ολα τα υπολοιπα" μα αν ηθελαν ολα τα υπολοιπα να μην αποφασιζει μια μεριδα ατομων για αυτο ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ******** ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. δεν ειναι δυσκολο ουτε στη σκεψη ουτε στην υλοποιηση.

Nαι, αν και είχα καιρό να πάω, σε αυτή ημουν απο σχετικα νωρίς. Με τα ματια μου και τα αυτια μου τα παρακολουθησα. Δεν πήγα για να υποστηριξω το κάθε κομματοσκυλο, απλως πήγα για να συμμετασχω και εγω στη ληψη αποφασης για την μοιρα της σχολης μου, τπτ παραπανω. Ουτε χρωσταω, ουτε μου χρωσταει κανεις τπτ εκει περα.
Εγω εμεινα μέχρι να ληφθει αποφαση, αλλα ηταν τόσο αθλια η κατασταση που ο μεσος ανθρωπος δεν θα εμενε. Ο ενας ελεγε να φερουμε το καταστατικο, ο αλλος ελεγε να ακυρωθει η συνελευση, ο αλλος ελεγε να μετρησει η πρωτη ψηφοφορία και ο αλλος ελεγε να ψηφισει το προεδριο. Ο εκπροσωπος των ΕΑΑΚ ελεγε οτι επρεπε να περασει το πλαισιο τους, διοτι οι δαπιτες ψηφισαν πασπ και ήταν "αδικία"!
Ισως βεβαια και να εχεις δικιο στο οτι επρεπε να μεινουν ολοι μεχρι το τελος... Αλλα οι μισοι ηταν φανατικοι και οι αλλοι μισοι χλιαροι.

τα πανεπιστημια πεθαινουν μερα με τη μερα απο τους σαπιους και αδιαφορους καθηγητες, απο τις εργολαβιες, απο τις επιχειρησεις που τους κανουν κουμαντο και απο τις ανυπαρκτες επιχορηγησεις. οι καταληψεις δεν ειναι ουτε καν η κορυφη του παγοβουνου. ειναι ενας θαμνος πανω στο βουνο. αντι να κατσετε να πολεμησετε για ολα τα υπολοιπα ομως, μπηκατε (σας εχουν βαλει) σε ενα τρυπακι δαιμονοποιησης ολων των καταληψεων. για μια φορα κοιταξτε το ευρυτερο πλαισιο και οχι τη μασημενη τροφη.

Δεν είπε κανεις οτι οι καταληψεις ειναι το μονο ή το κύριο πρόβλημα. Σιγουρα φταίνε και άλλα πραγματα για την κατασταση που έχουμε. Αλλα μην βγάζουμε την ουρά μας παντα απ'εξω. Μπορεί εσυ προσωπικά να θες καταληψη για να υποστηριξεις της ιδεολογία σου, για να κανεις ουσιαστικό αγωνα, αλλα η πλειοψηφία ψηφιζει καταληψη ή για να ευχαριστήσουν τα αφεντικά τους ή για να κάνουν διακοπές. Το παραδεχομαι οτι και εγω περυσι πχ ηθελα καταληψη γιατι απλως βαριομουν να παω στο μαθημα(αλλο που δεν ψηφιζα τπτ τοτε γιατι σεβομουν τους συμφοιτητες μου που ηθελαν μαθημα).
Γενικά, είναι σαν την οικονομική κρίση. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ για το που φτασαμε. Μην αποποιουμαστε τις ευθυνες μας.
Και δεν ειναι ολοι οι καθηγητες σαπιοι, υπαρχει ενα ποσοστο που μια χαρα ενδιαφερεται. Απλως και αυτό απογοητευεται επειδή οι φοιτητες αδιαφορουν συνηθως. Αν ομως εσυ εισαι κυριος θα σου συμπερηφερθουν και οι καθηγητες αναλογως. Εγω τουλ ετσι τα εχω δει τα πραγματα. Απο τη στιγμη που στο ετος μας υπηρχαν πολλοι που ενδιαφεροταν, αναλογως και μερικοι καθηγητες αλλαξαν συμπεριφορα(αν και πιο πολυ αυτη η αλλαγη επιασε το επομενο ετος, γιατι σε εμας ηταν αρνητικα προκατηλημενοι)

και ναι. εγω προτιμω ο γιατρος μου να εχει χασει τα μισα μαθηματα της χρονιας του απο καταληψεις στις οποιες ηταν ενεργος παρα να εχει περασει ολα του τα μαθηματα. επειδη αυτο δειχνει δυο πραγματα. πρωτα απο ολον οτι δεν ειναι ενα φυτο του κερατα που το μονο που εχει στο μυαλο του ειναι η σχολη και το διαβασμα. επειδη ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μπορει να βγαλει μια σχολη και με βαθμαρα μαλιστα (και ειδικα ιατρικη) αν το μονο που τον αφορα στη ζωη του ειναι τα μαθηματα (τα μαθηματα οχι η σχολη) και το μονο που κανει ολη μερα ειναι απλη αποστιθηση. αυτο δε παει να πει με την καμια ομως οτι θα γινει και σωστος επαγγελματιας.
επισης και το πιο σημαντικο. ο γιατρος ο οποιος εχασε τα μαθηματα σε καταληψεις θα σημαινει πως πανω απο ολα ειναι ΑΝΘΡΩΠΟς και οχι επιχειρηματιας. επειδη δυστυχως με το σημερινο καθεστως των σχολων μεσα απο αυτες βγαινουν επιχειρηματιες και οχι ανθρωποι. και εγω προτιμω εναν ανθρωπο να με προσεχει παρα εναν επιχειρηματια που θα μου γραφει 200 φαρμακα παραπανω απο οσα χρειαζομαι για να τα τσεπωσει απο τις φαρμακευτικες.
τελος, προτιμω εναν οποιοδηποτε ανθρωπο ο οποιος καθεται και πολεμαει για τα δικαιωματα του και των υπολοιπων απο εναν επαναπαυμενο ανθρωπο που αδιαφορει και δε μπορει να δει 3 χρονια πιο περα. που ειναι το σκατονοημα τα τελειωσω μια σχολη γρηγορα και ευκολα, αν μετα βγω στην κοινωνια και με κλεβουν σε ολους τους τομεις της ζωης μου; για το θεο πια. δεν ειναι το πιο σημαντικο πραγμα στη ζωη μια σχολη. αυτη ειναι απλως η αρχη. αν μετα απο αυτη ομως υπαρχει το χαος τοτε να τη χεσω και αυτη.

1) Ενα απο τα προβληματα των ελληνικων πανεπιστημιων και της νοοτροπίας μας. Οποιος διαβαζει και ενδιαφερεται είναι "φυτο του κερατά", "αζωος", "φλωρος" κλπ. Μια απιστευτη ελληνικη πρωτοτυπια που οποιοσδηποτε ανθρωπος στον πλανητη γη δεν μπορει καν να διανοηθει. Κοντευουμε να βγαλουμε το ασπρο μαυρο... Εχε χαρη που τουλ μεγαλο ποσοστο στο ετος μας εχει αρχιζει να την αποβαλει αυτή την παρανοικη πεποιθηση.
2) Σε εμας ο μεγαλυτερος βαθμος που είχε μπει σε πτυχιο μεχρι πριν 2 χρόνια τουλ, ήταν 8,3. Οσο και να φαινεται στην θεωρία να πιασεις βαθμαρα ευκολο, δεν ξέρω πολλά άτομα που το κανουν.(καλα στην αθηνα ειναι αλλη ιστορια το οτι οι μισοι βγαινουν με 9)
Αν το να αποστηθιζεις κατα μεσο ορο 2000 σελιδες ανα εξαμηνο ειναι το πιο εύκολο πραγμα στον κόσμο είσαι πολύ γελασμένος. Καντο και μετά τα λέμε. Αντιθετως εκει που ακουω βαθμαρες πιο συχνα είναι οι θετικές σχολές, τουλ στην πατρα. Το να στρωσεις κωλo κάθε μερα 3-4 ωρες εκτος απο το μαθημα, και 10ωρα σε εξεταστικη ειναι κάτι που δεν μπορει να κανει ο καθενας(ακομη και επειδη βαριεται)
3) ΝΑΙ, οποιος δεν έχει στρωθεί να αποστηθησει αυτες τις σελιδες σαν "φυτο του κερατα", θα είναι ΚΑΚΟΣ επαγγελματιας. Ή αν είναι καλός ανθρωπος, πιστεύεις οτι ο θεος θα του στειλει την επιφοιτηση να τα μαθει?
Τι διαβαζω... Να εμπιστευτεις τη ζωη σου και τη ζωη των αγαπημενων σου σε εναν ασχετο, γιατι ήταν "σωστος" ανθρωπος...
4) Οποιος διαβαζει ειναι πουλημένος σε εταιρίες? Θα τρελαθούμε... Μαλλον το αντιθετο συμβαινει μερικες φορές, μιας και ο αλλος δεν μπορει να βγαλει λεφτα με αλλον τρόπο...
5) Σε αυτη την περιοδο, η πιο σημαντικη μας υποχρεωση είναι η σχολή μας. Αν δεν βγεις ικανος επαγγελματίας τώρα, δεν θα γίνεις ποτέ. Δεν είπε κανεις να μην έχει ζωή. Μια χαρα μπορεις να κανεις 1002 αλλα πραγματα. Αλλα οπως δεν θα βαλεις τη σχολη σε 2η μοιρα για ενα απλο χομπυ, ετσι δεν θα την διαλυεις καθε τρεις και λιγο για ακυρα αιτηματα. Δεν ειδα κανεναν να βγει στο δρόμο για τις αθλιες εγκαταστασεις, τη μηδαμινη χρηματοδοτηση της ερευνας, την αδιαφορία των καθηγητων. Μονο για πολιτικα ζητηματα θα βγουν. Δεν ειναι κακο, αλλα αν βγεις για πολιτικα ζητηματα να βγεις μονος σου, να μην ανακατευεις ενα ιδρυμα που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ;
περσι το δεκεμβρη πεθανε ενα παιδι απο το αστυνομικο καθεστως (οχι δε τον σκωτωσε ο κορκονεας. η ελληνικη αστυνομια τον σκωτωσε)
φετος ερχεται ο γιωργακης και μας το λεει ξεκαθαρα οτι θα μας ******* απο ολους τους διαθεσιμους τομεις. εσυ τα συγκρινεις αυτα με τις τυροπιτες και τον πολεμο στον τσιμπουτι; (οπου παρεπιπτοντως αν δε μπορεις εσυ να καταλαβεις οτι ο πολεμος σε οποιοδηποτε σημειο του πλανητη φερνει επιπτωσεις σε ολο τον πλανητη δεν μπορω να κανω κατι )

Συμφωνω ότι αυτά είναι πολυ σημαντικά ζητηματα. Αλλα ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΘΕΕ ΜΟΥ? Κανε πορεία, φωναξε, αλλα μην ανακατευεις κατι που εξ ορισμου δεν εχει σχεση. Ή τουλ κλεισε την μια μερα συμβολικα, οχι να βρισκεις ευκαιρία για διακοπες.

μπορει ναι μπορει και οχι. μπορω να σου φερω σαν παραδειγμα απειρες καταληψεις που ειχαν αποτελεσμα και αλλες που δεν ειχαν. ειναι ενα ρισκο που πρεπει να παρει ο φοιτητης. (οχι ο εαακιτης. ο φοιτητης) μακαρι να υπηρχει αλλο μεσο οργανωσης του αγωνα και διεκδικησης. αν εχεις να προτινεις κατι με μεγαλη μου χαρα να σε ακουσω. ουτε εγω γουσταρω να χανω μαθηματα. μεχρι να το βρουμε ομως το καλυτερο μεσο, θα αναγκαστουμε να επιμεινουμε στις καταληψεις που μεχρι στιγμης ειναι και το ποιο αποδοτικο.

Αποτελεσμα ειχαν πριν 20 χρονια οι καταληψεις. Οχι σημερα που γινονται παραδοσιακα καθε εβδομαδα αν συμβει ψιλου πηδημα.
Οσο ειμαι εγω στο πανεπιστημιο δεν εχουν φερει κανενα αποτελεσμα, απλως μια αποδιοργανωση στο μαθημα και στους φοιτητες.

ΤΙ ΛΕΣ;;;

τι νομιζεις πως ειναι κοπελα μου ο αγωνας; χομπυ; εσυ πας στον αγωνα εγω παω για καφε; αντι να κανεις την ελαχιστη αυτοκριτικη στον εαυτο σου καθεσαι και πετας τετοια γελοια επιχειρηματα; ολοι εχουν το δικαιωμα στον αγωνα και στο να διεκδηκουν τα δικαιωματα τους. και στο κατω κατω της γραφης αν η πλειοψηφια (επειδη αυτο υποτιθεται οτι εκφραζει η συνελευση) αποφασισει οτι θελουν να αγωνιστουν και για αυτο το λογο εκεινη την ωρα δε θελει να γινει μαθημα τοτε ειναι το μονο λογικο να γινει καταληψη.

Δεν είπα ότι ο αγωνας ειναι χομπυ, ουτε ψηφισα ποτε καταληψη για να παω για καφε. Οπως ομως είπα και προηγουμενως, δεν εχει καμια λογικη να εμπλεκεις τη λειτουργία ενος επιστημονικου ιδρυματος σε αυτη την ιστορία. Γενικα η πολιτικη πρεπει να φυγει εκτος πανεπιστημιων, αυτη ειναι η κυρια πεποιθηση μου. Κανε ο,τι θες, αλλα εκτος της σχολης.
Και σε αυτη την περιπτωση και επισημως δεν αποφασισε η πλειοψηφία.

@mono: Αφου το εχω δηλωσει ότι μου αρέσουν τα flame wars.:canthelp: Οσο ειναι ολα ηρεμα, υπαρχει μια νεκρα στο forum και γινεται πολυ βαρετο.

@azathoth: Βρε, ισα ισα που ο androghost οπως είπε και η mono συζητηση κάνει. Τουλ ετσι το εκλαμβανω. Απλως είναι λίγο πιο έντονη, αλλα εμένα δεν με χαλάει. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από samurai_pizza_dora: 17 Μάρτιος 2010 - 11:15

#30547 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 11:22

Γενικά, είναι σαν την οικονομική κρίση. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ για το που φτασαμε. Μην αποποιουμαστε τις ευθυνες μας.

Υπάρχει μια μερίδα Ελλήνων που τα τελευταία χρόνια και πριν από αυτά ψηφίζουν παραδοσιακά «άκυρο/λευκό» ή αποχή.Φταίνε κι αυτοί δηλαδή για την ύφεση ;

Και δεν ειναι ολοι οι καθηγητες σαπιοι, υπαρχει ενα ποσοστο που μια χαρα ενδιαφερεται. Απλως και αυτό απογοητευεται επειδή οι φοιτητες αδιαφορουν συνηθως.

Αυτό είναι σωστό.

Αν ομως εσυ εισαι κυριος θα σου συμπερηφερθουν και οι καθηγητες αναλογως.

Αυτό όχι

1) Ενα απο τα προβληματα των ελληνικων πανεπιστημιων και της νοοτροπίας μας. Οποιος διαβαζει και ενδιαφερεται είναι "φυτο του κερατά", "αζωος", "φλωρος" κλπ. Μια απιστευτη ελληνικη πρωτοτυπια που οποιοσδηποτε ανθρωπος στον πλανητη γη δεν μπορει καν να διανοηθει. Κοντευουμε να βγαλουμε το ασπρο μαυρο... Εχε χαρη που τουλ μεγαλο ποσοστο στο ετος μας εχει αρχιζει να την αποβαλει αυτή την παρανοικη πεποιθηση.

Σε αυτό με βρίσκεις σύμφωνο 100% Απλά μερικοί δεν είναι διατεθειμένοι να καταλάβουν ότι ορισμένοι κοινωνικοί αγώνες δεν ενδιαφέρουν μερικούς.
Σέβομαι (χωρίς να υϊοθετω) την άποψη ότι κάποιος είναι ερωτευμένος με την επιστήμη του ,σε σημείου να μην ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα.

Αυτά.Συνεχίστε.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#30548 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 11:41

λα~λα~λα
αν είχα δύο μήλα θα είχα δύο μήλα
πολύ λογικό

λα λα λα λααααααα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30549 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 11:45

Υπάρχει μια μερίδα Ελλήνων που τα τελευταία χρόνια και πριν από αυτά ψηφίζουν παραδοσιακά «άκυρο/λευκό» ή αποχή.Φταίνε κι αυτοί δηλαδή για την ύφεση ;

Eπισης υπαρχει και ενα ποσοστο που ποτε δεν εκανε φοροδιαφυγη και ποτε δεν ζητησε χαρη σε πολιτικό. Και αυτό θα πληρωσει μαζι με τους αλλους τα σπασμενα.
Υπαρχουν παντα εξαιρεσεις, αλλα οταν ειναι τοσο μειοψηφία, μερικες φορες δεν εχει καν νοημα να αναφερθουμε. Εννοειται οτι υπαρχει, αλλα δεν χαρακτηριζει μια κοινωνια.

#30550 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 11:51

λα λα λα
επίσης αν πατούσα το κουμπάκι "new thread" θα είχα ένα νέο θρεντ
και αν το ονόμαζα "καταλήψεις" θα είχα ένα θρεντ για τις καταλήψεις
τι κρίμα που έχω μόνο δύο μήλα όμως

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30551 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 12:06

λα λα λα
επίσης αν πατούσα το κουμπάκι "new thread" θα είχα ένα νέο θρεντ
και αν το ονόμαζα "καταλήψεις" θα είχα ένα θρεντ για τις καταλήψεις
τι κρίμα που έχω μόνο δύο μήλα όμως

Posted Image
rsrGbGx.gif

#30552 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 12:13

όχι ρε φίλε ο Μαρίνος

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30553 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 12:25

Posted Image
Marinos Like in Yokohama F. Marinos?

http://mistergoal.blogspot.com/2008/04/new-yokohama-f-marinos-japan-2009-home.html

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#30554 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 12:44

no
ο μαρίνος ο τυλιχτής!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30555 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2010 - 12:46

Ωραια τοτε 8ελω ενα με γκυρο,ενα με γκυρο,ενα με γκυρο κ ενα με γκυρο...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: