Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#29881 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 04 March 2010 - 21:24

Άσχετο αλλά δεν μου αρέσει καθόλου το κοκορέτσι. Μιας και το έφερε η κουβέντα. Βλέπω όους τους υπόλοιπους της οικογενείας να καθαρίζουν έντερα να βγάζουν σπλήνες καιόλα τα σηναφή και τα αλατοπιπερώνουν και περιμένετε να τα φάω. Και μόνο με την σκέψη ότι τρώω τα σωθικά ζώου.------------------- Και έχει και απαίσια μυρωδιά και γεύση.

Συγγνώμη κοκορετσόφιλοι. :P

Mono-chan ελεύθερα. Δεν σε εμποδίζει κανείς :P

Και αυτή η μυρωδιά της μαγηριτσας μπιαξ

#29882 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 04 March 2010 - 21:35

Kαι νομιζα οτι ημουν η μονη που δεν τα ετρωγε. Απορω πως καθονται και τα καθαριζουν. Εγω μονο που τους βλεπω φευγω απο το δωματιο.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#29883 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 04 March 2010 - 21:37

Άσχετο αλλά δεν μου αρέσει καθόλου το κοκορέτσι. Μιας και το έφερε η κουβέντα. Βλέπω όους τους υπόλοιπους της οικογενείας να καθαρίζουν έντερα να βγάζουν σπλήνες καιόλα τα σηναφή και τα αλατοπιπερώνουν και περιμένετε να τα φάω. Και μόνο με την σκέψη ότι τρώω τα σωθικά ζώου.------------------- Και έχει και απαίσια μυρωδιά και γεύση.

Συγγνώμη κοκορετσόφιλοι. :P

Mono-chan ελεύθερα. Δεν σε εμποδίζει κανείς :P

ξενερωτοι....
κοκορετσι ρε... αντριλα βαρβατιλα κ ολα τα σχετικα
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#29884 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 04 March 2010 - 21:42

ξενερωτοι....
κοκορετσι ρε... αντριλα βαρβατιλα κ ολα τα σχετικα

Μπάα εδώ πάω πάσο. Εκτός από την συνείδηση μου, δεν έχει καθόλου ωραία γεύση. Ούτε συκωτάκια τρώω και αυτό για την μαγειρίτσα, οι άλλοι κατεβάζουν 3-4 πάτια εγώ την βγάζω με αυγά και τσουρέκι:hihi2:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#29885 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 March 2010 - 22:01

Μαζί σου. Άκους εκεί να τρως τζιέρια... ΜΠΛΙΑΞ!!!:puke:

Posted Image

#29886 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 04 March 2010 - 22:03

Ειλικρινά 9 στα10 άτομα που συναντώ μου ανοίγουν συζήτηση με αυτό το θέμα, έχω σιχαθεί την ζωή μου.
Posted Image

#29887 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 04 March 2010 - 22:09

Για όσους είναι μέλοι στο Blue-Whitegt βγήκε προχθές ένα torrent με 24 ταινίες από την φιλμογραφία του Kurosawa με ελληνικούς υπότιτλους σε όλες με μέγεθος 38 GB περίπου, αλλά είναι freeleech οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!

Edited by Fingolfin, 04 March 2010 - 22:14.

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#29888 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 04 March 2010 - 23:03

Πλάκα μου κάνετε!!! ΔΕΝ σας αρέσει το κοκορέτσι???
Αν έρθετε ποτέ Τρίκαλα θα πεινάσετε πάρα πολύ! Πλάκα κάνω, δεν τρώμε μόνο κοκορέτσια, τρώμε και άλλα πράγματα. Αλλά σίγουρα, αν δοκιμάσετε λίγο ίσως να αλλάξετε γνώμη!
Fingolfin, thanks for the info! Έψαχνα την φιλμογραφία του Κουροσάβα κάπου μαζεμένη!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#29889 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 04 March 2010 - 23:09

ΓΚΚΡΡΡ (για τη φιλμογραφία του Κουροσάβα). Δεν πειράζει. Θα την βρω από αλλού κι ας μην έχει ελληνικούς υπότιτλους. :hero:

#29890 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 March 2010 - 23:09

Άστους μωρέ,το κοκορέτσι είναι φαί μόνο για ΑΝΤΡΕΣ

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#29891 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 04 March 2010 - 23:11

Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, και μέχρι που είδα τις φώτος του zade δεν ήξερα και πως μοιάζει. Χμ. Δεν είναι και το πιο περίεργο που έχω δει..

#29892 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 04 March 2010 - 23:36

κ εγω τρωω κοκορετσι... μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω γιατρε μου???
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#29893 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 March 2010 - 23:39

κ εγω τρωω κοκορετσι... μηπως πρεπει να αρχισω να ανησυχω γιατρε μου???

ρε Μπάμπη αφού είσαι άντρας...τι βλακείες λες...

#29894 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 March 2010 - 00:11

Kokoretsi is so overrated. :redcard2:

Ιn other news, φαίνεται ότι ακόμα και για διαφημίσεις για αεροπορικές εταιρείες αναρωτιέσαι τι βάζουν οι ιάπωνες στον καφέ τους :hihi2: :
[media]http://www.youtube.com/watch?v=BbYcMLOqQP8[/media]

#29895 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 05 March 2010 - 01:30

Έχει κανείς κάποιο online παιχνίδι για κάποιον που έχει νεύρα; Γιατί έχω γίνει θηρίο και δεν ξέρω πως να μου περάσει! ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ:oo: