Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#29716 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 16:42

Aαααααααααααα τώρα στενοχωρηθηκα! Εχασα 'γω flamewar που ήταν και για εμενα!:if: Αν και ανοιξα την σελιδα χθες, ημουν πολυ πτωμα για να τη διαβασω, μετα απο ενα απογευμα με μαγειρικη gourmet-εμετικων πιατων τυπου μακαρόνια με λευκη σοκολατα,γιδοτυρι και φυστικια αιγίνης!

@Gbak: Το ξέρω οτι μπορεί να σιχαίνεσαι τις ΗΠΑ ως χώρα, αλλα το γεγονός ότι εχουν καλυτερους χειρουργους απο εμας ειναι δυστυχώς η αληθεια. Αντιθετως με εσενα, εχω δει τα πραγματα απο μέσα και όχι απο τρίτους. Την τυφλα μας την μαυρη δεν ξερουμε, ειδικα στην Ελλαδα. Μας εχει φαει ο καφες στο κυλικειο και το φευγακι σε οποιαδηποτε ευκαιρια. Κοπελα υπερηφανευοταν οτι δεν πατησε καθολου στην κλινικη, ο γιατρος δεν το πηρε καν χαμπαρι και της εβαλε και 9. Ακομη και αν θελει καποιος να μαθει, θα πρεπει να το κυνηγησει μονος του, αν δεν τον φανε τα κορακια του συστηματος πριν.
Με την εκπαιδευση των ιατρων στην αμερικη εχω ασχοληθει πιο πολυ σχεδον και απο τη σχολη μου! :P Βεβαια αυτος θα ειναι και ο λογος που οπως παω δεν θα με παρουν ποτε στην αμερικη...:kakaka:

ps: Ουτε και εγω το περιμενα απο εσενα skiarxon!:hihi2:

#29717 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 16:49

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να δω βίντεο στο Megavideo διάρκειας άνω των 72 λεπτών? Thanks in advance.

#29718 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 16:54

Aαααααααααααα τώρα στενοχωρηθηκα! Εχασα 'γω flamewar που ήταν και για εμενα!:if: Αν και ανοιξα την σελιδα χθες, ημουν πολυ πτωμα για να τη διαβασω, μετα απο ενα απογευμα με μαγειρικη gourmet-εμετικων πιατων τυπου μακαρόνια με λευκη σοκολατα,γιδοτυρι και φυστικια αιγίνης!

@Gbak: Το ξέρω οτι μπορεί να σιχαίνεσαι τις ΗΠΑ ως χώρα, αλλα το γεγονός ότι εχουν καλυτερους χειρουργους απο εμας ειναι δυστυχώς η αληθεια. Αντιθετως με εσενα, εχω δει τα πραγματα απο μέσα και όχι απο τρίτους. Την τυφλα μας την μαυρη δεν ξερουμε, ειδικα στην Ελλαδα. Μας εχει φαει ο καφες στο κυλικειο και το φευγακι σε οποιαδηποτε ευκαιρια. Κοπελα υπερηφανευοταν οτι δεν πατησε καθολου στην κλινικη, ο γιατρος δεν το πηρε καν χαμπαρι και της εβαλε και 9. Ακομη και αν θελει καποιος να μαθει, θα πρεπει να το κυνηγησει μονος του, αν δεν τον φανε τα κορακια του συστηματος πριν.
Με την εκπαιδευση των ιατρων στην αμερικη εχω ασχοληθει πιο πολυ σχεδον και απο τη σχολη μου! :P Βεβαια αυτος θα ειναι και ο λογος που οπως παω δεν θα με παρουν ποτε στην αμερικη...:kakaka:

ps: Ουτε και εγω το περιμενα απο εσενα skiarxon!:hihi2:

Δεν σιχαίνομαι την Αμερική, ξανα διάβασε είμαι ο ίδιος μισός Αμερικάνος. Επίσης, δεν ανέφερα πουθενά την Ελλάδα και ξαναλέω ότι αν θες να συγκρίνουμε συστήματα και "καλούς" γιατρούς να το κάνουμε με την Αυστραλια.

#29719 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:03

Το διαβασα οτι εισαι μισος αμερικανος, αλλα οταν λες τις ιδιες γενικολογίες που λένε και οι υπολοιποι μη-αμερικανοι, και αναφερεις οτι σιχαινεσαι την θεοποιηση των ΗΠΑ, μαλλον δεν φαινεται να εισαι fan.

Ουδεποτε μιλησα για το συστημα υγειας τους. Μονος σου τα ελεγες, μονος σου τα ακουγες. Ουτε αναφερθηκα στην Αυστραλια για την οποια δεν εχω ιδεα. Απλως ειπα οτι στην Αμερικη εχουν καλυτερη εκπαιδευση χειρουργων, τελεια και παυλα. Οι ανθρωποι δουλευουν 17 ωρες την ημερα, 1000% εχουν περισσότερη εμπειρια σε μικροτερο χρόνο.
Αν θες και "απτα στοιχεια", απλως σου λεω οτι η γενικη χειρουργικη στις ΗΠΑ ειναι 5 χρονια, ενω στην αγγλια αυτη η υποθεση παιρνει 10 χρόνια. Οι αγγλοι δουλευουν τις μισες ωρες. Μπορει μετα απο λιγα χρόνια να εχουν τις ιδιες ικανοτητες, αλλα οχι αμεσως.

ps: Στην παθολογία αλλαζουν τα πραγματα. Εκει δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο πλεονεκτημα οι αμερικανοι. Ακομη και στην Ελλαδα βγαινουν εξαιρετικοι γιατροι που μπορει να ειναι και καλυτεροι.

#29720 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:07

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να δω βίντεο στο Megavideo διάρκειας άνω των 72 λεπτών? Thanks in advance.

Στάξ'τα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#29721 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:10

samurai_pizza_dora i bow to thy greatness! you are the first greek person που μιλάει και για τα καλά τις αμερικής. γιατί όλο τους βρίζουμε, και σε μερικά το αξίζουνε αλλα σε αλλα είναι imba

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#29722 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:15

http://tvxs.gr/news/ελλάδα/δικαστικά-εναντίον-της-μητέρας-του-γρηγορόπουλου-θα-κινηθεί-ο-κούγιας

Αυτό το πράμα που θέλει να λέγεται άνθρωπος πρέπει να βρεθεί κάποιος να του σκοτώσει το παιδί. Συγγνώμη δεν πιστεύω ότι κανένα παιδί πρέπει να πεθαίνει και όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν το εννοώ έτσι...Αλλά θα πρεπε ο π**στης, ο καρ***ης, η ντροπή του ανθρώπινου είδους να αισθανθεί τον ίδιο πόνο που αισθάνθηκε αυτή η μάνα. Και της κάνει και μύνηση από πάνω. Ντρέπομαι για τον κλάδο μου και μόνο που υπάρχει αυτός, έχω βγει εκτός εαυτού αυτή τη στιγμή,δεν συνεχίζω γιατί όσο πάει φορτίζω και περισσότερο....

xbJ3b2w.jpeg

#29723 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:28

samurai_pizza_dora i bow to thy greatness! you are the first greek person που μιλάει και για τα καλά τις αμερικής. γιατί όλο τους βρίζουμε, και σε μερικά το αξίζουνε αλλα σε αλλα είναι imba

Ναι, υπαρχουμε και κατι λιγοι αμερικανοφιλοι...:hehehe: Αλλά μην βγει παραεξω γιατι μπορει να φαμε ξύλο. :P
(εννοείται ότι δεν αναφερομαι στην εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ, αλλα ακόμη και το συστημα υγειας της αρχισε να γίνεται πιο ανθρωπινο παντως)

Καλα ο Κουγιας είναι απιστευτος! Μηπως υπαρχει καποιο βραβειο nobel για το πιο ενοχλητικο καθικι των εποχων και ο ανθρωπος κανει τον αγωνα του?

#29724 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:30

τουλάχιστον δεν είμαι ο μονος εδώ πέρα :P δεν χρειάζεται πια να κρίνομε πίσω από τον serestrum! μπορώ να κρίνομε πίσω από εσένα :D

#29725 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:33

αμεν.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#29726 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:37

Sauce?

Otaku no Musume-san ( http://www.mangaupdates.com/series.html?id=8427 ). Aν σου άρεσε το Genshiken (και σε ποιόν δεν αρέσει θα μου πείτε τώρα :blingeye2: ) στο προτείνω ανεπιφύλακτα. :riiight: Ευελπιστώ να βγει κάποτε και σε anime.

#29727 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 17:57

268 posts ακομα. Χτες ηταν 300κατι. Με τετοιο ρυθμο σε 2-3 μερες το πολυ θα εχουμε φτασει το 3000th post!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#29728 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 18:43

Μπορώ να μάθω τελικά ποιο είναι το μέσο του Κούγια και δεν τον κουνάει κανείς απ'την θέση του ότι *** και να κάνει/πει; γιατί δεν τον έχουν κάψει ακόμα "βολικά" όπως έκανε ο ίδιος την πρώτη του γυναίκα δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω. Τι στο καλό έχει και όλο λένε πως θα του πάρουν την άδεια ασκησης επαγγέλματος και όλο στα δικαστήρια είναι και λασπολογεί; Δεν υπάρχει ένας φυσιολογικός άνθρωπος πια να κάνει το σωστό; Είναι εξοργιστικά επικίνδυνος!!

#29729 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 18:55

268 posts ακομα. Χτες ηταν 300κατι. Με τετοιο ρυθμο σε 2-3 μερες το πολυ θα εχουμε φτασει το 3000th post!!

Αντε μαγκες αρχιστε να ποσταρετε! παρασκευη παω τριημερη και δεν ξερω αν θα το προλαβω!
:hehehe::hehehe:

οσο για τον κουγια τα λογια ειναι περιτα... ελπιζω οτι η ελληνικη δικαιοσυνη θα τον ταπωσει, οπως και ο μαρτυρας στο αρθρο που ποσταρατε... ο τυπος τα κανει ολα για να ακουγετε το ονομα του.. καθαρα ψυχολογικο, δεν μπορει να κυκλοφορει τετοιος μακ@κ@ς
παντος το περιστατικο με τον Αλεξη, εδωσε την ευκαιρια να μαθω με τη κουμασια εκανα παρεα, ολη η φασισταρια βγηκε στη φορα...

#29730 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2010 - 19:26

παντος το περιστατικο με τον Αλεξη, εδωσε την ευκαιρια να μαθω με τη κουμασια εκανα παρεα, ολη η φασισταρια βγηκε στη φορα...

επειδή δεν θέλω να καταλάβω λάθος και να σε κρίνω, σε παρακαλώ εξήγησε μου καλύτερα τι εννοείς με αυτό, αν θες και μέσο pm δεν με ενδιαφέρει, just explain :P