Spoiler:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:43
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:46
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:47
Μπορεί εγώ ο ίδιος να ασχολουμε με την παπαρολογία, ωστόσο η ο ξαδερφος μου μένει στην Αμερική και σπουδάζει Ιατρική... επίσης η θεία μου δουλεύει ως καθηγήτρια σε Πανεπιστήμιο στην Αμερική. Επίσης το γεγονός ότι πριν μπεις μέσα σε νοσοκομείο σου ζητάνε την ασφάλεια που διαθέτης και αν δεν έχεις (όπως τότε η θεία μου) μπορεί να σε αφήσουν με παιδί πεθαμένο στην κοιλιά σου επειδή η καισαρική κοστίζει. Τέλος, η αδερφή μου μπήκε πέρσι Ιατρική Αθήνας.
Αιτιολόγησε το μου, που είναι στατιστικές που υποδεικνύουν ότι η ιατρική εκπαίδευση στην Ευρώπη είναι χειρότερη απο τις αντίστοιχες τις Αμερικής. Πως βγάζεις ότι ένας γιατρός στην Αμερική μαθαίνει τα ίδια πράγματα με έναν Ευρωπαίο στα μίσα χρόνια.
@all: Αν και έχω Αμερικάνικη υπηκοότητα συχαίνομαι την μανία που υπάρχει με τα πράγματα εκεί, υπάρχει μια θεοποίηση της εκπαίδευσης και ειδικότερα κάποιων συστημάτων τα οποία όμως δεν είναι έτσι, είτε λέγεται ασφαλιστικό είτε λέγεται εκπαιδευτικό είτε λέγεται σύστημα υγείας.
πω πω θα νιώθεις πολύ Looser Με τόσο πετυχημένους συγγενείς.
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:47
Erisadesu: Maybe, δεν είναι μόνο αυτή όλοι είναι επιτυχημένη αλλά δεν πειράζει μωρέ ο καθένας ακολουθεί διαφορετική πορεία. *goes back to his corner*
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:49
'Νταξ ανεξαρτητως με το απαίσιο σύστημα περίθαλψης (insurance or die muthaf***a) που έχουν,ffs,είναι το πλεον ανεπτυγμενο κράτος στο σύμπαν.Είναι δεδομένο ότι οι δικοί τους "best of doctors" θα είναι κάτι σκάλες πάνω από τους δικούς μας.Ακόμα και πληθυσμιακά να το πάρεις.
@Εri
Σιγουρα πάντως δεν ισχυει το αναποδο.Δηλαδή η πλειονότητα των ξαδερφων μου ασχολουνται με γίδια και με λαΐκες αγορές αλλα εγώ δε νιώθω και τόσο περήφανος για το ηλεκτρολόγων...
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:52
αλλά με το ποια χώρα έχει τους περισότερους μακάκες γιατρούς
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:52
Απλά στην Ελλάδα αν έχεις έναν X τύπο καρκίνου, θα λάβεις την Ψ συγκεκριμένη θεραπεία είτε θες είτε όχι, για νομικούς λόγους που αν αναλύσουμε δε θα τελειώσουμε ποτέ.
Στην Αμερική, θα σου κάνουν ίσως τελείως διαφορετικές θεραπείες, που είτε θα σε σκοτώσουν στον 1/4 του χρόνου που κανονικά θα σου απέμενε είτε θα σε θεραπεύσουν για τα καλά, με κάποια κουσούρια.
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:54
@Εri
Σιγουρα πάντως δεν ισχυει το αναποδο.Δηλαδή η πλειονότητα των ξαδερφων μου ασχολουνται με γίδια και με λαΐκες αγορές αλλα εγώ δε νιώθω και τόσο περήφανος για το ηλεκτρολόγων...
Γιατί αυτό; ( που σπουδάζει αν επιτρέπεται; )
Fyi, δεν έκανα ποτέ flame ή τουλάχιστον δεν έγινε εσκεμμένα.
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:56
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:56
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:58
Γιατί αυτό; ( που σπουδάζει αν επιτρέπεται; )
Fyi, δεν έκανα ποτέ flame ή τουλάχιστον δεν έγινε εσκεμμένα.
Ηλεκτρολόγος μηχανικός είμαι στην πολυτεχνική του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.Αλλα αυτό προσωπικά δε μου λέει τιποτα.Μονο τελευταια που εχει αρχισει η ειδικευση το ψιλοδιασκεδαζω αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.
Περι flame εκανα πλακα,no offence.
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 19:59
Ηλεκτρολόγος μηχανικός είμαι στην πολυτεχνική του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.Αλλα αυτό προσωπικά δε μου λέει τιποτα.Μονο τελευταια που εχει αρχισει η ειδικευση το ψιλοδιασκεδαζω αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.
Έχεις επιλέξει ροή; Ναι εκεί υποτίθεται ότι αρχίζει η σοβαρή εκπαίδευση, και εγώ εκει θέλω να μπω.
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 20:01
Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2010 - 20:02