Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#29806 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 March 2010 - 17:25

dowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowantdowant

#29807 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 03 March 2010 - 18:11

Who doesn't? :kill4u:

Άσχετο: για να μην ανοίγω τσάμπα thread υπάρχει ήδη κανά thread που ν' αφορά δυτικά francise που θα θέλαμε να δούμε σε manga;

#29808 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 March 2010 - 18:59

υπάρχει ήδη κανά thread που ν' αφορά δυτικά francise που θα θέλαμε να δούμε σε manga;

Try this one.
Posted Image

#29809 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 03 March 2010 - 20:25

http://www.megaupload.com/?d=BHHFE5O1

τι σας εχω εδω ?
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#29810 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 03 March 2010 - 20:30

^ To εγκατεστησα πριν κατι ωρες!:hahaha: Φαση εχει... :P Smouououts!

Posted Image

Spoiler:

#29811 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 03 March 2010 - 20:33

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης , Ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο Στιβ Ντούζος ,επιστρέφουν για την συνέχεια της υπέρτατης Ελληνικής cult ταινίας Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα.

Κι εγώ μόλις κατάλαβα ότι υπάρχει λόγος που ο κόσμος πιστεύει στο Θεό...Μόνο ο Θεός μπορεί να έβαλε το ΄χερι του για να συμβεί αυτό.GAUD ROXZ !

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#29812 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 03 March 2010 - 21:30

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης , Ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο Στιβ Ντούζος ,επιστρέφουν για την συνέχεια της υπέρτατης Ελληνικής cult ταινίας Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα.

Κι εγώ μόλις κατάλαβα ότι υπάρχει λόγος που ο κόσμος πιστεύει στο Θεό...Μόνο ο Θεός μπορεί να έβαλε το ΄χερι του για να συμβεί αυτό.GAUD ROXZ !

Πλάκα κάνεις...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#29813 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 03 March 2010 - 21:31

Φυσικά και ΟΧΙ.Απλά είναι τόσο υπερ-γαμάτο το νέο ,που πολύ απλά δεν μπορώ να εκφραστώ κανονικά.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#29814 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 03 March 2010 - 21:48

Και τι θα το παίξουν κανονικά στο σινεμά θα κόψουμε εισητήριο να το δούμε κλπ; Μεγαλύτερη καμμενιά φάση δε μπορώ να φανταστώ... περιμένω trailer!!!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#29815 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 03 March 2010 - 21:50

ρωταω και εγω για λογους επαληθευσης:
πλακα κανεις.
[update]: οντως ισχυει και στο cast της ταινιας ειναι και ο "θεος" τσακωνας που θα κανει εναν υπευθυνο γραφειου κηδειων (κορακι).
οποτε με συνοπτικες διαδικασιες εχουμε τη μεγαλυτερη ελληνικη cult ταινια των τελευταιων ετων.

Edited by kakashi sensei, 03 March 2010 - 22:01.

#29816 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 03 March 2010 - 21:59

ρωταω και εγω για λογους επαληθευσης:
πλακα κανεις.

Και όμως όχι. Στο www.cine.gr το διάβασα Αλλά ναι ακούγεται τόσο εξωφρενικά απίστευτο που δεν σου φαίνεται λογικό! Όταν βγει ,εγώ θα κατασκηνώσω απ έξω απ τον κινηματογράφο για να μπω πρώτος.

Posted Image

#29817 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 March 2010 - 22:03

Posted Image

Μισό, να δω εάν πάγωσε η κόλαση...

Posted Image

#29818 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 03 March 2010 - 22:29

NET ΕΞΑΝΤΑΣ ΤΩΡΑ

#29819 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 March 2010 - 22:50

Μπορεί κάποιος να μου γράψει την λέξη
used panties στα ιαπωνικά.

#29820 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 03 March 2010 - 22:51

δεν ξέρω πόσοι το πήραν χαμπάρι από το πρωί. Αλλά ελπίζω όλοι να έχετε δει το σωστό βιντεάκι της sirina productions.
Posted Image