Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#30346 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 12:09

Slowpoke etc but when I watched it in the cinema I came.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KSqL9ygBCck[/youtube]

γιατί να το πεις αυτό;
όσα χρόνια και αν περάσουν μια θα ειναι η καλύτερη ταινία με τον ρομπέν των δασών...

Spoiler:

αυστραλός ρομπεν των δασών... είναι τόσο τραγικό οσο ο αυστραλός braveheart...

In other news Μετά την αναγνώριση απο την Αυστραλία πλέον η γενοκτονία μας είναι αναγωρισμένη και στην Σουηδία... οι Αμερικάνοι έκαναν το πρώτο βήμα αναγνωρίζοντας
την Γενοκτονία των Αρμενίων ...ενώ ήδη σε μερικές πολιτείες η γενοκτονία των ποντίων
είναι αναγνωρισμένη...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 12 Μάρτιος 2010 - 12:14

#30347 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 12:14

Spoiler:

αυστραλός ρομπεν των δασών... είναι τόσο τραγικό οσο ο αυστραλός braveheart...

ε λιγα λογια για αυτην την θεικια ταινιαρα!:if:

#30348 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 13:22

Θα πάει κανείς στη διαμρτυρία έξω από τη βουλή για το gamato.info? Εγώ λέω να πάω πάντως, καλά ήταν όταν κατεβάζαμε αλλά τώρα κάποιος δεν πρέπει να τους στηρίξει? Στις 5 έξω από τη Βουλή. Όσοι πιστοί έστω και για ηθική συμπαράσταση προσέλθετε...

xbJ3b2w.jpeg

#30349 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 13:38

Θα πάει κανείς στη διαμρτυρία έξω από τη βουλή για το gamato.info? Εγώ λέω να πάω πάντως, καλά ήταν όταν κατεβάζαμε αλλά τώρα κάποιος δεν πρέπει να τους στηρίξει? Στις 5 έξω από τη Βουλή. Όσοι πιστοί έστω και για ηθική συμπαράσταση προσέλθετε...

θα το κάνω μόνο αν γίνει για την animeclipse

#30350 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 13:59

Δεν έχει σημασία αν κατέβαζες από κει ή αν τους συμπαθούσες ή οτιδήποτε...Σημασία έχει ότι αυτό είναι σημαντικό γεγονός για τα ελληνικά δεδομένα που θα δημιουργήσει προηγούμενο και για άλλες υποθέσεις...

xbJ3b2w.jpeg

#30351 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 14:50

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=366942

Σε αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL πανελλαδικά για πέμπτη φορά τα τελευταία χρόνια, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, ανακοίνωσε ότι προτίθεται να προβεί ο ΟΤΕ.

Οι σχεδιαζόμενες αναβαθμίσεις αφορούν στα εξής:

• όσοι έχουν 2Mbps θα απολαμβάνουν διπλάσια ταχύτητα upload
• όσοι έχουν 8Mbps θα αποκτήσουν αναβαθμισμένες ταχύτητες έως 24Mbps
• όσοι έχουν 24Mbps, θα επωφεληθούν από τη νέα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική που θα ανακοινωθεί κατά την έναρξη των αναβαθμίσεων.

Με την ολοκλήρωση της παραπάνω αναβάθμισης, οι νέες προσφερόμενες ταχύτητες θα είναι οι εξής:

• 2 Mbps/ 512 Κbps
• έως 24 Mbps/1 Mbps

Οι παραπάνω αναβαθμίσεις αφορούν τόσο νέους όσο και υφιστάμενους πελάτες, οικιακούς και επιχειρησιακούς, λιανικής και χονδρικής.

rsrGbGx.gif

#30352 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 15:08

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=366942

Και εμείς οι άλλοι που δεν έχουμε ΟΤΕ θα περιμένουμε σαν...u know what.:smokingg:

#30353 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 15:17

... και για άλλη μια φορά, αυτοί που βρίσκονται στα 2 παραμένουν στα 2. :uhh:

Πρέπει να αναβαθμίσω τη γραμμή μου, δεν πάει άλλο.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#30354 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 15:26

... και για άλλη μια φορά, αυτοί που βρίσκονται στα 2 παραμένουν στα 2. :uhh:

Πρέπει να αναβαθμίσω τη γραμμή μου, δεν πάει άλλο.

ΑΑΑΑ παιστα ρε σι και εγω τα ιδια περναω...

Και οσο για τον ROBIN HOOD εγω χτες στο ALTER ειδα το ROBIN HOOD με
Posted Image
αυτον και ηταν αρκετα ωραια!!:8):
Δημοσιευμένη  εικόνα

#30355 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.829 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 15:35

Βασικά θέλω να ελπίζω να μην αφορά μόνο τους συνδρομητές του οτε αλλά και αυτούς που είναι σε ΑΡΥΣ αλλά σε άλλο πάροχο, λέει και για οικιακούς πελάτες χοντρικής :P

---edit---
Τελικά μάλλον για όλους

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=369097
rsrGbGx.gif

#30356 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 15:57

Δεν έχει σημασία αν κατέβαζες από κει ή αν τους συμπαθούσες ή οτιδήποτε...Σημασία έχει ότι αυτό είναι σημαντικό γεγονός για τα ελληνικά δεδομένα που θα δημιουργήσει προηγούμενο και για άλλες υποθέσεις...

Ας ήταν μάγκες, να μην τους πιάνανε... :smokingg:
Το να κατέβεις να διαμαρτυρηθείς για κάτι που ξέρεις ότι είναι παράνομο, νομίζω είναι υποκρισία...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#30357 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 16:06

Καταρχάς δεν υπάρχει απολύτως ξεκαθαρισμένο νομικό πλαίσιο για τέτοιου είδους καταστάσεις επομένως τι είναι παράνομο και τι όχι άσε να το κρίνει το δικαστήριο...ΑΛΛΑ ακόμα και παράνομο και να είναι, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όλοι οι νόμοι είναι δίκαιοι? Δηλαδή αν θεωρούμε κάτι αδικία δεν πρέπει να διαμαρτυρηθούμε για αυτο? Από τη στιγμή μάλιστα που όλοι αυτοί που έφεραν τη χώρα σε αυτό το χάλι αλωνίζουν ελεύθεροι και ωραίοι!

xbJ3b2w.jpeg

#30358 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 16:49

Καταρχάς δεν υπάρχει απολύτως ξεκαθαρισμένο νομικό πλαίσιο για τέτοιου είδους καταστάσεις επομένως τι είναι παράνομο και τι όχι άσε να το κρίνει το δικαστήριο...ΑΛΛΑ ακόμα και παράνομο και να είναι, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όλοι οι νόμοι είναι δίκαιοι? Δηλαδή αν θεωρούμε κάτι αδικία δεν πρέπει να διαμαρτυρηθούμε για αυτο? Από τη στιγμή μάλιστα που όλοι αυτοί που έφεραν τη χώρα σε αυτό το χάλι αλωνίζουν ελεύθεροι και ωραίοι!

+1 Και τι τους έπιασε ξαφνικά να πατάξουν την πεορατεία ενώ η χώρα είναι μες στα σκατά ως το λαιμό δεν ξέρουμε. Ή μάλλον φανταζόμαστε και το βρίσκουμε άθλιο.

15fkk04.jpg

#30359 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 16:55

ΑΑΑΑ παιστα ρε σι και εγω τα ιδια περναω...

Και οσο για τον ROBIN HOOD εγω χτες στο ALTER ειδα το ROBIN HOOD με
Posted Image
αυτον και ηταν αρκετα ωραια!!:8):

φυσικά ήταν ωραίο αφού έπαιζε ο Christian Slater... doh..

#30360 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 18:57

Ας ήταν μάγκες, να μην τους πιάνανε... :smokingg:
Το να κατέβεις να διαμαρτυρηθείς για κάτι που ξέρεις ότι είναι παράνομο, νομίζω είναι υποκρισία...

Και η θανατική ποινή είναι νόμιμη στην Αμερική.Όσοι λοιπόν διαμαρτύρονται για την κατάργηση κάτι νόμιμου είναι υποκριτές;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.