Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#29641 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 01 March 2010 - 19:43

Spoiler:

Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#29642 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 01 March 2010 - 19:46

βρες κανα φιλο σου αμερικανο να κρυφτεις και ασε τα behind μου ησυχα... :ureshii:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#29643 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 March 2010 - 19:47

Μπορεί εγώ ο ίδιος να ασχολουμε με την παπαρολογία, ωστόσο η ο ξαδερφος μου μένει στην Αμερική και σπουδάζει Ιατρική... επίσης η θεία μου δουλεύει ως καθηγήτρια σε Πανεπιστήμιο στην Αμερική. Επίσης το γεγονός ότι πριν μπεις μέσα σε νοσοκομείο σου ζητάνε την ασφάλεια που διαθέτης και αν δεν έχεις (όπως τότε η θεία μου) μπορεί να σε αφήσουν με παιδί πεθαμένο στην κοιλιά σου επειδή η καισαρική κοστίζει. Τέλος, η αδερφή μου μπήκε πέρσι Ιατρική Αθήνας.

Αιτιολόγησε το μου, που είναι στατιστικές που υποδεικνύουν ότι η ιατρική εκπαίδευση στην Ευρώπη είναι χειρότερη απο τις αντίστοιχες τις Αμερικής. Πως βγάζεις ότι ένας γιατρός στην Αμερική μαθαίνει τα ίδια πράγματα με έναν Ευρωπαίο στα μίσα χρόνια.

@all: Αν και έχω Αμερικάνικη υπηκοότητα συχαίνομαι την μανία που υπάρχει με τα πράγματα εκεί, υπάρχει μια θεοποίηση της εκπαίδευσης και ειδικότερα κάποιων συστημάτων τα οποία όμως δεν είναι έτσι, είτε λέγεται ασφαλιστικό είτε λέγεται εκπαιδευτικό είτε λέγεται σύστημα υγείας.

πω πω θα νιώθεις πολύ Looser Με τόσο πετυχημένους συγγενείς.

#29644 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 01 March 2010 - 19:47

Spoiler:

Erisadesu: Maybe, δεν είναι μόνο αυτή όλοι είναι επιτυχημένη αλλά δεν πειράζει μωρέ ο καθένας ακολουθεί διαφορετική πορεία. *goes back to his corner*

#29645 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 01 March 2010 - 19:49

I missed teh flames,lol.
'Νταξ ανεξαρτητως με το απαίσιο σύστημα περίθαλψης (insurance or die muthaf***a) που έχουν,ffs,είναι το πλεον ανεπτυγμενο κράτος στο σύμπαν.Είναι δεδομένο ότι οι δικοί τους "best of doctors" θα είναι κάτι σκάλες πάνω από τους δικούς μας.Ακόμα και πληθυσμιακά να το πάρεις.

@Εri
Σιγουρα πάντως δεν ισχυει το αναποδο.Δηλαδή η πλειονότητα των ξαδερφων μου ασχολουνται με γίδια και με λαΐκες αγορές αλλα εγώ δε νιώθω και τόσο περήφανος για το ηλεκτρολόγων...
Posted Image

#29646 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 March 2010 - 19:52

πάντως δεν είναι τόσο με το ποια χώρα εχει τους καλύτερους ιατρούς
αλλά με το ποια χώρα έχει τους περισότερους μακάκες γιατρούς

#29647 bezdim

bezdim

Φωτοχάλιας

• Members
  • 10 posts

Posted 01 March 2010 - 19:52

Τους γιατρούς Azathot δεν τους κάνει ο ιατρικός εξοπλισμός, τους κάνει η πρακτική. Το ότι τρέχουν όλοι οι σοβαρά άρρωστοι εκεί, δε σημαίνει ότι έχουν καλύτερους γιατρούς. Ναι είναι γύρω στις 55 φορές πιο πολλοί από εμάς οι USAδες, αλλά σε τέτοια θέματα η ποιότητα των υπηρεσιών δεν επηρρεάζεται απαραίτητα.

Απλά στην Ελλάδα αν έχεις έναν X τύπο καρκίνου, θα λάβεις την Ψ συγκεκριμένη θεραπεία είτε θες είτε όχι, για νομικούς λόγους που αν αναλύσουμε δε θα τελειώσουμε ποτέ.

Στην Αμερική, θα σου κάνουν ίσως τελείως διαφορετικές θεραπείες, που είτε θα σε σκοτώσουν στον 1/4 του χρόνου που κανονικά θα σου απέμενε είτε θα σε θεραπεύσουν για τα καλά, με κάποια κουσούρια.

#29648 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 01 March 2010 - 19:54

@Εri
Σιγουρα πάντως δεν ισχυει το αναποδο.Δηλαδή η πλειονότητα των ξαδερφων μου ασχολουνται με γίδια και με λαΐκες αγορές αλλα εγώ δε νιώθω και τόσο περήφανος για το ηλεκτρολόγων...

Γιατί αυτό; ( που σπουδάζει αν επιτρέπεται; )

Fyi, δεν έκανα ποτέ flame ή τουλάχιστον δεν έγινε εσκεμμένα.

#29649 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 01 March 2010 - 19:56

ότι και αν πείτε πάντως εμένα συνεχίζουν να με τρομάζουν απίστευτα οι γιατροί και προσπαθώ να μείνω όσο πιο μακριά γινεται. *gulp*

#29650 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 01 March 2010 - 19:56

ούτε summon να σε έκανα :P πρώτο σου post εδώ πέρα? XD (talking to bezdim)

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#29651 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 01 March 2010 - 19:58

Γιατί αυτό; ( που σπουδάζει αν επιτρέπεται; )

Fyi, δεν έκανα ποτέ flame ή τουλάχιστον δεν έγινε εσκεμμένα.

Ηλεκτρολόγος μηχανικός είμαι στην πολυτεχνική του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.Αλλα αυτό προσωπικά δε μου λέει τιποτα.Μονο τελευταια που εχει αρχισει η ειδικευση το ψιλοδιασκεδαζω αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

Περι flame εκανα πλακα,no offence.
Posted Image

#29652 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 01 March 2010 - 19:59

Ηλεκτρολόγος μηχανικός είμαι στην πολυτεχνική του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.Αλλα αυτό προσωπικά δε μου λέει τιποτα.Μονο τελευταια που εχει αρχισει η ειδικευση το ψιλοδιασκεδαζω αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.

Έχεις επιλέξει ροή; Ναι εκεί υποτίθεται ότι αρχίζει η σοβαρή εκπαίδευση, και εγώ εκει θέλω να μπω.:joyful:

#29653 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 March 2010 - 20:00

εσύ τράβα γίνε γιατρός

#29654 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 March 2010 - 20:01

Εμένα ο μπαμπάς μου είναι πυρηνικός φυσικός.

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#29655 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 01 March 2010 - 20:02

Μπα, ανέφερα ποιο πριν γιατί, άσε που άλλα θέλουμε άλλα γινόμαστε άλλα τεσπα.

Spoiler: