Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#30511 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 13:15

το είχα και εγώ αυτό το τεύχος αλλά επειδή η εικόνα λέει 35 δραχμές εμείς μάλλον είχαμε την ανατύπωση
/useless info

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30512 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 13:51

Εγώ πάντως είχα το original.. 35δρχ...

#30513 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 15:27

Σημερα κλεινω χρονο στο forum!!!:8):

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#30514 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 17:58

Υπάρχει πάντα ένας τουλάχιστον που διαβάζει τις συζητήσεις στη μαύρη τρύπα (και όχι μόνο) χωρίς να καταλαβαίνει. Πολλές φορές, συμμετέχει κιόλας...:hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30515 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 19:19

ρε εσύ είδατε στην tv που ένας παντρεύτηκε το μαξιλάρι(:OMG3:) του?? ιαπωνία νομίζω έγινε αυτό

Spoiler:

#30516 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 19:54

Ναι, νομίζω είχε μπει το άρθρο στην τρύπα. Πέρυσι πάντως είχα διαβάσει για 2 φιλενάδες που παντρεύονταν μετά μανίας γέφυρες. Πηγαίναν, τις αγκαλιάζαν, τους μιλούσαν σαν να είναι άντρες, λέγαν πόσο θαυμάζουν το ότι είναι μεγάλες και γερές και τσακώθηκαν γιατί θέλαν και οι 2 τον πύργο του Άιφελ...

#30517 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 21:10

Επικιά

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1116841&lngDtrID=252
Δημοσιευμένη  εικόνα

#30518 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 21:46

...γιατί το έκανες αυτό στον ευατό σου;
καλύτερα να έπερνες ναρκωτικά.
το μόνο που σε σώζει είναι η ηλικία σου... έχεις καλή δικαιολογία.

Night Wizard Seal, θα διαφωνήσω με την Eri περί δικαιολογίας και θα πω ότι πέφτεις πολύ στην εκτίμησή μου αυτή τη στιγμή. Άντε τράβα να διαβάσεις κανένα βιβλίο της προκοπής και σβέλτα. Πριν έρθω από εκεί και σε πλακώσω. Ορίστε μας... :burningbe3:

Υποσυνείδητη αντίδραση για να σταματήσεις να εκτίθεσαι σε τέτοια αναγνώσματα. Ο εγκέφαλος φωνάζει S.O.S.!
:ureshii:

Και έχεις και την αγάπη μου για avatar & sig...

Με παρεξηγήσατε ρε παιδιά. Διάβαστε το πόστ μου πιο προσεκτικά. Όπως η Ιρι:P. Είναι ότι το πιο άθλιο έχω διαβάσει. Σε ένα σημείο τα εγκεφαλικά μου κύτταρα άρχιζαν να αυτκτονούν. Δεν την έκανα ντρόπ, καραντρόπ την έκανα. Φυσικά και έχω διαβάσει καλύτερα βιβλία και δεν το κατατάσω καν στα χειρότερα μου.
Εντωμεταξύ, αυτό που μου την σπάει περισσότερο είναι το πόσο ηλίθια παίζει να είναι η συγγραφέας. Πέρασα το πρώτο σόκ. Τώρα είμαι προετοιμασμένος.:hihi2:

Ναι, νομίζω είχε μπει το άρθρο στην τρύπα. Πέρυσι πάντως είχα διαβάσει για 2 φιλενάδες που παντρεύονταν μετά μανίας γέφυρες. Πηγαίναν, τις αγκαλιάζαν, τους μιλούσαν σαν να είναι άντρες, λέγαν πόσο θαυμάζουν το ότι είναι μεγάλες και γερές και τσακώθηκαν γιατί θέλαν και οι 2 τον πύργο του Άιφελ...

:kakaka: Ι'lol'd very hard with this :hihi2:\

Edit.
Η ταινία 10. 000 BC είναι καλή ;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night Wizard Seal: 16 Μάρτιος 2010 - 21:56

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#30519 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 22:00

Edit.
Η ταινία 10. 000 BC είναι καλή ;

Αν δν μυριζει...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#30520 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 22:13

Aχ ανυπομονω για αύριο! Θα είναι η πρώτη φορά που θα δω τσαμπουκά στη σχολή!:blingeye2: Θα πάμε οι περισσότεροι απο το ετος να παραπονεθουμε για την παρανομη καταληψη των ΕΑΑΚ! Την προηγουμενη παρανομη καταληψη την είχα χάσει. Οι τυπαδες είχαν χτυπήσει και μια κοπέλα τότε.

Θα εχει πολλή πλάκα~ Μακαρι να μην κολώσει όμως ο καθηγητής και την κάνει με ελαφρα πηδηματάκια.

#30521 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 22:27

μιας και το αναφερατε
Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#30522 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 22:33

http://www.independent.co.uk/extras/sunday-review/living/i-married-the-eiffel-tower-832519.html

#30523 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 22:40

http://www.independent.co.uk/extras/sunday-review/living/i-married-the-eiffel-tower-832519.html

Εάν τους ευχηθώ "καλούς απογόνους" θα είμαι πολύ κάφρος;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#30524 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 22:43

Εάν τους ευχηθώ "καλούς απογόνους" θα είμαι πολύ κάφρος;

Μόνο αν δεν τους ευχηθείς να μην τους βγουν τα παιδιά ντουβάρια και στόκοι..

#30525 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 23:10

Aχ ανυπομονω για αύριο! Θα είναι η πρώτη φορά που θα δω τσαμπουκά στη σχολή!:blingeye2: Θα πάμε οι περισσότεροι απο το ετος να παραπονεθουμε για την παρανομη καταληψη των ΕΑΑΚ! Την προηγουμενη παρανομη καταληψη την είχα χάσει. Οι τυπαδες είχαν χτυπήσει και μια κοπέλα τότε.

Θα εχει πολλή πλάκα~ Μακαρι να μην κολώσει όμως ο καθηγητής και την κάνει με ελαφρα πηδηματάκια.

τα εαακ ειναι γτπ.
παρολα αυτα ας ξεπερασουμε την αρχικη διατυπωση και ας συνεχισουμε.
κατα ποιο τροπο ηταν παρανομη η καταληψη των εαακ; μηπως εγινε συνελευση η οποια κριθηκε ακυρη επειδη δε κατεβηκε η δαπ και η πασπ; αν θελατε να μη γινει καταληψη να κατεβαινατε στη συνελευση και να λεγατε την αποψη σας εκει περα. οχι αργοτερα και με το νταβατζιλικι καθηγητων μαλιστα
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece