Με τσαντίζουν κάτι τέτοια ποστ.
1)Δεν είναι παράνομο! Είναι στην γκρίζα περιοχή του νόμου ,ναι ,αλλά ΔΕΝ είναι παράνομο! Οπότε μην μου λες ότι είναι βλακεία να διαμαρτύρεσαι για κάτι παράνομο.Η mono σπουδάζει νομική FFS.Ξέρεις καλύτερα από αυτήν;
2)
Δεν νομίζω πως οι Τεξανοί (που έχουν τις περισσότερες θανατικές ποινές το χρόνο) διαμαρτύρονται... Μάλλον, οι υπόλοιπες πολιτείες το κάνουν αυτό. Και αυτοί που το κάνουν είναι καραγκιόζηδες, γιατί αν οι κάτοικοι της πολιτείας είχαν (ηθικό) πρόβλημα θα πηγαίνανε στον κυβερνήτη τους ή στον γερουσιαστή τους. Δεν θα κατεβαίνανε με τα πλακάτ και τα πανώ...
Αν έχεις διαβάσει έστω και μια μελέτη πάνω στο θέμα θα ήξερες ότι μια σοβαρότατη μερίδα του κοινού είναι κατά της θανατικής ποινής (μην σου πω το 50%).Το γεγονός ότι έχει περαστεί ως νόμος και τον αποδέχεται αρκετό μέρος των πολιτών σε καμία περίπτωση δεν καθιστά καραγκιόζηδες αυτούς που θέλουν να καταργηθεί.
Αλλά έτσι έχουμε μάθει εδώ στο Ελλάντα...
Για ό,τι μας πειράζει, κατεβαίνουμε στους δρόμους, κόβουμε την κυκλοφορία, κάνουμε μπλόκα στις εθνικές...
Πολλές φορές συμβαίνει αυτό που λες.Αλλά τώρα είναι μια από τις λίγες φορές που ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί για κάτι σωρίς να υποκινείται από κόμματα ,χωρίς παρέμβαση μεγάλων ,χωρίς κανένα πολιτικό στόχο.
Αλλά από αγάπη για κάποιους ανθρώπους που στερήθηκαν το χρόνο τους για να μπορώ εγώ (δεν ξέρω για σένα) να απολαμβάνω πράγματα που ειδάλλως θα πλήρωνα χωρίς να αξίζουν.
Τα προβλήματά μας δεν τα απευθύνουμε στους βουλευτές μας γιατί δεν τους υπολογίζουμε επειδή είναι διεφθαρμένοι και μόνο για ρουσφέτια... κι όμως συνεχίζουμε να τους ψηφίζουμε...
Aπό τη στιγμή που ψηφίζεις κάποιον ,έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης στις πράξεις του.Οπότε ναι είναι λογικό να μην πας να απευθυνθείς σε αυτούς.Γιατί ξέρεις μέσα σου ότι εσύ (ή ακόμα χειρότερα δεν ξέρεις) είσαι υπεύθυνος γι αυτή την κατάσταση.Οπότε δεν τολμάς να δεις την αλήθεια κατάμουτρα.
Και η νοοτροπία "αυτό τους πείραξε; Δεν κοιτάνε τα (άλλα) χάλια τους;" πρέπει κάποτε να σταματήσει, γιατί δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά έτσι.
Πες μου τώρα ότι όλα αυτά τα λες από αγνή αγάπη για την πατρίδα σου και γιατί όντως θέλεις να πάμε μπροστά.
Σαν εκπρόσωπος της Virgin Megastores ακούγεσαι...